» »

Radeon tv - optimalne nastavitve?

Radeon tv - optimalne nastavitve?

ACE ::

Moja težava z tv out-om na radeonu 9000 je to da , prenos slike na tv sicer dela ampak slika še zdeleč ni uredu.Pojavijo se poševne črte, precej debele in ubistvu ne moreš brati teksat če font ni res velik.Ampak čudno se mi zdi da, če gledam "sliko v sliki" (kjer je pač slika iz tv out-a pomanjšana) je slika čista, nobenih črt, praktično je enaka kot če gledam kakšen poptv.Ampak takoj ko povečam se pojavijo debele črte.Povečava tega nebi smela narediti.

Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko storil?
-hvala

Sem opazil da nimam WDM (capture) drivers, pa ne vem glih ali je to lahko razlok in če je kje bi dobil takšne ki bi delali, ker sem naštimal tiste z atijeve strani ampak ko naredim pc check test mi vedno napiše da nimam nameščenih.

BlackHole ::

Res ne vem kaj se skriva za tvojim razloKom.

RiNC ::

Iz TVja potegni ven kabl od kablske oz. anteno. Smesno ja, ampak meni je pomagalo.
Mam tud Radeona 9000 pa mam na TVju crte, ce mam anteno not, zakaj :\ ne vem.

RiN@C>
To sem že probal pa nekak ni pomagal, stav pa je taka da preden se windowsi naložijo je slika praktično čist uredu, ko pa se enkrat pojavi tisti login in ko se resolucja spremeni pridejo te črte.

Veš kaj me zanima, kar kol naredim mi vedno javi da mi manjka WCM video capture, pa sem gledal na atijevi strani pa ni nič ne piše da bi bil to za radeona 9000, sem tudi naštimal plutonium xm 8,1 ker naj bi bil tm že vključen zraven ampak mi ga še vedno ni zaznal.

A imaš ti še kakšno posebej zadevo nameščeno razen atijevih programov z cdja?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem z radeon 9000

Oddelek: Pomoč in nasveti
211272 (910) Klemenn
»

Hercules 3D Prophet All in Wonder 8500 DV - slika na dveh monitorjih

Oddelek: Zvok in slika
291238 (1071) Senitel
»

Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1327528 (5519) ferjan
»

Nakup graficne

351787 (1176) urosh
»

RADEON™ 9000 PRO ali RADEON™ 8500 128MB

332197 (1137) kuglvinkl

Več podobnih tem