Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska naprava
Multifunkcijska naprava
ziga182 ::
Zdravo,
odločam se za nakup multifunkcijske naprave za domačo uporabo (printanje, kopiranje, skeniranje), ker pa sem na tem področju čisti nepoznavalec se obračam na vas. Torej, kaj kupiti?
Predvsem me zanimajo naprave v rangu do 100 EUR, pa seveda čim nižji stroški kartuš. Katere firme se najbolj splača gledat? Kakšni točno določeni modeli? Prednosti in slabosti brizgalnih in laserskih?
Hvala za kakršno koli pomoč.
odločam se za nakup multifunkcijske naprave za domačo uporabo (printanje, kopiranje, skeniranje), ker pa sem na tem področju čisti nepoznavalec se obračam na vas. Torej, kaj kupiti?
Predvsem me zanimajo naprave v rangu do 100 EUR, pa seveda čim nižji stroški kartuš. Katere firme se najbolj splača gledat? Kakšni točno določeni modeli? Prednosti in slabosti brizgalnih in laserskih?
Hvala za kakršno koli pomoč.
mersol ::
Najprej moraš vedeti za kaj ga potrebuješ in koliko strani mesečno boš naprintal.
www.misol.si/ - Vse za vaš tiskalnik
ziga182 ::
Griffith ::
če ne potrebuješ barvnega, potem nekaj takega http://www.mimovrste.com/katalog/1430/o...
mersol ::
ja najboljš ti je vzet hp 1132 z dodatnim tonerjem za 10 € več kot je na mimovrste: klik tukaj
www.misol.si/ - Vse za vaš tiskalnik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmanjsanje amperazeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2179 (1670) | kuglvinkl |
» | Barvni tiskalnik za pisarnoOddelek: Kaj kupiti | 2989 (2754) | mitja73 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30740 (24438) | Bye |
» | Prepis iz gimnazije na srednjo računalniško šoloOddelek: Šola | 7231 (6781) | riho |
» | Ve kdo za res zmogljiv user-friendly (cPanel) hosting?Oddelek: Izdelava spletišč | 2261 (1884) | HardFu |