» »

Blokiranje modema

Blokiranje modema

Nazgul ::

Imam težave v Winsih XP. Modem se mi namreč vsake toliko časa kar tako blokira, medtem ko surfam. Bolje rečeno gonilnik, če se ne motim, vsakič ko se to zgodi se mi namreč izpiše neko sporočilo ki gre nekako takole: "US Robotics driver interface has encountered a problem...". Ko se to zgodi moram restartat cele Winse na novo če želim nadaljevati s surfanjem. Kot vidite imam US Roboticsa 56k interni PCI. Uporabljam pa kr gonilnike od Winsov, ker ne vem kje bi najdel tiste od proizvajalca, ker obstaja tolk različnih verzij tega modema, ki se na videz v nimečer ne razlikujejo, samo drugačno serijsko številko imajo in skoraj za vsak model je nek drug gonilnik. Mi lahko kdo prosim svetuje kako bi se težav rešil?

kuglvinkl ::

IIRC se to dogaja z vsemi internimi US. Robotics modemi pod XPji. Zdej, to sem bral, na lastni koži sem videl samo enkrat, ko je zadeva neprestano dol metala link, potem pa samo še vsake pol ure.

Kot rečeno, v besedilu je bilo omenjeno, da je za težavo odg. US R., ker mu še veno ni uspelo spisat dostojnih driverjev za XPje.

Vprašaj na njihovem supportu.

Sicer pa, tudi mene zanima to. Morda pa mi nekega dne le pate cegu na glavo in prešaltam OS :).
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Nazgul ::

Hvala za odgovor!

A da je US Robotics kriv, pa da do zdej niso uspeli odpraviti težavo? Težko verjamem. Kaj se ve. Samo, na starem računalniku tud pod WinXP z istim modemom nisem imel težav, če se prav spomnim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linux in modem

Oddelek: Operacijski sistemi
171769 (1530) |_CoBrA_|
»

Kateri interni modem 56K naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
7821 (761) MRtwister
»