» »

Elektronske cigarete

Elektronske cigarete

Temo vidijo: vsi
««
82 / 86
»»

Dober dan ::

kriptobog je izjavil:

Nekdo mi je svetoval Lost vape ursa pod nano za nic salt. Vlijem notri juice od Salt switch, ki naj bi bil identicen kot je v njihovih disposable. omfg. Kot disposable, pravi okus, celo intezivnejsi. Cuti se tudi doza nikotina, ampak ne ubije. Bi moral naslednjic mogoce vzeti 10mg. Poskusil tudi namesan juice 6mg. Vrhunsko. To je to. Nic vec iskanja Petrola z zalogo disposable :))

Jaz sem danes tudi nabavil dve Ursi od Lost Vape zame in za ženo. Sva super zadovoljna. Res dobra zadeva, za male pare, pa še napoti ni po žepih. Pred tem sem uporabljal Vinci pod. Če koga zanima, prodam Geekvape s100. Jaz ga ne morem uporabljat, ker so mi okusi preveč intenzivni.

DePalmo ::

Tudi jaz se podajam v svet vapov in preden karkoli naročim, bi rad potrdil par stvari s strani vas znalcev. Seveda sem tudi jaz začel z disposable od firme Smok (AquaVape) in bi rad imel identično oz. čimbolj podobno zadevo ampak refillable, ker se je oz. se bo telih disposable nabralo preveč.

Naprava:
- Lost Vape Ursa Nano Kit: https://belidim.com/product/lost-vape-u...
- nadomestne glave (ker kolikor sem se zanimal, ena glava zdrži cca. 2 tedna?): https://belidim.com/product/lost-vape-u...

Nato pa potrebujem še tekočino. In kolikor berem, vnaprej pripravljenih mešanic da bi samo ulil, ni. Zato potrebujem:
- bazo ( https://www.qvapehouse.com/si/izdelek/r... ) - kolikor sem prebral, je za zgornjo napravo idealna mešanica 50PG/50VG, max. je 30PG/70VG ampak se naj bi nekaj okusa arome izgubilo zato raje 50/50
- aromo ( https://www.apolloecigs.eu/smoozie-awes... ) - katera že vsebuje nikotin
In tukaj se mi ustavi. Naj bi potreboval še nikotin, ampak ga zgornja aroma že ima. Torej, potrebujem še tole ali ne? Sklepam da ne.
- https://justvape.nu/produkt/e-vapor-nic...

In ker bo tekočno potrebno mešati: https://www.qvapehouse.com/si/izdelek/c...
Ampak kolikor gledam, ta flaška nima merice, tako da katero kupiti da bom vedel koliko sem določene tekočine vlil?

Ali sem vse kar se tiče tekočin zastopil narobe?

Mislim da sem pogruntal glede tekočin, prosim da me popravite če je narobe.

Torej, če ima aroma že nikotin, se ga ne dodaja razen če hočeš močnejšo mešanico. Pri zgornji je ta mešanica kar močna in je to to, se jo vlije direktno v napravo.

Tale aroma pa nima nikotina: https://belidim.com/product/egoist-ice-... in zato potrebujem še tole: https://belidim.com/product/nicsalt-sho...

Ampak sedaj glavno vprašanje: koliko nikotina potrebujem? Trenutno skadim cca. škatlico do dve cigaretov na dan in zato bi želel kar močno dozo, nekje 16mg/ml (disposable ima 20 mg/ml in me občasno zažge). Tole študiram in računam tudi s spletnimi kalkulatorji že zadnjo uro pa mi ni jasno. Logika pravi 4 nikotinske "shote", matematika 16 (kar je več kot očitno narobe), kalkulator pa:

Anney ::

Da boš lažje računal, na liter baze za 3mg nikotina, gre cca 18 takih flašk, nic boosterja, skupaj dobiš 1,18L 3mg tekočine. Za 12mg pa v pol litra baze 75 takih flašk, dobiš pa 1250ml. Pa pri hrvatu je nic booster, 1,2EUR, ali manj ob večjem naročilu.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Vetrpiha ::

DePalmo je izjavil:

Mislim da sem pogruntal glede tekočin, prosim da me popravite če je narobe.

