Forum » Hlajenje in modifikacije » nakup hladilnika za prenosni računalnik 17'
nakup hladilnika za prenosni računalnik 17'
maki7 ::
Zdravo... Zanima me kateri hladilnik za prenostni računalnik mi priporočate. Cena do 35 evrov. Mora pa biti za 17 col. Hvala za vaša mnenja.
goldenratio ::
to pa res ni treba komplicirat, za 20 € dobiš vse kar rabiš. Lahko pa ga sam narediš;
-aluminjasta plošča (3 mm)
- stari mobi polnilec
-1 velik ali 2 majhna ventilatorja
- gumijaste nedrseče nalepke
Alu. ploščo odrežeš, polnilcu prerežeš žičko povežeš, z ventilatorjem in ventilator pritrdiš spodaj na alu, ploščo....
Če si iznajdljiv in nimaš 2 levih rok boš že sam naredil, če ne pa kupiš, ampak sam bi zamenjal originalni ventilator za boljšega 120 mm ARTIC COOL potem pa bo tako hladil, da ga boš moral greti, če ne ti bo zmrznil laptop
-aluminjasta plošča (3 mm)
- stari mobi polnilec
-1 velik ali 2 majhna ventilatorja
- gumijaste nedrseče nalepke
Alu. ploščo odrežeš, polnilcu prerežeš žičko povežeš, z ventilatorjem in ventilator pritrdiš spodaj na alu, ploščo....
Če si iznajdljiv in nimaš 2 levih rok boš že sam naredil, če ne pa kupiš, ampak sam bi zamenjal originalni ventilator za boljšega 120 mm ARTIC COOL potem pa bo tako hladil, da ga boš moral greti, če ne ti bo zmrznil laptop
sennheiser ::
Ti podstavki kaj dosti ne pomagajo, vsaj po mojih izkušnjah. Pač niso rešitev za pregrevanje. Kolega je imel toshibo qosmio in je bila edina rešitev razstaviti, spucat in novo termalno pasto. Pomagajo edino res vročim prenosnikom. Če se ti je začel greti predlagam da ga spihaš, spucaš...
Če se ti pa gre bolj za podstavek, da ti ni vsa toplota na mednožju ko si v postelji je pa druga stvar. To je pač razlog zakaj sem jaz kupil. Kupi si pa takšnega, ki ti je dovolj udoben. Trenutno testiram Touch Lapdesk N600. Zanimiva stvar. Če si kje blizu kakega Big banga, Harvy normana... skoči pogledat.
Če se ti pa gre bolj za podstavek, da ti ni vsa toplota na mednožju ko si v postelji je pa druga stvar. To je pač razlog zakaj sem jaz kupil. Kupi si pa takšnega, ki ti je dovolj udoben. Trenutno testiram Touch Lapdesk N600. Zanimiva stvar. Če si kje blizu kakega Big banga, Harvy normana... skoči pogledat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tube amp kit, kje kupiti?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4418 (3334) | 1024 |
» | (najbrž) najbolj nenavadna modifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1727 (1064) | Tilen |
» | "simulacija" procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1923 (1580) | |Luka| |
» | Fsb (ram) speed in modifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1586 (1357) | morphling1 |
» | Muchos Velikos ( plastikus ) ProblemosOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1491 (1217) | DrSergioDJ |