Forum » Loža » Elektronske cigarete
Elektronske cigarete
Temo vidijo: vsi
matobeli ::
Zgleda vape shop kjer sem to kupoval ne obratuje več :/
Tko da pomojem bo švoh v sloveniji.
Tko da pomojem bo švoh v sloveniji.
bezerk ::
(shortfill tekocina tega proizvajalca istega okusa ni niti priblizna disposable napravi), Aquavape mango, apple, blue raspberry, wiip jagoda... vse te disposable stvari so mi bile super, tekocin sem pa nabavil ze malo morje in so vec al manj vsaj meni zanic...
drugačno tuljavo daj noter.
Koliko Ohmov tuljave uporabljaš?
Vapeaš MTL ali DTL?
andr3jm ::
Na avp-ju sem probal oba 0.65 in 1.15, na argusu pa 0,15 ... 0.3... zdaj sem nabavil se 0.6... do sedaj sem ugotovil da ocitno mi bolj ustreza manjsa W, ker pri Argusu ko sem imel 0,15 in predpisano W med 60-80W je bilo zame way prevroce... pa z Argusom tudi obupujem, ker vsaka tuljava zacne puscati spodaj nekje po cca. koncu druge polnitve... ne vem zakaj se to dogaja, ampak ni fajn (pa naredim vse tako kot naj bi - nov coil navlazim s tekocino, ga dam notri, napolnim tank in pustim vseskupaj na miru cca. 15min preden zacnem uporabljat) ...
Tole spletno stran sem zacel uporabljat za nabavo, pa ce kdo pozna katero od teh tekocin da bi probal narocit, da je preiskuseno ok... https://justvape.nu/produkt-kategori/e-... ...
Tole spletno stran sem zacel uporabljat za nabavo, pa ce kdo pozna katero od teh tekocin da bi probal narocit, da je preiskuseno ok... https://justvape.nu/produkt-kategori/e-... ...
YdoIPonU ::
A dejansko pošiljajo v Slo? Koliko je pa poštnina oz. kak hiter pride roba?
Jaz vse kar sem kadil od Nakeda je blo top shit. Včasih je mel enimbus te tekočine, sedaj ne vem zakaj jih noben več nima v slo.
Sploh azul berries in hawaiian pog sta ble nore tekočine.
Jaz vse kar sem kadil od Nakeda je blo top shit. Včasih je mel enimbus te tekočine, sedaj ne vem zakaj jih noben več nima v slo.
Sploh azul berries in hawaiian pog sta ble nore tekočine.
Posiljajo... sem pred casom narocil in sem dobil cez par dni... sicer sem izbral (zaradi paketomatov) gls, kar je blo neki cez 9eur, ostali dostavljalci so malce cenejsi.
Hm, a mi lahko poves to kar si napisal, a so zelo mocni okusi, ali bolj tko nevtralno normalni v smislu da ti ne ostane okus v ustih se pol ure :)
Hm, a mi lahko poves to kar si napisal, a so zelo mocni okusi, ali bolj tko nevtralno normalni v smislu da ti ne ostane okus v ustih se pol ure :)
YdoIPonU ::
Men še pri nobenem okusu ni ostal žmah pol ure v ustih. :) Niso se mi zdel ful neki močni, ampak izrazito dobrega okusa, to sem bolj mislu. Ampak to je itak spet stvar okusa, kaj ti sede itd.
Na avp-ju sem probal oba 0.65 in 1.15, na argusu pa 0,15 ... 0.3... zdaj sem nabavil se 0.6... do sedaj sem ugotovil da ocitno mi bolj ustreza manjsa W, ker pri Argusu ko sem imel 0,15 in predpisano W med 60-80W je bilo zame way prevroce... pa z Argusom tudi obupujem, ker vsaka tuljava zacne puscati spodaj nekje po cca. koncu druge polnitve... ne vem zakaj se to dogaja, ampak ni fajn (pa naredim vse tako kot naj bi - nov coil navlazim s tekocino, ga dam notri, napolnim tank in pustim vseskupaj na miru cca. 15min preden zacnem uporabljat) ...
Podi/disposable imajo nekje 1.6 Ohm, ti si šel veeeliko nižje in več W.
