Forum » Pomoč in nasveti » Kako priklopim digitalni fotoaparat na pc?
Kako priklopim digitalni fotoaparat na pc?
Zavo ::
Gre za to, da imam USB izhod na aparatu in normalno najde napravo in driverje naloži, ampak nikjer potem ne morem v spomin po slike???
Ne vem no, ker imam še en fotoaparat dpma od toshibe in dela brez problema, v raziskovalcu je pod h: removable disk,
tega Jenoptik-a JD350 pa nikakor ne najde ali pa jaz ne vem kako slike potegnit iz aparata.
Hvala za pomoč!
Ne vem no, ker imam še en fotoaparat dpma od toshibe in dela brez problema, v raziskovalcu je pod h: removable disk,
tega Jenoptik-a JD350 pa nikakor ne najde ali pa jaz ne vem kako slike potegnit iz aparata.
Hvala za pomoč!
- spremenil: Tomi ()
boštjan ::
kaki program v ala ulead photo express.sicer pa naloži gonilnik za napravo,navadno je v gonilniku ta programček
Kaiser ::
Pri meni lahko dobim slike, če v (recimo) Paint Shop Proju zaženem import TWAIN. Nato se zažene program za prenos slik iz fotoaparata v aplikacijo.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star fotoaparat - gonilnik?Oddelek: Zvok in slika | 1293 (950) | Uporabnik |
» | Za kateri OS se odločiti? Linux?Oddelek: Operacijski sistemi | 2985 (2482) | opeter |
» | "Pimp my Canon": navijanje Canonovih digitalnih fotoaparatovOddelek: Novice / Ostale najave | 9956 (2790) | Pyr0Beast |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2413 (1879) | itsmeanthony |
» | Po pomoti formatiral memory card za digitalca...format errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (1092) | carterw |