Forum » Pomoč in nasveti » Garmin Nuvi, računalnik ga ne zazna
Garmin Nuvi, računalnik ga ne zazna
Goran's Blog ::
Pozdravljen.
Prijatelj mi je dal v popravilo garmin nuvi katerega je dobil pri zamenjavi in takoj pri priklopu v avtu mu izpiše le napis Garmin in to je to.
Stvar sem preko USB-ja prilopil na moj računalnik in ga tudi ne zazna, prikaže se pa na njemu isto samo napis garin in to je to.. Sam imam doma tudi Garmin-a pa mi ga zazna normalno brez problemov. Kakšen model garmin nuvi-ja je to ne vem saj ne piše nič na njemu je pa manjši garmin znotraj črn, okvir pa siv, na spletu mi ni še uspelo najti kakšen model je.
Vprašanje:
Veste zakaj stvar ne dela, mislim na to da se pokaže samo garmin napis?
Lp
Prijatelj mi je dal v popravilo garmin nuvi katerega je dobil pri zamenjavi in takoj pri priklopu v avtu mu izpiše le napis Garmin in to je to.
Stvar sem preko USB-ja prilopil na moj računalnik in ga tudi ne zazna, prikaže se pa na njemu isto samo napis garin in to je to.. Sam imam doma tudi Garmin-a pa mi ga zazna normalno brez problemov. Kakšen model garmin nuvi-ja je to ne vem saj ne piše nič na njemu je pa manjši garmin znotraj črn, okvir pa siv, na spletu mi ni še uspelo najti kakšen model je.
Vprašanje:
Veste zakaj stvar ne dela, mislim na to da se pokaže samo garmin napis?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri "garmin" kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 6965 (1226) | Machete |
» | Katero navigacijo kupiti??Oddelek: Kaj kupiti | 12237 (5559) | Tomson |
» | Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20110 (10956) | madmitch |
» | Kupujem navigacijo...Oddelek: Kaj kupiti | 4878 (4207) | KuhaR |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12410 (9100) | AtaStrumf |