Forum » Mobilne tehnologije » Original Xiaomi Mi3 Smart Phone Snapdragon 800 Quad Core Android 4.2 5 inch 2.3GHz 2GB RAM 16GB ROM 13.0MP
Original Xiaomi Mi3 Smart Phone Snapdragon 800 Quad Core Android 4.2 5 inch 2.3GHz 2GB RAM 16GB ROM 13.0MP
Mh2opivec ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali je kdo že naročeval take vrste telefona:
http://www.ibuygou.com/p-pre_order_orig...
Kako je za delovanjem v slovenskih omrežjih garancijo, plačilom poštnine oz. carine itd.
Pa če ima še kdo kakšno mnenje o tem telefonu...bi mi prišlo prav=)
Hvala in lp
Zanima me ali je kdo že naročeval take vrste telefona:
http://www.ibuygou.com/p-pre_order_orig...
Kako je za delovanjem v slovenskih omrežjih garancijo, plačilom poštnine oz. carine itd.
Pa če ima še kdo kakšno mnenje o tem telefonu...bi mi prišlo prav=)
Hvala in lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Mh2opivec ::
AHA....ma je vredno tega denarja se pravi okrog 350eur??
Imaš že kakšne izkušnje s tem??
tnx lp
tnx lp
Jebac18 ::
lep pozdrav mh2opivec kupuješ telefon jaz prodajam kitajskega enega, ki je dobro ohranjen edino malo spraskan rob desno zgoraj,drugače je dober samo prevelik gre komaj v žep in en review tega telefona
piši na zs
piši na zs
6151 ::
AHA....ma je vredno tega denarja se pravi okrog 350eur??
tnx lp
Tale je res dober, vendar kar drag, 400€ skupaj plačaš za 16GB verzijo, kar je toliko kot nexus5. Je pa res da je boljši (Meni je še MIUI rom bolj všeč kot stock android). Jaz bi ga takoj kupil če bi imeli evropsko trgovino, da nebi bilo problemov z garancijo... Sicer je pa to že kar znana firma, letos so tudi zaposlili Huga Barro, zato tudi mislim da se bo to zgodilo. Pa tudi sam rabim zamenjavo za moj trenutni telefon.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104834 (62713) | vonmimek |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20809 (14084) | sift |
⊘ | Nakup telefona iz Kitajske? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32157 (28097) | Lonsarg |