Forum » Zvok in slika » slušalke ne delajo preko front jacka
slušalke ne delajo preko front jacka
BCSman ::
Po instalaciji windows 7 mi na prednji plošči ne zazna več slušalk. Sem pogledal kable v notranjosti in so normalno priklopljeni, pa tudi preveliko naključje bi bilo da bi se kaj fizično uničilo takoj po prehodu iz xp na windows 7. Poskusil sem z instalacijo audio driverjev ( realtek hd, najnovejši za mojo matično gigabyte m61pm-s2 in ne pomaga, še vedno spredaj ni zvoka. V realtek audio managerju kaže da spredaj ni nič priklopljeno.
Kje bi še lahko bil problem?
Kje bi še lahko bil problem?
BCSman ::
evo rešeno, rešitev je bila na tej strani: http://www.zmaga.com/forum_topic.php?id...
v realtek managerju preko nekega zakamufliranega gumba se disabla front panel autodetection in stvar deluje.
prebrskal cel kup tujih forumov in nikjer ni bilo to omenjeno, povsod zatrjevali o fizičnih okvarah in podobnih eksotičnih zadevah lol.
v realtek managerju preko nekega zakamufliranega gumba se disabla front panel autodetection in stvar deluje.
prebrskal cel kup tujih forumov in nikjer ni bilo to omenjeno, povsod zatrjevali o fizičnih okvarah in podobnih eksotičnih zadevah lol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1512 (1166) | X-Jumper |
» | pc->reciver?Oddelek: Zvok in slika | 965 (643) | OK.d |
» | Logitech z-5500 zvokOddelek: Zvok in slika | 890 (744) | kratos |
» | Problemi z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (896) | Xserces |
» | realtek hd audio težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1242) | gasperzun |