» »

katera šola

katera šola

DJ ROK ::

živjo mene pa zanima v katero šolo naj grem ko naredim 8 razred se splača na elektro.
  • premaknilo: OwcA ()

undefined ::

Pojdi na gimnazijo, pa kasneje na fax.

OwcA ::

Nekaj časa velja posvetiti tudi pismenosti. Četudi odštejemo nadvsem zanimivo (a vsaj dosledno) nerabo ločil, ne bi škodilo, ako bi bil sposoben prebrati naslove vseh oddelkov, ki jih ta forum ponuja. :\
Otroška radovednost - gonilo napredka.

root987 ::

Hehe. :D Po moje je gimanzija najbolš.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

R0K ::

Yeah. Prvo povej kakšen bo tvoj uspeh. Če si tm nekje 4-5 pol lohk greš komot na gim. (pa ne zato, ker ne bi bil pameten, ampak zaradi omejitev). Ker jest ne delam razlik med folkom zarad šol. Marskak se najde na gim. ki je tak antitalent za šolo, teorija mu dela takšne težave, da si ne zna še čevlja brez, da bi prebral manual, zavezat ampak v šoli je odličnjak.

Če pa ti gre malo slabše v šoli pa lohk greš na kakšno teh. gim., ki ponavadi nimajo omejitev, ker mogoče tut niso tko zanimive. Ampak so :). Jest hodm na teh. gim. Lava Celje, pa morm rečt da je šola še kr kul, s seveda izjemo par prfoksov, ki pa so itak povsod zajebani. Šola ima nasploh dobr program. Ni tok dost bio., kem. in zgo. kot jo imajo na splošni. Kar men zlo ugaja :). Drgač je pa fajn, ker je precej poudarka na računalnišrvu in imaš tut v 2. letniku izbirne vsebine, kjer si lohk izbereč kot en predmet računalništvo. Valda ne pričakuj, da se boš tam učil C++, Javo, ipd. ampak bo recimo treba znat napisat en html page, učil se bomo tut motorola, pa take fore. Za kaj več bo pa treba it na rač.

btw. ne vem skot si ti in kako imajo to druge šole, ampak tukaj v Celju bo od šolskega leta 03 naprej iz elektro tehnika in rač. tehnika nastal samo še en program - elektro računalniški tehnik al neki takiga. Vsej tko sm jest slišal. Sam bo guuužva...ker vsi bi rad neki šli na rač.. Čez 10 let bo pa programerjev pa hardware masterjev tolk k je dons recimo štromarjev...treba mal bl naprej gledat, za to (IMHO) bolš it na gim. ker se lohk umes odločiš kaj točno bi rad postal oz. se šol šolat pa še boljše pogoje imaš za vpis na študije.

Upam, da sem kej pomagal.

koyotee ::

sam povem ti d ne hod na vegovo lj>:D
sm v 2. letnku pa je kr zajeban, v oš biu prav dobr
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

sPitFire ::

jst sn tud 2 letik vegove pa je res zajebana...
od cimra brat je šel na gim pa pol na elektro faks in nima pojma o pojmu o elektriki...

frenk ::

Tud če maš 3,4 greš loh na gimnazijo:D(testirano), sicer je pa gimnazija za tista ki še ne vejo kva bi počel najraj. Če si pa trdno odločen in usmerjen v neko smer pa pač tehniška šola. Tud s tehniško loh prideš do doktorata.:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
719303 (7329) DOOM_er
»

elektr...računalniški tehnik...ali tehnična gimnazija?

Oddelek: Šola
314513 (4066) DavidJ
»

knjiga KAM 200X in srednje šole...HELP!

Oddelek: Šola
362468 (2179) Ziga Dolhar
»

Izbira šole (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
528194 (7417) Klemenn
»

kam naprej v šolo za računalnike"!

Oddelek: Loža
452005 (1401) Klemenn

Več podobnih tem