Torej, če ima aroma že nikotin, se ga ne dodaja razen če hočeš močnejšo mešanico. Pri zgornji je ta mešanica kar močna in je to to, se jo vlije direktno v napravo.

Tale aroma pa nima nikotina: https://belidim.com/product/egoist-ice-... in zato potrebujem še tole: https://belidim.com/product/nicsalt-sho...

Ampak sedaj glavno vprašanje: koliko nikotina potrebujem? Trenutno skadim cca. škatlico do dve cigaretov na dan in zato bi želel kar močno dozo, nekje 16mg/ml (disposable ima 20 mg/ml in me občasno zažge). Tole študiram in računam tudi s spletnimi kalkulatorji že zadnjo uro pa mi ni jasno. Logika pravi 4 nikotinske "shote", matematika 16 (kar je več kot očitno narobe), kalkulator pa:

Daš lahko itak samo dva shota, kar je dovolj za tisti pod.
Kumulusvape in lepetitvapoteur za poceni in kvalitetne nic shote (tudi salts). Okrog 70centov na flaško

Te male flaške vsebujejo 10ml tekočino. V vsakem mililitru je 20 mg nikotina, na flaško je to 200mg nikotina. Na dve je 400 mg nikotina. Deliš s končno količino 60ml in dobiš 400mg/60ml, kar je 6.666mg nikotina na mililiter

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vetrpiha ()

Lahko preliješ v veçjo flaško in dodaš tri flaške nikotina, takrat bo 600mg/70ml oziroma 8.57mg nikotina na mililiter tekočine

NiDobraCena ::

V vsakem mililitru je 20 mg nikotina,

Narobe.

10ml tekočina vsebuje 20mg nikotina. Če dodaš še 10ml tekočine bo potem vsebovala 10mg nikotina. Gre za razmerja, ne za vesoljsko znanost.

NiDobraCena je izjavil:

V vsakem mililitru je 20 mg nikotina,

Narobe.

10ml tekočina vsebuje 20mg nikotina. Če dodaš še 10ml tekočine bo potem vsebovala 10mg nikotina. Gre za razmerja, ne za vesoljsko znanost.

20mg nikotina na mililiter. V flaški je 10mililitrov in v vsakem mililitru je 20mg nikotina. 10ml po 20mg je 200mg nikotina v eni 10 mililitrski flaški
Govorimo o flaškah v katerih je nikotin

Zgodovina sprememb…

Govoriš o nic shotih, ki so 10ml ter imajo 20mg nikotina. Če dodaš še en nic shot (10ml/20mg) imaš potem 20ml z 20mg nikotina.
Če dodaš čisto bazo (+10ml) imaš 20ml tekočino z 10mg nikotina.

NiDobraCena je izjavil:

Govoriš o nic shotih, ki so 10ml ter imajo 20mg nikotina. Če dodaš še en nic shot (10ml/20mg) imaš potem 20ml z 20mg nikotina.
Če dodaš čisto bazo (+10ml) imaš 20ml tekočino z 10mg nikotina.

En nic shotnima vsebuje deset mililitrov in VSAK mililiter vsebuje 20mg nikotina. Od tu oznaka 20mg na ml. Ker je volumen 10 mililitrov, vsebuje celotna flaška 200mg nikotina.
Če dodaml 10 mililitrov breznikotinske tekočine, pomeni to 200mg nikotina na 20 ml tekočine
V dvajsetih mililitrih je še vedno 200 mg nikotina, le koncentracija je manjša in to je 200/20 je enako 10mg na ml

Zgodovina sprememb…

Zakaj zaboga bi računal z dejanskimi številkami in ne z razmerji? Osebno se mi zdi mazohistično.

Ker se motiš. En 10 militerski nicshot vsebuje 200mg nikotina.
Kar pomeni 20mg/ml
Opletati samo z maso in vsako koncentracijo enačiti z maso prinese samo zmedo.

Poleg tega bo dalj čaša aktiven vejper prišel v stik z različnimi koncentracijami nikotina. Od 10mg/ml in 18mg/ml ali 20mg/ml pa vse do 50mg/ml, 54mg/ml, 70mg/ml ali pa tudi 100mg/ml

Zgodovina sprememb…

En 10 militerski nicshot vsebuje 200mg nikotina.

