Forum » Programska oprema » Problem z Emailom
Problem z Emailom
GaChO ::
Zivjo!
Mam problem z Outlookom! Noce mi odpreti nekaterih pripetih reci, ponavadi nobene, le redko kdoj jo!!
Napise mi: OE je onemogočil đostop do teh nevarnih prilog v e-pošti:(ime datoteke)
Kaj storiti?
Mam problem z Outlookom! Noce mi odpreti nekaterih pripetih reci, ponavadi nobene, le redko kdoj jo!!
Napise mi: OE je onemogočil đostop do teh nevarnih prilog v e-pošti:(ime datoteke)
Kaj storiti?
- premaknilo: bastadu ()
Slowenc ::
A spet. Se mi zdi, da je blo o tem že najmanj 10 krat napisano. Poiskusi pod iskanje, pa boš sigurno najdu.
Vegi ::
OE -> Tools -> Options -> Security -> odkljukaj: do not allow attachments to be saved...
mora da dela
mora da dela
boštjan ::
OE -> Tools -> Options -> Security -> odkljukaj: do not allow attachments to be saved...mora da dela
ne morda,ziher dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook express - šumniki v fajlih = VIRUS?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1184) | mjk |
» | outlook ne pusti odpiranje datotekOddelek: Operacijski sistemi | 1072 (995) | PhotoBlaz |
» | OE je onemogočil dostop do nevarnih prilog??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1924 (1820) | Law_Enforcer |
» | Outlook Express mi prepreci odpiranje prilog.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1303) | boštjan |
» | MS Outlook Expres in Attachment ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (1021) | Tassador |