Forum » Pomoč in nasveti » Google chrome težava
Google chrome težava
Demon71 ::
Pozdravljeni,
imam problem pri Google Chrome brskalniku in sicer v spodnjem in levem kotu mi nonstop ko osvežim kakšno stran spam-a z nekakšnimi sporočili. To se mi je že enkrat zgodilo, ko je brat nalagal neke stvari iz neta pa sem znal to težavo potem odpravit sedaj pa ne vem več kako to izbrisat. Pod razširitvam imam vse onemogočeno tako, da ne vem kje je problem.
hvala za odgovore
imam problem pri Google Chrome brskalniku in sicer v spodnjem in levem kotu mi nonstop ko osvežim kakšno stran spam-a z nekakšnimi sporočili. To se mi je že enkrat zgodilo, ko je brat nalagal neke stvari iz neta pa sem znal to težavo potem odpravit sedaj pa ne vem več kako to izbrisat. Pod razširitvam imam vse onemogočeno tako, da ne vem kje je problem.
hvala za odgovore
Demon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim pomoč za uvoz avta iz AnglijeOddelek: Na cesti | 8585 (6987) | Map |
» | [Java] Kako do podatkov enega objekta iz drugega objektaOddelek: Programiranje | 1140 (1059) | Fizikalko |
» | Problem, ki ga ne zna rešiti nihčeOddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1353) | dzinks63 |
» | Router?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1129 (895) | cisco |
» | Zjutraj se noče zbudit, pol pa je vse uredu...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (852) | Boško |