To je popolnoma nepomemben podatek za tiste, ki želijo vlečti elektronsko cigareto. Njega zanima 3, 6, 12, 18...

Od 10mg/ml in 18mg/ml ali 20mg/ml pa vse do 50mg/ml, 54mg/ml, 70mg/ml ali pa tudi 100mg/ml

Ne, ne bo, razen če ima veze v nereguliranih državah. Karkoli več od 20mg je prepovedano že par let...

NiDobraCena je izjavil:

En 10 militerski nicshot vsebuje 200mg nikotina.

To je popolnoma nepomemben podatek za tiste, ki želijo vlečti elektronsko cigareto. Njega zanima 3, 6, 12, 18...

Od 10mg/ml in 18mg/ml ali 20mg/ml pa vse do 50mg/ml, 54mg/ml, 70mg/ml ali pa tudi 100mg/ml

Ne, ne bo, razen če ima veze v nereguliranih državah. Karkoli več od 20mg je prepovedano že par let...

3, 6, 12 kaj? Katera enota? Krompirja?

Dri3r ::

Vejpam že par let pa vedno računam z razmerji, torej mg/ml.
dri3r

Rezultat je isti. Ampak ne more nekdo trditi, da je v flaški nikotina 20mg nikotina. Istotako ne moreš reči, da maš v mešanci 6mg nikotina

3, 6, 12 kaj? Katera enota? Krompirja?

Koncentracija nikotina na dano prostornino.

Ampak ne more nekdo trditi, da je v flaški nikotina 20mg nikotina. Istotako ne moreš reči, da maš v mešanci 6mg nikotina

To je irelevantno, tako se reče. Nikogar ne zanimajo tehnikalije, temveč izluščen pomemben podatek.

Zaboga, če ne znaš povedati, kolikšno maso nikotina imaš v đusu, kako zaboga boš nekomu znal povedati kako naj meša brez da ga zmedeš?

Zato, ker je veliko lažje računati z razmerji. Masa je vsaj meni osebno popolnoma odvečen podatek, če koncentracijo samo gostiš ali redčiš (večaš/manjšaš).

Zaboga, če pa nikotin omenjaš včasih v razmerju včasih brez...

Vedno v razmerju, ker se je v mojih osmih letih vejpanja vedno gledalo na razmerje. Včasih si kupil tekočino 100ml, na kateri je pisalo 6mg. Nikjer ni pisalo 600mg nikotina inside, temveč samo 6mg. Tekočina je bila torej 6mg.
Ko smo mešali s 50, 100mg nikotinom ni nihče govoril o masi nikotina, temveč samo uporabljal 3/6/9/12mg kot potentnost mešanice v svoji steklenici (včasih smo jih imeli v steklenih flaškah)...

NiDobraCena je izjavil:

Vedno v razmerju, ker se je v mojih osmih letih vejpanja vedno gledalo na razmerje. Včasih si kupil tekočino 100ml, na kateri je pisalo 6mg. Nikjer ni pisalo 600mg nikotina inside, temveč samo 6mg. Tekočina je bila torej 6mg.
Ko smo mešali s 50, 100mg nikotinom ni nihče govoril o masi nikotina, temveč samo uporabljal 3/6/9/12mg kot potentnost mešanice v svoji steklenici (včasih smo jih imeli v steklenih flaškah)...

Zakaj zaboga potem rečeš, da je nicshotu 20mg nikotina.
Čisto zares. Je tako težko reči 20mg/ml? Pride nekdo nov in nima pojma, kako računati, ker za vas so vse klobase klobase
Edit in pisalo je 6mg na ml.
Kakorkolk drugače, je napačno. Marketinske debilizme pustite v marketingu

Zgodovina sprememb…

Zato, ker tako dobesedno vsi govorijo. Celoten vaping community, vsi, ki jih poznam. Razen ti. :D

Čestitam, poznaš samo bedake, ki ne znajo množiti z deseticami do 1000.
"Spil sem eno veliko pivo, zaužil sem 500ml čistega alkohola." - celoten vejp svet

No, ni se treba norčevati, tako pač je. Plebejci bomo vedno ubrali lažjo pot, tudi če je napačna.

