Forum » Zvok in slika » Zvok obvisi v črnini
Zvok obvisi v črnini
TehDucky ::
Ok malo heca z naslovom.
Problem se pojavi, ko se računalnik zbudi iz spanja zvok ne dela več. Če kliknem na zvočnik v W7 ta med glasbo prikazuje, da naj bi predvajal, saj se tist zelen slider premika gor in dol. Poizkušal sem že z resetiranjem Windows Audio Services ter novi audio driverji.
Nobena stvar ne deluje tako dobro kot reset računalnika. Včasih začne delati, če gre še enkrat v spanje in da se zbudi.
Je imel kdo podobne težave pa jih je znal rešiti oz. bi znal kdo najti problem ? Sem že pregooglal še in še pa ni neke dokončne rešitve.
Hvala
Problem se pojavi, ko se računalnik zbudi iz spanja zvok ne dela več. Če kliknem na zvočnik v W7 ta med glasbo prikazuje, da naj bi predvajal, saj se tist zelen slider premika gor in dol. Poizkušal sem že z resetiranjem Windows Audio Services ter novi audio driverji.
Nobena stvar ne deluje tako dobro kot reset računalnika. Včasih začne delati, če gre še enkrat v spanje in da se zbudi.
Je imel kdo podobne težave pa jih je znal rešiti oz. bi znal kdo najti problem ? Sem že pregooglal še in še pa ni neke dokončne rešitve.
Hvala
Enron x86 ::
Ali imaš slučajno zvočno kartico podjetja Creative?
lp
lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se sam zbujaOddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1214) | nsa_ag3nt |
» | Ojačevalec se prižiga sam od sebe?!Oddelek: Zvok in slika | 1693 (1246) | XS!D3 |
» | Problem z ekranom Asus Pro52L Laptop!! Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (972) | solatko |
» | Računalnik se noče prebudit - AMDOddelek: Strojna oprema | 5458 (4959) | opeter |
» | Budilka?????Oddelek: Loža | 1268 (1268) | imagodei |