Forum » Operacijski sistemi » install.wim ter boot problem
install.wim ter boot problem
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
simoni ::
Pozdravljeni.
Ustvaril sem si install.wim datoteko (v kateri so pred-instalirani nekateri programi), ki bi jo rad zamenjal z originalno datoteko v .iso sliki originalnih windowsev 7.
Uporabljam poweriso. Ko zamenjam datoteko, in shranim iso image, ter ustvarim bootable USB ali zapišem na DL DVD, mi noče bootat dvdja. Install.wim je velika skoraj 5gb.
Kaj bi bil lahko problem. Instal.wim sem naredil po youtube tutorialu, in pri generiranju nisem dobil errorjev.
Hvala že v naprej.
LP
Ustvaril sem si install.wim datoteko (v kateri so pred-instalirani nekateri programi), ki bi jo rad zamenjal z originalno datoteko v .iso sliki originalnih windowsev 7.
Uporabljam poweriso. Ko zamenjam datoteko, in shranim iso image, ter ustvarim bootable USB ali zapišem na DL DVD, mi noče bootat dvdja. Install.wim je velika skoraj 5gb.
Kaj bi bil lahko problem. Instal.wim sem naredil po youtube tutorialu, in pri generiranju nisem dobil errorjev.
Hvala že v naprej.
LP
Bulmau pa še mau mn, ampak raj ne!
- spremenil: simoni ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dualboot Debian/Windows 7 in GPTOddelek: Operacijski sistemi | 1700 (1312) | MrStein |
» | Ne morem naložiti Operacijskega sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1664 (1116) | Marc` |
» | Problemček pri namestitvi OS Server 2008Oddelek: Operacijski sistemi | 1023 (900) | Glodko |
» | Vista instalation problemOddelek: Operacijski sistemi | 980 (920) | profii |
» | Vista, sysprep in deploy na več računalihOddelek: Operacijski sistemi | 1467 (1347) | krneki0001 |