"Peljal sem se iz prekmurja v Portorož. Porabil sem 6 litrov goriva."
A morda misliš, da si imel porabo 6l/100km?
"Ja, porabil sem 6 l goriva".
Ne, porabil si več goriva.
"Ne, nisem"
Saj lahko izračunava?
"NE, motiš se. Vsi okrog mene računajo tako. Jaz imam prav, ti se motiš."

Tak scenarij se trenutno odvija in kot se je že izkazalo tudi tukaj, ljudje napak računajo. Še v vejpšopu so mi enkrat napak zmešali

Zgodovina sprememb…

No, jaz odhajam iz te "debate". Vidim, da se taki scenariji odvijajo samo v tvoji glavi...

Ne bi bilo lažje priznati zmoto?
Te peihodnje vseeno porpavim

Zgodovina sprememb…

Mi lahko tako eden kot drugi izračunata? Pa ne šmuglat. Izračun.
Koliko mg nikotinsko mešanco dobimo če tole vse skupaj zmešamo?

Klamzi ::

6mg/ml

Edit: No, če je baza brez nikotina, drugače je drug rezultat...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klamzi ()

matobeli ::

NiDobraCena je izjavil:

Zato, ker tako dobesedno vsi govorijo. Celoten vaping community, vsi, ki jih poznam. Razen ti. :D

Zato ker večina ljudi ne zna zmnožit dveh ulomkov.

Pogovorno se med mački reče da imaš "4", ker se smatra da vemo da se pogovarjamo o raztopini ki je podana v mg/ml. Tako kot se građevinarji ne pogovarjajo o tem koliko kg cementa, ampak rečejo 4 žakle. Ko govoriš z nekom ki ni maček, je pa lepo da se merske enote uporabljajo tako kot so nas učili v izobraževalnem sistemu.

Ampak očitno je kar nekaj mačkov fach idiotov ki ne razumejo koliko žakljov cementa dobijo če na dobavnici piše 150kg.

Klamzi je izjavil:

6mg/ml

Edit: No, če je baza brez nikotina, drugače je drug rezultat...

Dej še račun napiši :P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Klamzi ::

43 flašk po 200mg nikotina = 8600mg
1000ml baze + 43 flašk po 10ml tekočine oz nikotina = 1430ml

Torej 8600mg/1430ml=6mg/ml.

Če se motim me prosim popravi.

Se ne motiš, sam tolk da bo še komu jasno.

msjr ::

Evo, po slabem letu uporabe vejpa in nekajenja čikov lahko povem tole:

Ko me je lani na hrvaškem krivilo da bi si prižgal enega in ko sem se zvečer malo zastrupil z inhaliranjem cigarce mi je kolegica predlagala vejpanje. Že nekaj let ne kadi čikov in jo je krivilo in si je kupila Wiip, ker se ji ni dalo ukvarjati s tekočinami in mešanicami... Najprej sem probal njen device in šel do trafike in si kupil starter kit in breznikotinski USA mix. Od takrat naprej nisem prižgal čika. Sicer vejpam če sem v družbi kadilcev (kar pa je na projektih v cro kar stalnica) drugače pa mi ni treba - kar neham brez težav (po moje zato, ker ni nikotina), česar prej nisem bil zmožen. Razna kašljanja po čikih so tudi stvar preteklosti.

Najraje imam Virginio ali USA mix, zanimivo pa je da mi je zadnje čase tudi Sensation Grape vedno bolj všeč, čeprav bi prej trdil da so sadni okusi primerni samo za mularijo in hipsterje. No ja, mango mi po polovici še vedno leži nekje v predalu, mint, tropical sta nagravžna, za jagodo pa čakam da pride kolegica kaj naokoli da ji jo "poturim".

Kar se tiče Wiip-a, so mi enkrat že zamenjali device (se je polomil usb mini) - je pa trajalo dolgo tako da sem vmes kupil pri Belemdimu še en device, zdaj vidim na sajtu da so zamenjali za usb-c kar bi znalo biti bolje. Sicer so razširili mrežo poslovalnic, ampak za breznikotince je bolj slaba ponudba, tako da jih jaz vzamem na zalogo ko sem na hrvaškem. Na Petrolu v Ljubljani sem enkrat dobil le zgoraj omenjeni mango, Belidim pa je tudi nekaj pizdil da ne bo več delal z njimi, ker so neresni.