Jaz lahko močnejše okuse vapam le na 0.6 Ohma(18-25W) in več Ohmov s 510 drip tipom, na manj ohmov redko in le z 810 drip tipom, zrak odprt do konca in samo zvečer.
Na 0.2 Ohm je edino kar prenesem banana, precej nežna, in to pri nizki moči, 35-40W, mogoče zvečer 45W.
Probaj Innokin Go-s disposable tank, ki ima 1.6Ohm, dela na 13W in stane neke 3 do 4€, da vidiš, če je v tem težava in ti bo všeč.
Kupi adapter za normalne tanke, če obstaja in nabavi Z nano 2 tank, ki zajema zrak zgoraj, NE spušča, jaz imam 4 te in kup drugih, pa so mi ti top.
d0nsherpareg ::
Pozdravljeni,
kateri kit/combo priporocate nezahtevnemu vaperju zacetniku, ki bi vsake toliko zvecer pred tv/racunalnikom naredil par dimov - stvar nezakomplicirane narave (najraje na 18650, ker imam teh baterij na pretek)
kateri kit/combo priporocate nezahtevnemu vaperju zacetniku, ki bi vsake toliko zvecer pred tv/racunalnikom naredil par dimov - stvar nezakomplicirane narave (najraje na 18650, ker imam teh baterij na pretek)
bozicek ::
Za par dimov zvecer bi jaz bolj priporočal kakšen pod. Prišlo te bo poceni in dela ni nobenega.
Osebno imam Vopoo Vinci pod ki sem ga kupil iz firbca in je povsem dober za zvečer ko kaj za kompom delam in puham (in potem moja ne teži zakaj spet po jagodah cela bajta smrdi)
Čez dan je pa Brunhilda MTL
Osebno imam Vopoo Vinci pod ki sem ga kupil iz firbca in je povsem dober za zvečer ko kaj za kompom delam in puham (in potem moja ne teži zakaj spet po jagodah cela bajta smrdi)
Čez dan je pa Brunhilda MTL
Darila letos samo za poredne
Jaz lahko močnejše okuse vapam le na 0.6 Ohma(18-25W) in več Ohmov s 510 drip tipom, na manj ohmov redko in le z 810 drip tipom, zrak odprt do konca in samo zvečer.
Na 0.2 Ohm je edino kar prenesem banana, precej nežna, in to pri nizki moči, 35-40W, mogoče zvečer 45W.
Probaj Innokin Go-s disposable tank, ki ima 1.6Ohm, dela na 13W in stane neke 3 do 4€, da vidiš, če je v tem težava in ti bo všeč.
Kupi adapter za normalne tanke, če obstaja in nabavi Z nano 2 tank, ki zajema zrak zgoraj, NE spušča, jaz imam 4 te in kup drugih, pa so mi ti top.
Hej… hvala za tole razlago, vidim da si kar nastudiral vse tole… mi lahko prosim poves kako bi po tvoje pod napravo najbolj priblizal uporabi z disposable napravo??? In kar se tice okusa, in kar se tice porabe tekocine (kar sem uporabljal 4ml sem ugotovil da se to porabi precej hitreje kot 2ml v disposable napravi)… hvala ze vnaprej
Nabavil sem tole zdaj (argus pro mi je premocan, tako da gre v omaro oz. ce bi ga kdo mogoce kupil ga lahko prodam? - zgleda da sem jaz bolj za sibkejse naprave) https://justvape.nu/produkt/uwell-calib... in zraven narocil coile 1.0… sicer najvec kar obstaja za ta model je 1.2 ampak vseeno…
Vetrpiha ::
Upor tuljave je brezveze gledat. Maš lahko tuljavo z uporom 0.35 in jo puhaš mtl na 30 wattov
Lah maš pa eni drugo tuljavo 0.35ohm in jo puhaš na 130wattov.
Gledaš pretok zraka v kombinaciji s površino tuljavo v kombinaciji z sestavo materiala
Disposable imajo 32 oziroma 34 žičko enih 6 navojev premer neka dva milimetra.
Lah maš pa eni drugo tuljavo 0.35ohm in jo puhaš na 130wattov.
