Forum » Zvok in slika » Nove slušalke, slab zvok v igrah?
Nove slušalke, slab zvok v igrah?
General Jošk ::
Zdravo,
upam da mi lahko kdo pomaga s to zadevo. Včeraj sem kupil nove slušalke Gamecom 780. Do sedaj sem vedno kupoval navadne stereo slušalke za okrog 25 eur. Zdaj sem se pa odličil, da bi enkrat kupil nekaj kvalitetnejšega. Nasnel sem Dolbyeve driverje in te zadeve. Zvok je res izjemen pri glasbi in filmih a imam težavo v igrah. Igram CS:GO in občasno kak COD, problem je v tem, da mi zvok deluje nekam oddaljen in da je zelo visok. Zdi se mi da je premalo bassov. V igri pa sem poskusil vse nastavitve za zvok. Ali kdo ve v čem bi bila lahko težava, ali bi bil potreben kak equalizer za to?
Hvala,
Lep pozdrav.
upam da mi lahko kdo pomaga s to zadevo. Včeraj sem kupil nove slušalke Gamecom 780. Do sedaj sem vedno kupoval navadne stereo slušalke za okrog 25 eur. Zdaj sem se pa odličil, da bi enkrat kupil nekaj kvalitetnejšega. Nasnel sem Dolbyeve driverje in te zadeve. Zvok je res izjemen pri glasbi in filmih a imam težavo v igrah. Igram CS:GO in občasno kak COD, problem je v tem, da mi zvok deluje nekam oddaljen in da je zelo visok. Zdi se mi da je premalo bassov. V igri pa sem poskusil vse nastavitve za zvok. Ali kdo ve v čem bi bila lahko težava, ali bi bil potreben kak equalizer za to?
Hvala,
Lep pozdrav.
Boobiz ::
Probaj brez driverjev. Ker pomoje z driverji vsiliš točno tisto, kar v igri lahko spreminjaš - in če me spomin ne vara, so v CoDih vedno ble tiste EAX scene navadno sranje, kot da bi se streljal v kovinskem sodu.
I'm drunk, what's your excuse?
General Jošk ::
Zanimivo. To mi je pomagalo, nevem zakaj tega nisem poskusil. Zadeva dela na to foro:
Sam mi ni jasno v čemu je potem štos te Dolby zadeve, res je da je zvok pri filmu in glasbi res vredu, zgleda pa da bo za igranje iger izklopljen. Hvala za pomoč.
Sam mi ni jasno v čemu je potem štos te Dolby zadeve, res je da je zvok pri filmu in glasbi res vredu, zgleda pa da bo za igranje iger izklopljen. Hvala za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: General Jošk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74813 (17579) | tropico2078 |
» | Nakup "Gaming" slušalk. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11598 (10655) | jasa123434 |
» | gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10813 (9380) | r3dkv1c4 |
» | Nakup Slušalk Razer Megalodon 7.1Oddelek: Zvok in slika | 1221 (1052) | Jst |
» | Slušalke g35Oddelek: Zvok in slika | 1775 (1635) | kriko07 |