Ampak, kljub vsemu zaenkrat ostajam na Wiip-u, tudi mogoče zaradi tega, ker mi moji cro sodelavci lahko prinesejo pode kadarkoli, pa tudi ne porabim jih veliko - en pod na dva do tri tedne tako da je mogoče ves ta info dokaj irelevanten.

Še nekaj, kolega milenijc, ki ni kadil se je letos spomladi začel afnat z breznikotinskim vejpom, zadnjič pa ga vidim da si je zvil cigarco. Boomerski nasvet: ne vejpat če niste nikoli prej vlekli dima v pljuča, nima smisla, škoda zdravja in denarja (ja ja stari zaqua si pa ti začel bi rekli mi).

Pa lep pozdrav vsem, ki ste prebrali tole do konca.

Klamzi je izjavil:

43 flašk po 200mg nikotina = 8600mg
1000ml baze + 43 flašk po 10ml tekočine oz nikotina = 1430ml

Torej 8600mg/1430ml=6mg/ml.

Če se motim me prosim popravi.

Popolnoma prav, no skoraj, kakšno decimalko si pozabil. :))

Za vse, ki ne znate in ne veste, uporabite tale kalkulator. Sam že vejpam već kot 7 let, tko da ga niti ne rabim, za žačetnike je pa super. Mate oc coil wrapinga do mešanja in ostalo. Verjetno obstaja kaj novejšega, ampak s tem sem začel.

https://www.steam-engine.org/juice

PS: Vejpam samo še zato da znucam vse mode, ki sem si jih navlekel, uporabljam pa 2-3mg, samo baza in nic. Trenutno uprabljam tega:

Ugane gdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

bezerk ::

NiDobraCena je izjavil:

Menjaj družbo, kompletno!

kriptobog ::

Je mogoce kdo zasledil kje v EU tekocino Bar Juice 5000? Najdem samo v UK, ampak ce narocim sem moram placati, carino, davek in trosarino.

Orias ::

kriptobog je izjavil:

Nekdo mi je svetoval Lost vape ursa pod nano za nic salt. Vlijem notri juice od Salt switch, ki naj bi bil identicen kot je v njihovih disposable. omfg. Kot disposable, pravi okus, celo intezivnejsi. Cuti se tudi doza nikotina, ampak ne ubije. Bi moral naslednjic mogoce vzeti 10mg. Poskusil tudi namesan juice 6mg. Vrhunsko. To je to. Nic vec iskanja Petrola z zalogo disposable :))

Sem pred tedni dobil omenjeni pod dobil na probo. Praktično se ga dobi iz tujine za 16€ in si zraven kupiš 20mg nic salt shot in dodaš aromo. Meni je z 1.0ohmskim podom skurit 30ml tobačne tekočine z 20mg salta. Edini pod z katerim mi je uspelo skuriti toliko količine, brez da bi manjal karkoli. Se pa ta pod edino slabo obnese če vejpaš tekočine z višjo vsebnostjo CBDja (200mg+). Tu pa nekako tekočina pri 2 ali 3 dolivanjih hitro izgubi aromo.

Kako pa se obnese mesanje arome z nic salt shoti? Se nisem poskusil. Katere arome se najbolje obnesejo?

Orias je izjavil:

Praktično se ga dobi iz tujine za 16€ ...

Kje? Ker če ga že najdem za tak denar, je nato zraven skoraj še enkrat toliko poštnine.

kriptobog je izjavil:

Kako pa se obnese mesanje arome z nic salt shoti? Se nisem poskusil. Katere arome se najbolje obnesejo?

Enako kot one z navadnim nikotinom. Morda so tiste prednamešane intenzivnejše, ker so namenjene podom in napravam z manjšo močjo ali pa so uporabljene drugačne arome z manj globine (ki je z mesh tuljavo itak nikoli ne presežeš)

Orias je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Sem pred tedni dobil omenjeni pod dobil na probo. Praktično se ga dobi iz tujine za 16€ in si zraven kupiš 20mg nic salt shot in dodaš aromo. Meni je z 1.0ohmskim podom skurit 30ml tobačne tekočine z 20mg salta. Edini pod z katerim mi je uspelo skuriti toliko količine, brez da bi manjal karkoli. Se pa ta pod edino slabo obnese če vejpaš tekočine z višjo vsebnostjo CBDja (200mg+). Tu pa nekako tekočina pri 2 ali 3 dolivanjih hitro izgubi aromo.