Gledaš pretok zraka v kombinaciji s površino tuljavo v kombinaciji z sestavo materiala
Disposable imajo 32 oziroma 34 žičko enih 6 navojev premer neka dva milimetra.
kriptobog ::
Hej… hvala za tole razlago, vidim da si kar nastudiral vse tole… mi lahko prosim poves kako bi po tvoje pod napravo najbolj priblizal uporabi z disposable napravo??? In kar se tice okusa, in kar se tice porabe tekocine (kar sem uporabljal 4ml sem ugotovil da se to porabi precej hitreje kot 2ml v disposable napravi)… hvala ze vnaprej
Nabavil sem tole zdaj (argus pro mi je premocan, tako da gre v omaro oz. ce bi ga kdo mogoce kupil ga lahko prodam? - zgleda da sem jaz bolj za sibkejse naprave) https://justvape.nu/produkt/uwell-calib... in zraven narocil coile 1.0… sicer najvec kar obstaja za ta model je 1.2 ampak vseeno…
Zelo tezko. Ce najdes kaj se pa priporocam. Sem kupil 6 naprav, ne vem koliko razlicnih glav, itd. Imam se en pod z istimi specifikacijami, kot naj bi bil disposable vape, tekocino od Salt switch, ki naj bi po besedah Salt switcha bila popolnoma enaka, kot je v disposable napravah, pa okus ni niti blizu
Si probal pod palčke ki se polnijo?
https://vaping.com/uk/smok-nord-2-kit
Doticne z linka ne. Imam pa Iore pod, vaporesso pod, pa se neko sranje.
Kupil sem 6 krat poceni sranje in ne vem koliko glav za poceni sranje, namesto da bi enkrat kupil neko vsaj na pol solidno stvar in sem zapravil za vsaj 2 pol solidni stvari denarja, aliens...
Kupil sem 6 krat poceni sranje in ne vem koliko glav za poceni sranje, namesto da bi enkrat kupil neko vsaj na pol solidno stvar in sem zapravil za vsaj 2 pol solidni stvari denarja, aliens...
Kaj pa potem priporocas vzeti? Rad bi imel okus kot pri disposable. Mocan sadni okus.
Jaz osebno bi za izražen okus izbral Z nano 2 tank z 0,6 Ohm tuljavami za MTL ali 0,2 Ohm za DTL, lahko tudi MTL pri manjših W, 30cca, tuljava zdrži in zdrži, rezervoar ne spušča, tuljava se menja enostavno.
Nič kar sem videl in probal ne pride blizu.
Mod Geekvape Max 2 ali Voopoo Drag X plus pro, prvi je boljši, bolj premišljeno narejen, gumi podloga, vijačen pokrov baterije, itd..., drugi malce manjši, odčita kdaj upor narobe, je pa overall soliden.
Blumper ::
Yo. Rabim nikotin + bazo in tank,da je easy build. Imam berserker tank in mi ni(več) všec. Kaj priporočate oz kaj uporabljate?
Za bazo+ nikotin je še zmeraj najboljša opcija juicedoktor?
Za tank, če ima kdo kakšno stran kjer bo tudi hitra dostava, prosim če pove
Lp
Lp
Kje pri nas (najraje LJ) imajo dobre nic salt tekočine?
Sodelavec kupuje pri nekem Draganu ki se poznata in je tam nekje pri Trubarjevi ampak ga vedno pozabim vprašat za točen naslov...
Sodelavec kupuje pri nekem Draganu ki se poznata in je tam nekje pri Trubarjevi ampak ga vedno pozabim vprašat za točen naslov...
Vuli ::
neki se menjo, da bi prepovedal uparjevalnike
https://n1info.si/novice/svet/se-eu-obe...
https://n1info.si/novice/svet/se-eu-obe...
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Yo. Rabim nikotin + bazo in tank,da je easy build. Imam berserker tank in mi ni(več) všec. Kaj priporočate oz kaj uporabljate?
Lp
Lepetitvapoteur in kumulusvape
BorutK-73 ::
Se da kje kupiti po 5 litrov baze?
Kjerkoli sem gledal imajo po liter VG ali PG.
Pa ne mi prosim predlagati merkur VG.
Kjerkoli sem gledal imajo po liter VG ali PG.
Pa ne mi prosim predlagati merkur VG.
Zakaj pa ne tistega iz Merkurja? A imaš kakšne predsodke?
