Forum » Kaj kupiti » PC prenostnik primerljiv z macbook pro
PC prenostnik primerljiv z macbook pro
noob96 ::
Kupujem prenosnik, ki bi bil solidno zgrajen, imel dober trackpad, uporabno tipkovnico, ethernet port, sd card reader in bi bil "ultrabook" se pravi dobra baterija, prenosljivost, 13'ali 15'. Pa da je vsaj malo futureproof. Macbook pro nudi vse to, samo osx ni za mene, pa iščem nekaj primerljivega ali boljšega :)
Invictus ::
Lenovo Thinkpad.
Pa si najdi tistega ki ti cenovno ustreza ...
Pa si najdi tistega ki ti cenovno ustreza ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
JesseP ::
Zakaj osx ni zate? Gre za programsko opremo, ki jo uporabljaš ali si 2x bil na njem pa ti je vse čudno.
Jaz sem se Maca navadil v cca. 14 dneh, za vse ostalo je tu google :)
Če gre pa za programsko opremo, pa spet. Ali 99% časa uporabljaš stvari na Win, ali bo le 1% časa program, ki laufa na Win - tukaj lahko razmisliš o laufanju Win na Macu. Če pa večino časa uporabljaš stvari za Win pa nima smisla Windowsov na Macu furat
Jaz sem se Maca navadil v cca. 14 dneh, za vse ostalo je tu google :)
Če gre pa za programsko opremo, pa spet. Ali 99% časa uporabljaš stvari na Win, ali bo le 1% časa program, ki laufa na Win - tukaj lahko razmisliš o laufanju Win na Macu. Če pa večino časa uporabljaš stvari za Win pa nima smisla Windowsov na Macu furat
noob96 ::
Ne, uporabljam Adobe paket, office aplikacije in podobno kar je vse združljivo z osx, samo tako kot si rekel mi je vse čudno...
JesseP ::
Koliko časa si ga uporabljal? Maš kakega kolega, da si sposodiš za kakšen dan? Jaz sem bil presenečen, ker sem se ga zelo hitro navadil. Zdaj imam problem z Win :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JesseP ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi in cenejši MacBooki Air (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 23941 (18926) | hojnikb |
» | Pc vs. mac ultrabookOddelek: Kaj kupiti | 8518 (7490) | Mat3v7 |
» | Nakup računalnika (MAC or PC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2064 (1675) | xerror |
» | Intelovi "Ultrabooki" leto dni kasneje: bolj slabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 32525 (28385) | Zheegec |
» | Macbook Pro ali navaden prenosni računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13656 (12312) | Michaelosz |