Problem cbdja v eđusu je predvsem tem, da je zelo drag (5 do 10x dražji kot sicer) in razmeroma neučinkovit.
10g cbd izolata (prav takega kot je v eđusu) dobiš že za 40-50 eur.

Zgodovina sprememb…

kriptobog je izjavil:

Obnese se čist isto, le da imaš tu 20mg nikotina. Tako, da uporabiš aromo po želji.

DePalmo je izjavil:

Orias je izjavil:

Praktično se ga dobi iz tujine za 16€ ...

Kje? Ker če ga že najdem za tak denar, je nato zraven skoraj še enkrat toliko poštnine.

https://www.vaprio.eu/product-lost-vape...
Trenutno ga nimajo na zalogi. Poštnina je pa 4 €. Jaz od njih kar veliko naročujem in sem zadovoljen.

torentino ::

Nimajo opcije pošiljanja v Slovenijo, vsaj jaz je nisem videl..

https://www.kumulusvape.fr/pods/14620-u...
https://www.lepetitvapoteur.com/en/all-...
Pri ta prvih se splača počakati na akcijo za nikotinske pakete (10*10ml/20mg za 7.70 eur).
Če daš v košarico in pustiš, ti čez nekaj dni pošljejo kodo za 10% popust. Dobiš pa še nekih 5% nazqj v obliki točk, ki jih naknadno spremeniš v popust.

torentino je izjavil:

Opcijo dobiš ob nakupu v košarici v 2 koraku. Poštnina je od 3.6 do 7,5 EUR. Odvisno koliko naročiš. Nad 80EUR je pa poštnina brezplačna. Ponavadi naročeno prispe v roku 1 tedna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Orias ()

Zadnjic sem ga dobil se pri Beli dim v Kranju. Je majster rekel, da se jih nenormalno veliko proda.

torentino ::

Orias je izjavil:

torentino je izjavil:

Opcijo dobiš ob nakupu v košarici v 2 koraku. Poštnina je od 3.6 do 7,5 EUR. Odvisno koliko naročiš. Nad 80EUR je pa poštnina brezplačna. Ponavadi naročeno prispe v roku 1 tedna.

Ne vem, meni so odgovorili, da nimajo opcije pošiljat v Slovenijo..Saj govorimo o vaprio.eu?

Tudi jaz sem ga naročil v Beli dim, ker drugje ni bil občutno cenejši. In za razliko par evrov imam raje garancijo v Sloveniji.

Sem pa naročil tekočine na https://www.apolloecigs.eu/ in so me razočaral. Naročilo oddal v nedeljo zvečer ker na strani lepo piše da odpošljejo naslednji delovni dan in da pride v petih dneh, jutri grem pa na morje. Danes sem jim pisal in imajo izgovor da moj naslov ni popoln in da še niso odposlali. S tem da je in da dela po celem svetu, samo pri njih ne.

Za piko na i sem pa včeraj bil v Kranju in se nisem ustavil v Belem dimu, ker sem sklepal da bo naročilo vsak čas pri meni.

V Btcju v Belidim imajo zdaj na zalogi ursa nano skoraj vse barve.
Katere tekocine pa kaj uporabljate? Meni so zaenkrat najboljse od IVG. Dobim res isti okus, kot pri njihovih disposable.

Kolk nikotina pa je ponavad v tekočinah za pode, neka medium varjanta? Mam naročeno uršo sam nisem nič specifičnega juica jemal zraven.
««
82 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nikotinska samica

Oddelek: Loža
282538 (1388) Gagatronix
»

Prenehanje kajenja - Nasveti? (strani: 1 2 )

7117845 (14056) satfinder
»

Elektronske cigarete -škodljivi učinki?

3310789 (7091) Highlag
»

Katere 18650 (in polnilec) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5313929 (12835) Jst
»

Elektronska cigareta - varnost uporabe (strani: 1 2 )

9941333 (11095) BCSman

Več podobnih tem