Če uporabljaš te komercialne koncentrate in pariš DTL ali pa imaš spodoben MTL tankec, potem ne rabiš ekstra PGja, saj ga dovolj dobiš že v koncentratu in nikotinski raztopini
Če uporabljaš te komercialne koncentrate in pariš DTL ali pa imaš spodoben MTL tankec, potem ne rabiš ekstra PGja, saj ga dovolj dobiš že v koncentratu in nikotinski raztopini
Blumper ::
Lp
Lepetitvapoteur in kumulusvape
Iz teh strani tudi nikotinsko bazo?
Lepetit poznam, ampak bazo sem vedno iz juicedoktorja.. na prvi pogled je tudi ceneje?
Lp
Sem vzel v belidim neko aromo 10ml v 30 ml flaski, zraven so mi pa dali 2x 10ml nikotin, na flaski pise 19.9mg/ml. Je majster rekel da vlijem obe flaski v flasko z aromo in da je to to. Sem ves vesel doma zmesal in probam in me je skoraj pobralo ko mi je tako zapalilo usta. Verjetno je to prehuda doza nikotina? Je mogoce zaj***, ko sem mu razlagal, da imam lahko manj nikotina na racun vec arome, da se po aromi priblizam disposable zadevam.
Seveda te zabilo če sta pa naredila 15mg nikotinsko mešanico
Če sta mešala z nikotinskimi bosterji. Če sta delala pa z nic-salt te pa nebi smelo zabiti.
Dodaj bazo ampak boš izgubil nekaj okusa.
Sem pa za hec kupil na Petrolu te njihove pode. Smok borovnica, drugi Wipp lubenica
Dober okus...super...prve pol ure...potem pa vse izgine
In zato sem se odpravil v Nimbus po nic salt tekočine, vzel moj Voopoo Vinci pod ki se nov valja po omari (kupil iz firbca) in sprobam da vidim če res ni tok okusa (na njemu sem sprobal samo moje navadne tekočine za DL in mi ni potegnilo)
Vzel Pacha Mama lubenico in ice mango
Okus lubenice k šus
Voopoo vinci pod, 0.8 okus tak kot treba...Isti kot prvih par dimov iz tistih podov
Zamenjal za 1.2...Okusa malce manj ampak je pa močnejši throat hit
Hec da sedaj že tri dni na podu, Brunhilda pa počiva
Tako da iz firbca sedaj naročil še Caliburn G2
PS: Icy mango ni dober. Sem pričakoval bolj svež okus (ice) pa tudi sam mango se ne čuti toliko
Če sta mešala z nikotinskimi bosterji. Če sta delala pa z nic-salt te pa nebi smelo zabiti.
Sem pa za hec kupil na Petrolu te njihove pode. Smok borovnica, drugi Wipp lubenica
In zato sem se odpravil v Nimbus po nic salt tekočine, vzel moj Voopoo Vinci pod ki se nov valja po omari (kupil iz firbca) in sprobam da vidim če res ni tok okusa (na njemu sem sprobal samo moje navadne tekočine za DL in mi ni potegnilo)
Okus lubenice k šus
Voopoo vinci pod, 0.8 okus tak kot treba...Isti kot prvih par dimov iz tistih podov
PS: Icy mango ni dober. Sem pričakoval bolj svež okus (ice) pa tudi sam mango se ne čuti toliko
Seveda te zabilo če sta pa naredila 15mg nikotinsko mešanico
Okus lubenice k šus
Ja to mi je prodal, ko sem rekel da ne rabim tolk nikotina kot ma disposable, da bi rad vec arome. Kaj moram potem zmesati da bo ok? Ker prodajalcu ocitno ne gre zaupati
res je majster.
Ti imaš zdaj,40mg na 30ml => 13,3mg/ml, kar je 2x premočno. Če bi bila sol bi bilo OK, belidim je nima.
Jaz bi mu nesel nazaj in rekel, da je bedast...
Če boš obdržal razredči na pol, dodaj 30ml nečesa brez nikotina in dobiš 6,6 mg/ml
400mg v 30ml, bedasto sem napisal...
Ti imaš zdaj,40mg na 30ml => 13,3mg/ml, kar je 2x premočno. Če bi bila sol bi bilo OK, belidim je nima.
