Forum » Mobilne tehnologije » Iphone 4 proximity senzor
Iphone 4 proximity senzor
emo panda ::
Pozdravljeni,
Zanima me razlika med iPhone 4 GSM in CDMA.
Oziroma bom bolj natančen kaj točno me zanima. Gre se za proximity senzor, katerega bi moral zamenjati. Sicer sem že zamenjal flex cable ampak še vedno ne dela, ni mi čisto jasno, ampak sumim da je kriva tista uv zaščita, ki sem jo pomoje namestil tako da svetloba pride mimo.
Ker bi bilo veliko lažje bi zamenjal kar ta komplet kjer je na njem tudi earpiece in power gumb s plastiko in vsem kar bi moral drugače sam gor dati.
V naslovu piše da je za CDMA in ne GSM, ampak ne vidim kje bi bila razlika, saj je moj flex kabel kateri je zdaj vgrajen na videz enak. Je mogoče drugačen konektor ali kaj drugega? Bi tole načeloma pasalo tudi v iphone 4 gsm?
Hvala,
LP
Zanima me razlika med iPhone 4 GSM in CDMA.
Oziroma bom bolj natančen kaj točno me zanima. Gre se za proximity senzor, katerega bi moral zamenjati. Sicer sem že zamenjal flex cable ampak še vedno ne dela, ni mi čisto jasno, ampak sumim da je kriva tista uv zaščita, ki sem jo pomoje namestil tako da svetloba pride mimo.
Ker bi bilo veliko lažje bi zamenjal kar ta komplet kjer je na njem tudi earpiece in power gumb s plastiko in vsem kar bi moral drugače sam gor dati.
V naslovu piše da je za CDMA in ne GSM, ampak ne vidim kje bi bila razlika, saj je moj flex kabel kateri je zdaj vgrajen na videz enak. Je mogoče drugačen konektor ali kaj drugega? Bi tole načeloma pasalo tudi v iphone 4 gsm?
Hvala,
LP
hojnikb ::
če je posebaj označeno, da gre za cdma verzijo, najbrž ne paše v gsm, don't ya think ?
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GSM-PSTN konverter za daljinski vklop centralneOddelek: Omrežja in internet | 1705 (1439) | hojnikb |
» | lg g2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17732 (10967) | Mare3 |
» | počeno steklo iphone 5sOddelek: Pomoč in nasveti | 7785 (6007) | secerko |
» | iOS 5 upgrade iphonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1971 (1495) | mikic007 |
» | Pozor! Goljufija iz strani G4SOddelek: Loža | 6172 (4665) | Keyser Soze |