Forum » Igre » German truck simulator-volan
German truck simulator-volan
x4en0n ::
Zdravo!
Jaz mam en problem ... Imam igerco German truck simulator in volan Driving Force GT. V igri mi ga zazna in tam obkljukam tipkovnica+volan. Ampak potem ko hočem nastavit levo, desno in podobno mi ga sploh ne zazna :S
Ima še kdo tak problem ?
Ali obstaja kakšna druga igerca v kateri vozit tovornjake na volan ?
Hvala
Jaz mam en problem ... Imam igerco German truck simulator in volan Driving Force GT. V igri mi ga zazna in tam obkljukam tipkovnica+volan. Ampak potem ko hočem nastavit levo, desno in podobno mi ga sploh ne zazna :S
Ima še kdo tak problem ?
Ali obstaja kakšna druga igerca v kateri vozit tovornjake na volan ?
Hvala
x4en0n ::
No to sem našel kje nastaviti. Vendar je problem ker se volan zelo čudno odziva. Tisti volan ki ga samo vidimo na ekranu oz. v kabini tovornjaka se suče vedno enako kot prav. Ampak sam tovornjak pa včasih pošteno zavije včasih pa tak kot bi mogel. :S
Ima kdo kakšno idejo ?
Ima kdo kakšno idejo ?
undertacker ::
Mogoče kdo ve kdaj pride ven German Truck Simulator 2011 in Euro Truck Simulator 2011?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: undertacker ()
undertacker ::
Mogoče kdo ve kje lahko dobim takšen mod?
Ali kdo ve če je tudi Slovenska mapa.
Ali kdo ve če je tudi Slovenska mapa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: undertacker ()
Isotropic ::
No to sem našel kje nastaviti. Vendar je problem ker se volan zelo čudno odziva. Tisti volan ki ga samo vidimo na ekranu oz. v kabini tovornjaka se suče vedno enako kot prav. Ampak sam tovornjak pa včasih pošteno zavije včasih pa tak kot bi mogel. :S
Ima kdo kakšno idejo ?
kalibriraj volan, imas nekje na nadzorni plosci
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Euro Truck Simulator (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13667 (673) | oo7 |
» | PC Volan in avtomobilska igra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 15080 (5920) | phnj90 |
» | Samovozeči tovornjaki že dostavljajo izdelkeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10755 (8672) | GizmoX |
» | 18 Wheels of Steel Kateri del je najboljši?Oddelek: Igre | 949 (767) | Sandi1987 |
» | USB Volan & NFS Shift; problemi !Oddelek: Igre | 1420 (1290) | erzy |