Forum » Programska oprema » Program za evidenco računov
Program za evidenco računov
Klemenn ::
ne sprašujte zakaj..ne sprašujte kaj ; rabil bi programček, s katerim bi si ustvaril tako razpredelnico:
teta mi je rekla, da bi rada nekaj bolj preprostega, kot je vpisovanje v excel, pa moje sposobnosti tega ne znajo. Če kdo zna to naredit, nej pove kolk $$$ hoče, oz če je kdo prjazen pa to nnaredi zastonj, oz se mu doma že valja nekaj podobnega
teta mi je rekla, da bi rada nekaj bolj preprostega, kot je vpisovanje v excel, pa moje sposobnosti tega ne znajo. Če kdo zna to naredit, nej pove kolk $$$ hoče, oz če je kdo prjazen pa to nnaredi zastonj, oz se mu doma že valja nekaj podobnega
- spremenil: Predator ()
ne, tak je mišljeno, kaki program k bi te prašau recimo:
Številka računa: (pa bi vnesel.)
itd...
Številka računa: (pa bi vnesel.)
itd...
SkIDiver ::
Ah dej no dej. Kaj ne more nardit ene tabele v excelu pa jo zaklent, da jo ne spremeni po pomoti? Al pa ti bi lahko kaj takega naredu.
ja sej, sm ona bi rada, da se ti zneski seštevajo, jzst sicer znam seštet določeno število v excelu, ne znam pa naredit tako, da i lahko se to seštevalo naprej, s tem ko bi dodajal številke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - seštevanje vrednosti brez upoštevanja besedilaOddelek: Pomoč in nasveti | 7716 (7361) | arnecan1 |
» | Excel printanje PDF datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (984) | JankoK |
» | excel - seštevanje odgovorov v anketi (več možnih odgovorov)Oddelek: Programska oprema | 1198 (1073) | tanjaaa |
» | PHP + MySQL excel export pomoč?Oddelek: Izdelava spletišč | 1482 (1329) | sumoborac |
» | Program za kolesarsko tekmovanje!Oddelek: Šport | 1189 (960) | Trololololo1 |