Jaz bi mu nesel nazaj in rekel, da je bedast...
Če boš obdržal razredči na pol, dodaj 30ml nečesa brez nikotina in dobiš 6,6 mg/ml
400mg v 30ml, bedasto sem napisal...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bezerk ()
Ne bom obdrzal. Torej kupim nizjo dozo nikotina? Recimo 2x6mg in to zlijem v 10ml njihove arome? Kateri nikotin vzeti? 50-50 ali 80-20? Bo to ok, da bo dovolj okusa in arome in da me ne ubije?
Slopek ::
Jaz sem paril 9mg, pa nikoli nisem imel težav. MTL itak. Pri wotofo profile tanku, pa mi je bilo 3mg preveč.
NiDobraCena ::
Kakšne mešalne prigode pa imate tukaj? Kupiš 1L bazE (70-30, 50-50, odvisno od atomizerja, coila), kupiš 20mg nic shote, potem pa z uporabo spletnega kalkulatorja, če ne gre drugače izračunaš kaj in kako za 100ml.
Arome so ponavadi 1:10, včasih 1:20, se pravi iz 10ml arome moraš dobiti 100ml tekočine.
Sem pa razočaran na EU ter restrikcijami, ki so skupaj z US ter FDA uničile vaping sceno. 5 let nazaj sem brez težav naročil 500mL 100mg nikotina, zdaj je težko dobiti že 1L navadne baze...
Navijam sam že več kot 5 let, pa me razen razbitih RTA-jev nič ne mikajo "nove tehnologije" oz. nazadovanje, ki ga vidimo sedaj.
Arome so ponavadi 1:10, včasih 1:20, se pravi iz 10ml arome moraš dobiti 100ml tekočine.
Sem pa razočaran na EU ter restrikcijami, ki so skupaj z US ter FDA uničile vaping sceno. 5 let nazaj sem brez težav naročil 500mL 100mg nikotina, zdaj je težko dobiti že 1L navadne baze...
Navijam sam že več kot 5 let, pa me razen razbitih RTA-jev nič ne mikajo "nove tehnologije" oz. nazadovanje, ki ga vidimo sedaj.
Ne bom obdrzal. Torej kupim nizjo dozo nikotina? Recimo 2x6mg in to zlijem v 10ml njihove arome? Kateri nikotin vzeti? 50-50 ali 80-20? Bo to ok, da bo dovolj okusa in arome in da me ne ubije?
Tako kot ti je @NiDobraCena napisal.
Stvar je za osnovno šolo... ne mislim žaljivo, vem, da začetnike rado zmede, sploh PG/VG razmerje, pa pol še nikotin in ne vem kaj.
Ne kupuj 2x6mg/ml, ker boš plačal 2x4EUR=8EUR za 20ml, ki vsebuje vsega skupaj 120mg nikotina.
Če kupiš 1x20mg/ml boš plačal 4EUR za 10ml, ki vsebuje 200mg nikotina.
Razlog so debilne trošarine, ki ne razlikujejo v količini nikotina, tako plačaš za 20mg/ml identično kot za 6mg/ml.
Baza stane proti nikotinu drobiž, cca 6EUR za 250ml.
Kako jaz mešam, vedno isto, ker se mi ne da merit.
5ml -okus, ki se ga da 10%
10ml 20mg/ml nikotin (vse skupaj 200mg)
10ml 20mg/ml nikotin (vse skupaj 200mg)
25ml baze 70/30 ali 80/20 VG/PG nima veze
-----------------------------------------
50ml, ki ima vsega skupaj 400mg nikotina, 400mg deljeno s 50ml je 8mg/ml, simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bezerk ()
Ma to kar so mi prodali ke bila ze aroma z bazo. Se samo nikotin doda, ampak je bilo prevec to kar so mi prodali.
Torej ce vzamem recimo to tekocino - 20ml
https://www.qvapehouse.com/si/izdelek/c...
in nikotin - 10ml, 20mg/ml
https://www.qvapehouse.com/si/izdelek/h...
Od vejpov imam samo pod naprave. 0.8, do 1.2ohm. To bo slo ali moram nabavit kaj drugega?
