» »

Touchscreen na prenosnikih

Touchscreen na prenosnikih

Enterprise ::

Zadnje čase opažam, da se v vedno več prenosnikov vgrajujejo zaslone, občutljive na dotik.

Sam sem trenutno nekje pred nakupom novega prenosnika, in bi zelo rad imel 17" zaslon, pa vidim, da vse kar je na dotik ne gre čez 15.6".

Zanima me, če ima kdo prenosnik z zaslonom na dotik, in je pripravljen deliti svoje izkušnje, če je tak zaslon uporaben pri vašem vsakdanjem delu? Se mi splača reskirat ta dva palca in imeti raje zaslon na dotik, ali ne? Kakšen je vaš overall user experience?

Že v naprej hvala za vsa vaša mnenja. :)

Arctander ::

Čez moje roke je šlo par prenosnikov z zaslonom na dotik in pri nobenem nisem videl neke uporabne vrednosti tega. Razen pogojno pri HP in Lenovo dvoživkah (ampak pri tebi odpadejo, ker omenjaš 15,6'' in celo 17'' medtem ko so tile 12'' in 13''), kjer se monitor zasuče in se prenosnik spremeni v (nerodno veliko sicer) tablico.

Izjema so morda kakšne prezentacije ali posebna namenska uporaba (npr. POS aplikacije, meritve pri športu, ...), sicer se mi touchsreen na prenosniku za vsakdanjo uporabo ne zdi posebej uporabna reč.

Looooooka ::

HP envy obstaja s touchscreenom.
Jst sm 1 leto upal, da bo nekdo dal ven 17inch NVidia 3d vision capable touchscreen laptop...teden dni nazaj obupal in narocil 17 inchnega s 3d vision supportom.
Namesto toucha bom pa magar leapmoition oz kaksno touch folijo oz alternative s kamero narocil.
Se vedno se mora na zalost kupec na koncu odlociti med touch screenom, performance in velikostjo.
Najvecji problem je pa baje v tem, da je povprasevanje po monitorjih te velikosti tako "majhno", da se jim ne splaca masovne proizvodnje.
Vecina je zadovoljna z 11 in 15 incharji :)
SKODA

Enterprise ::

Zanimivo.

Glede na to, da prodaja stacionarcev strmo upada, ker ljudje vedno bolj preferirajo mobilnost in kompaktnost, bi moralo biti tudi po 17" veliko povpraševanje ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung bojda razvija 18-palčno tablico (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5317053 (12636) Invictus
»

Nakup All-in-one

Oddelek: Kaj kupiti
306810 (5495) Mravlek
»

Windows 8 - zaslon na dotik.

Oddelek: Pomoč in nasveti
81442 (1177) PacificBlue
»

Primerjava zaslonov na pametnih mobilnikih