Forum » Hlajenje in modifikacije » Konektorji za vent
Konektorji za vent
Blisk ::
Kje bi lahk jst kupu 2 konektorja, moška, za ventilator, taka, k sta na osnovni plošči, za ventilator, ampak za na kabl.
Jackass ::
V Mlacom-u dobiš ZALMAN ZM-MC1 MULTICONNECT, mislm da za okrog 588 SIT, pa maš gor 4 priključke za ventilatorje.
jAcKaSS
mlakar ::
a se da mrbit kje dobit une konektorčke k so na koncu kabla od ventilatorčkov (3 pinski)?
lp
lp
Jackass ::
Hm...
a si probu poklicat v kšno računalniško firmo? Probi!
Drgač pa v najslabšm primeru nekje najd en str ventilator (k ma tak priklučk) pa...
Al ga pa preprosto spi*di frendu iz kompa, k bo stran gledu!
a si probu poklicat v kšno računalniško firmo? Probi!
Drgač pa v najslabšm primeru nekje najd en str ventilator (k ma tak priklučk) pa...
Al ga pa preprosto spi*di frendu iz kompa, k bo stran gledu!
jAcKaSS
JA tud jst iščem konektorčke, ki so na ventilatorju, lahk tud take, ki pridejo zmontirani na vezje.
mlakar ::
ej GTi hvala, bom letu pogledat
ej a mi loh še prosm poveste, k mi v uni temi noben noče ogovorit , če se lohk ventilatorčeku na plati in na GF ti4200 mal zmanjša obrate, al bo kej narobe???
HVALA
LP
ej a mi loh še prosm poveste, k mi v uni temi noben noče ogovorit , če se lohk ventilatorčeku na plati in na GF ti4200 mal zmanjša obrate, al bo kej narobe???
HVALA
LP
v HTE, NIMAJO teh konektorjev sem že spraševal.
Tam marsikaj nimajo, za to jebeno krmiljenje temp v računalniku sem prelaufal celo Lublano 3x.
Tam marsikaj nimajo, za to jebeno krmiljenje temp v računalniku sem prelaufal celo Lublano 3x.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri trdi disk...Oddelek: Kaj kupiti | 1016 (952) | m_2501 |
» | Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13059 (11227) | Azrael |
» | Fan Cold Start Problem 8-)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1379 (1156) | blazp88 |
» | Močan ropot ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2983 (2648) | mlakar |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (1776) | tigrr |