Forum » Strojna oprema » Težave z volanom
Težave z volanom
Anarki ::
Lep pozdrav. Js mam pa en problem in u bistvu men volan ne podpira windows 7 in me zanima če lahka to na kak način rešim? volan je ta http://www.speedlink.com/?p=3&cat=415&p... . že vnaprej se zahvaljujem za pomoč
hojnikb ::
probaš z driverji, ki so na voljo.. včas delajo druverji, kjub temu da niso spisani za ciljni OS (winxp driverji lahko recimo kamot delajo na win7, samo bitnost more bit enaka).
#brezpodpisa
SLOarmy12 ::
Lp, imam volan logitech driving force gt in imam težave, kupil sem si FS15. Ko grem v igro mi brez da karkoli pritisnem začne kar sam hoditi nazaj, če pa malo pritisnem na plin(gas) pa se zadeva ustavi... V igri Euro truck pa dela vse normalno... ve kdo čemu je tako?
Lp
Lp
Buggy ::
ce imas volan priklopljen, ko igras nekaj kar ne podpira volana se kontrolam zmesa. Meni je to delalo z volanom Thrustmaster F430 ko sem igral BF3...isklopi/ugasni volan. Kaj pa je FS15?
Gapi ::
Flight simulator mogoče........Ups..... google če vpišeš FS15 je Farming simulator.
No person is rich enough,to buy back his past.
r3dkv1c4 ::
Lp, imam volan logitech driving force gt in imam težave, kupil sem si FS15. Ko grem v igro mi brez da karkoli pritisnem začne kar sam hoditi nazaj, če pa malo pritisnem na plin(gas) pa se zadeva ustavi... V igri Euro truck pa dela vse normalno... ve kdo čemu je tako?
Lp
nastavitve tipk v igri...nekje imaš isto komando s neko tipko na tipkovnici...
pač v drugi igri pa te nastavitve ni...poglej če to drži
meni je joystick delal podobne hece
[D]emon ::
V nastavitvah igre nastavi kje je dead zone.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Buggy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC Volan in avtomobilska igra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 15131 (5971) | phnj90 |
» | Začetnik (igračarski) bi vozil avtoOddelek: Igre | 4621 (3458) | Buggy |
» | German truck simulator-volanOddelek: Igre | 1970 (1372) | denisek123 |
» | simulacija vožnje avtaOddelek: Pomoč in nasveti | 4370 (3308) | ganjaman |
⊘ | Dirkanje z formuloOddelek: Igre | 1779 (1398) | Tilen |