In to dvoje zmesam, bi moralo biti ok. Dobim okoli 3mg/ml in me ne bo ubilo, ampak bom imel lepo aromo?
https://www.qvapehouse.com/si/izdelek/c...
in nikotin - 10ml, 20mg/ml
https://www.qvapehouse.com/si/izdelek/h...
Od vejpov imam samo pod naprave. 0.8, do 1.2ohm. To bo slo ali moram nabavit kaj drugega?
In to dvoje zmesam, bi moralo biti ok. Dobim okoli 3mg/ml in me ne bo ubilo, ampak bom imel lepo aromo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
Vidim kje je problem. Očitno sploh ne dodaš same baze brez nikotina. Tista pacho mama je namreč samo aroma...20ml arome, ki je pg + 20ml 50/50baze......neužitno
Hja pol v belidim nimajo pojma? Tam so mi dali flasko z aromo in rekli da samo nikotin zlijem notri in je to to
Ta flaška z aromo je 60ml, ti pa si narediš 40ml tekočine v razmerju 70pg/30vg in 10mg nikotina. Dodaj še 20ml čiste VG baze.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Hja pol v belidim nimajo pojma? Tam so mi dali flasko z aromo in rekli da samo nikotin zlijem notri in je to to
Tista v belem dimu je napolnjena 40ml v 60ml flaški in je misljena samo da dodaš nikotin. Takozvani shortfill, ker dofilaš samo malo tekočine, po navadi je to nikotin.
Imaš še recimo longfill, kjer je v flaški recimo samo 20ml. Tam dodaš odvisno od željenega nikotina nikotin in breznikotinsko bazo do vrha, bodisi samo nikotin do vrha.
Tista v belem dimu je napolnjena 40ml v 60ml flaški in je misljena samo da dodaš nikotin. Takozvani shortfill, ker dofilaš samo malo tekočine, po navadi je to nikotin.
Imaš še recimo longfill, kjer je v flaški recimo samo 20ml. Tam dodaš odvisno od željenega nikotina nikotin in breznikotinsko bazo do vrha, bodisi samo nikotin do vrha.
Ok. Jasno. Torej mi morajo dati samo manjso dozo nikotina pa bo kul. Hvala.
Sem probal zdaj en shortfill 10ml v 30 ml flaski. Dodal bazo in nikotin in je super. Hvala za pomoc!!
Imam pa se vprasanje, ce imam shortfill 70VG/30PG, kaksen nikotin izbrati in kaksno bazo? 100PG, 100VG, 50/50?
Imam pa se vprasanje, ce imam shortfill 70VG/30PG, kaksen nikotin izbrati in kaksno bazo? 100PG, 100VG, 50/50?
Nekdo mi je svetoval Lost vape ursa pod nano za nic salt. Vlijem notri juice od Salt switch, ki naj bi bil identicen kot je v njihovih disposable. omfg. Kot disposable, pravi okus, celo intezivnejsi. Cuti se tudi doza nikotina, ampak ne ubije. Bi moral naslednjic mogoce vzeti 10mg. Poskusil tudi namesan juice 6mg. Vrhunsko. To je to. Nic vec iskanja Petrola z zalogo disposable
BorutK-73 ::
Naročil Geekvape Auegis solo, prišel v tednu dni, brez carine
Pa še dobre cene so, edino izbira za EU direct je slaba
https://www.cigbest.com/collections/eu-...
Te palčke gredo za med pri nas. Naročil 4, vse takoj šle naprej z majhno provizijo
https://www.cigbest.com/products/-eu-au...
Pa še dobre cene so, edino izbira za EU direct je slaba
https://www.cigbest.com/collections/eu-...
Te palčke gredo za med pri nas. Naročil 4, vse takoj šle naprej z majhno provizijo
https://www.cigbest.com/products/-eu-au...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nikotinska samicaOddelek: Loža | 2538 (1388) | Gagatronix |
» | Prenehanje kajenja - Nasveti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17845 (14056) | satfinder |
» | Elektronske cigarete -škodljivi učinki?Oddelek: Loža | 10789 (7091) | Highlag |
» | Katere 18650 (in polnilec) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13929 (12835) | Jst |
» | Elektronska cigareta - varnost uporabe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41333 (11095) | BCSman |