Forum » Programska oprema » Čudno obnašanje Google Chrome-a
Čudno obnašanje Google Chrome-a
Qushaak ::
Ko gledam posnetke Youtube, in druge različne stavri se mi zgodi da ko odprem neko zadevo stran naloži tako da se vidi samo okvirje strani, brez texta in brez slik. In če jo pustim jo sploh ne naloži, če pa odprem novo stran in kopiram url pa odpre v trenutku.
Prvo sem mislil da je kaj narobe z wireless-om ampak mislim da če odprem takrat ko mi blokira neko drugo stran pa odpre v trnutku, tako da pomoje mora biti neka softwerska napaka.
Tole mi je kolega napisal.
Ima pa Windows 8 (64-bit). Antivirusnik je pa avast!, če je to kaj krivo. Samo poznam veliko ljudi z avast!-om pa nimajo tega problema.
Kaka pametna ideja kako postopat?
Prvo sem mislil da je kaj narobe z wireless-om ampak mislim da če odprem takrat ko mi blokira neko drugo stran pa odpre v trnutku, tako da pomoje mora biti neka softwerska napaka.
Tole mi je kolega napisal.
Ima pa Windows 8 (64-bit). Antivirusnik je pa avast!, če je to kaj krivo. Samo poznam veliko ljudi z avast!-om pa nimajo tega problema.
Kaka pametna ideja kako postopat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Photo shop razlika v slikahOddelek: Pomoč in nasveti | 1621 (1321) | nejcek74 |
» | Telemach internet - problemi s tujino? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9582 (7899) | opeter |
» | svchost.exeOddelek: Programska oprema | 4417 (4236) | ABX |
» | IE odpira strani v novih oknihOddelek: Izdelava spletišč | 1691 (1658) | Zzzzzzz |
» | link v animaciji(urgent)Oddelek: Pomoč in nasveti | 763 (696) | Lunik |