Forum » Pomoč in nasveti » Izpis iz skypa na windows 8.1
Izpis iz skypa na windows 8.1
Zakl ::
Zdravo,
ker enostavno googlanje ni povedalo kaj dosti se obračam na vas
Zanima me če se je komu uspelo izpisat iz skypa na windows 8.1?
Situacija je namreč taka: V windowse sem prijavlem s svojim google računamo.
Najdu pa se je en talent ki se mi je s svojim userjem in passwordom prijavil na skyp
pod moj acc. Zdaj me pa zanima če je mogoče njega kako izpisat ali celo zbrisat račun,
da se jaz lahko prijavim notri s svojim. Pa prosim ne mi rečt da si moram menjat google acc
ker to enostavno ni mogoče zaradi določenih stvari
Hvala
Lp Žakl
ker enostavno googlanje ni povedalo kaj dosti se obračam na vas
Zanima me če se je komu uspelo izpisat iz skypa na windows 8.1?
Situacija je namreč taka: V windowse sem prijavlem s svojim google računamo.
Najdu pa se je en talent ki se mi je s svojim userjem in passwordom prijavil na skyp
pod moj acc. Zdaj me pa zanima če je mogoče njega kako izpisat ali celo zbrisat račun,
da se jaz lahko prijavim notri s svojim. Pa prosim ne mi rečt da si moram menjat google acc
ker to enostavno ni mogoče zaradi določenih stvari
Hvala
Lp Žakl
Engineer_ ::
izbriši metro skype, namesti skype za namizje, voila, skype dela normalno.
(ali sledi navodilom hayabuse, če bi rad uporabljal metro skype).
(ali sledi navodilom hayabuse, če bi rad uporabljal metro skype).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skype ob zagonu not respondingOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1402) | kurjač |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13620 (10834) | energetik |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19968 (15526) | darkolord |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19115 (16056) | poweroff |
» | GnomeMeeting za WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2749 (2749) | windhunter |