» »

Mobilnik z romom w/o GApps

Mobilnik z romom w/o GApps

LitralSM ::

povezan na brezžično omrežje, katero je potem deljeno preko USB kabla s PCjem.
Končni rezultat: Youtube ne deluje. Ne na PCju in ne na mobitelu. Youtube v FAQ tudi nima omenjene težave,
A res moram prodati ledvico, da bom lahko gledal posnetke?

E.: Debata.
  • spremenilo: LitralSM ()

bobby ::

Čaki,.. če sem prav zastopil, imaš mobilnik, ki nima nameščenih gaaps in zdej bi ti gledal youtube pa ne gre?
sam mi je malo čudno tudi, da ne moreš, ko deliš podatkovno linijo na comp, da tu na compu ne morač gledat youtube?

Fant, malo več se boš moral razpisat, ker to je sistem "ne dela mi, kaj naj naredim" pa brez podrobnosti.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

bobby je izjavil:

sam mi je malo čudno tudi, da ne moreš, ko deliš podatkovno linijo na comp, da tu na compu ne morač gledat youtube?

Verjemi, da je tudi meni čudno. Problem rešim, če na mobilniku namestim Gapps, potem lahko tudi na PCju spremljal Youtube.
Aja flash in tako dalje na PCju funkcionira.
Nekako pa mi ni, da bi na mobitel nameščal Gapps, ker ga v bistvu bolj ali manj ne potrebujem, podatkov tudi ne bi rad dajal Googlu, pa še noro mi je vsakih par minut v Managerju stiskat, da blokira dostop Googlovim servisom, ki bi radi vedeli moj imenik na pamet.

Rom je MIUI. Problem ni odvisen od različice roma, pravtako sklepam, da bo ista težava, če namestim drugega.
PC OS: Linux Mint 15. Youtube dela, če je na mobitelu nameščen gapss v kolikor se povezujem v omrežje preko njega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LitralSM ()

bobby ::

uu tle pa ne vem ,kaj narediti, priznam.
jaz bi na tvojem mestu na MIUI forumu povprašal glede tega.
ni mi pa logično, če ti net dela na Mintu, samo youtube ne, ta del mi je misterija.

če boš ugotovil, se priporočam da javiš, kaj je trik.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Lonsarg ::

Tako nerazumljivo pišeš da bohpomagaj.

Napisal si, da na PCju ne moreš gledati youtube, ko pa na mobitel inštaliraš gapps pa lahko na PCju gledaš mobitel. To nima nobenega smisla. Ugibam(čeprav nisi nikjer direktno omenil....) da uporabljaš tethering na mobitelu in se potem na wifi točko od mobitela povežeš z PCjem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Da.
Sem omenil. Nekako nismo na st.com vajeni, da beremo temo v celoti.
Mobilnik z romom w/o GApps povezan na brezžično omrežje, katero je potem deljeno preko USB kabla s PCjem.
Tethering na mobitelu preko USB na kratko.

Lonsarg ::

Hm, napaka je res posebne narave, lahko je kriv celoten ROM, lahko pa samo podprogram za USB tethering. Se mogoče splača sprobat še WiFi tethering, če pa ni te možnosti pa kako tethering aplikacijo na marketu(ponavadi rabijo root), vsekakor boš tako izločil, če bo problem še vedno isti, da je krivda res na strani ROMa in ne te USB tethering aplikacije. Če bo napaka tudi pri drugi aplikaciji ista, potem lahko samo še programerji tega ROMa pomagajo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

dober oldschool mobitel

Oddelek: Kaj kupiti
201935 (1214) Cruz
»

VDSL ni upanja v upload speed.

Oddelek: Pomoč in nasveti
5623 (539) DeeCoy
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347276151 (180912) clix
»

Deljenje WLAN z Android mobilca, omejitev porabe

Oddelek: Omrežja in internet
81932 (1765) Hayabusa
»

Na internet preko mobitela

Oddelek: Omrežja in internet
162573 (2285) amigo_no1

Več podobnih tem