Forum » Zvok in slika » Full hd divx preko USB na TV
Full hd divx preko USB na TV
Olajuwon ::
Pozdravljeni,
imam problem. Malo prej sem predvajal dva filma (en full hd 3d, drugi samo full hd) na TV preko USBja. 3d film se mi prekine točno v določeni minuti oziroma sekundi. Sem potem gledal na računalniku, če mi kaj naredi, pa sem videl da se v tistem trenutno slika malo popači, ampak potem gre normalno naprej. Pri drugem full hd filmu pa se mi na random prekinja. Enkrat pri 15 min, naslednjič bo pri 40min naprimer. V čem je zdaj tu problem? Imam sicer WD 2 GB USB 2.0 prenosni disk in tv Samsung 65 F6400. Kako naj rešim ta problem? Morda novi USB prenosni disk? Kupim bluray/divx predvajalnik?
Hvala v naprej za odgovore :)
imam problem. Malo prej sem predvajal dva filma (en full hd 3d, drugi samo full hd) na TV preko USBja. 3d film se mi prekine točno v določeni minuti oziroma sekundi. Sem potem gledal na računalniku, če mi kaj naredi, pa sem videl da se v tistem trenutno slika malo popači, ampak potem gre normalno naprej. Pri drugem full hd filmu pa se mi na random prekinja. Enkrat pri 15 min, naslednjič bo pri 40min naprimer. V čem je zdaj tu problem? Imam sicer WD 2 GB USB 2.0 prenosni disk in tv Samsung 65 F6400. Kako naj rešim ta problem? Morda novi USB prenosni disk? Kupim bluray/divx predvajalnik?
Hvala v naprej za odgovore :)
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7410 (4628) | Anney |
» | Philips hmp3000 HD predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 2364 (1498) | RokDaKirba |
» | Kateri USB ključek?Oddelek: Kaj kupiti | 5907 (5397) | WyattEarp |
» | LG 50PK350 PLAZMA TV - ali ima DVB-C?Oddelek: Kaj kupiti | 2763 (2489) | whatever |
» | Microsoft certificiral platformo IonOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5408 (3559) | PrimozR |