Forum » Pomoč in nasveti » Alt-tab težava
Alt-tab težava

wanted56 ::
Pozdravljeni!
Imam eno težavo. Dejansko se mi je to prvič zgodilo, da sprašujem po forumu za rešitev, ker sem po navadi sam našel.
Težava je sledeča. Ko se alt-tabam iz katerekoli igerce, nemorem več nazaj not. V task managerju napiše da je not responding, če pa tam "maxsimazam", gre vse lepo. Zvok se perfektno sliši v ozadju, tako da ne freezne. V task managerju ni napake. Če pa zaspammam alt tab, včasih gre nazaj v igro.
Če potrebujete hardware info napišite. Uporabljam Windows 7 Ultimate x64
Hvala!
Tomaž
Imam eno težavo. Dejansko se mi je to prvič zgodilo, da sprašujem po forumu za rešitev, ker sem po navadi sam našel.
Težava je sledeča. Ko se alt-tabam iz katerekoli igerce, nemorem več nazaj not. V task managerju napiše da je not responding, če pa tam "maxsimazam", gre vse lepo. Zvok se perfektno sliši v ozadju, tako da ne freezne. V task managerju ni napake. Če pa zaspammam alt tab, včasih gre nazaj v igro.
Če potrebujete hardware info napišite. Uporabljam Windows 7 Ultimate x64
Hvala!
Tomaž
- spremenil: wanted56 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 Obešeni programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1233) | Beef |
» | Adobe Flash playerOddelek: Programska oprema | 5088 (4720) | bisernik |
» | upočasnjeno delovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1212) | bozko4 |
» | Kako ugotoviti, kateri programi jemljejo RAM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2512 (2134) | nokia6310 |
» | Win xp-na namizju ni ikonOddelek: Pomoč in nasveti | 2413 (2297) | YuGo |