Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik kar zmrzne?
Računalnik kar zmrzne?
mojo31 ::
Živjo,
Imam stacionarni računalnik HP Pavilion z Windows 7. Mogoče ena posebnost, v njem imam 2 grafični kartici in 3 monitorje..
Problem, ki se mi je začel pojavljati vse pogosteje je, da vse skupaj preprosto zmrzne in ventilator začne delati čisto do konca (navadno se ga niti ne sliši). Tako dela ventilator, če je procesor obremenjen na 100% veliko časa.. S tem računalnikom sem včasih delal tudi neke simulacije in poznam ta zvok :)
Samo tu zagotovo ni obremenjen. Včasih se to zgodi že, ko pridem v windowse in odprem brskalnik. Sedaj se mi je začelo to pojavljati vse pogosteje in pogosteje.. Včasih se mi je to zgodilo tu in tam.. recimo 1x na teden.. sedaj pa praktično vsak dan.. in tudi večkrat na dan.. s tem je težko živet :)
Če ima kdo kakšen nasvet, je seveda zelo dobrodošel.
Imam stacionarni računalnik HP Pavilion z Windows 7. Mogoče ena posebnost, v njem imam 2 grafični kartici in 3 monitorje..
Problem, ki se mi je začel pojavljati vse pogosteje je, da vse skupaj preprosto zmrzne in ventilator začne delati čisto do konca (navadno se ga niti ne sliši). Tako dela ventilator, če je procesor obremenjen na 100% veliko časa.. S tem računalnikom sem včasih delal tudi neke simulacije in poznam ta zvok :)
Samo tu zagotovo ni obremenjen. Včasih se to zgodi že, ko pridem v windowse in odprem brskalnik. Sedaj se mi je začelo to pojavljati vse pogosteje in pogosteje.. Včasih se mi je to zgodilo tu in tam.. recimo 1x na teden.. sedaj pa praktično vsak dan.. in tudi večkrat na dan.. s tem je težko živet :)
Če ima kdo kakšen nasvet, je seveda zelo dobrodošel.
solatko ::
Potrebno je računalnik očistiti. Zadeva se pregreva in lahko tudi kaj crkne. Enkrat letno je sitem dobro spihat (ne sesat), seveda je prej potrebno zaščitit (fiksirat) vse ventilatorje.
Če ni druge naprave za izpihanje prahu, je dober tudi fen, ki ima stikalo za isklop grelca (hladno pihanje).
Če ni druge naprave za izpihanje prahu, je dober tudi fen, ki ima stikalo za isklop grelca (hladno pihanje).
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android ohranjanje vsebine nedavnih programovOddelek: Operacijski sistemi | 1093 (895) | Oldi |
» | katera komponenta PC-ja počasi crkuje?Oddelek: Strojna oprema | 1315 (739) | kody |
» | Težave laptop HPOddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1462) | solatko |
» | Kaj za vraga???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1002) | xtrEeme |
» | UT classic klanOddelek: Igre | 2387 (1390) | Nagi Bator |