» »

Polaganje rok :)

Polaganje rok :)

Unknown_001 ::

No, mene mal firbec daje, kok je to kaj med vami aktualno. Kakšne tehnike imate tisti, ki vam to gre RES od "rok" in kolikokrat greste zares s kolegi, sodelavci, ... malo pomerit moči >:D
Bolj kot ne me zanima zato, ker se mi zdi, da je bolj malo takih medsebojnih tekmovanj, pa še tista ki se zgodijo so bolj kot ne neki na hitro in ni nič kaj posebnega od njih.

Se kdaj s kom pomerite?
Mate kakšne posebne metode, prijeme,... >:D?
In kako si celotno zadevo predstavljate (kot pridobivanje dominantnosti, kot foro/hec, malo rekreativno, šport...?)

Mogoče sem malo čudno tematiko vn brcnu, sam vidm, da o njej še ni bilo debate, pa me iz čistega firbca zanima, kakšno stanje je kaj med vami :D8-)

Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

einstein :P ::

Bolj malokrat, še takrat, ko kdo predlaga, si noben ne upa, češ da se mu ne da :P
STAY OUT OF MY TERRITORY!

einstein :P je izjavil:

češ da se mu ne da :P

Hmm, ja glih zarad takih situacij sprašujem, ker vidim, da bi pri nekaterih hudo trpel samoponos, enim se pa res ne da->to so navadno kake batine ki se jim J* za vse al pa neke vase zaprti osebki ki niso za take štose.
Jst sem za foro pripravljen it polagat tud z močnejšim, pač zgubiš, ampak si vsaj probal :P in športno ko dec priznaš poraz.

Begabt

theBill ::

Ne prakticiram tega odkar sem videl video, kako si je nekdo roko zlomil, ko je bil že v izgubljeni poziciji in je šponal roko na polno. Tudi prej se nismo kaj dosti tega šli, še najbolj popularno je bilo v osnovni šoli, pa v srednji ene parkrat.

einstein :P ::

@thebill

je moral imeti zelo slabe kosti...
STAY OUT OF MY TERRITORY!

korenje3 ::

glede na to da sem bil v srednji šoli nepremagan v polaganju rok, lahko izdam tehniko. Veliko več energije bo nasprotnik porabil da položi roko. Torej bistvo je da prvo minuto ali 2 samo poskušaš preprečiti da nasprotnik položi roko. tako je poreba energije 80:20 v tvojo korist. ko vidiš da nima več energije, poskušaš z hitrim polaganjem - cca 5 sekund, nič več nič manj. Če to ne uspe, se vrneš na preprečevanje da ti položi roko.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

vostok_1 ::

shark1 ::

korenje3 je izjavil:

Torej bistvo je da prvo minuto ali 2 samo poskušaš preprečiti da nasprotnik položi roko. tako je poreba energije 80:20 v tvojo korist. ko vidiš da nima več energije, poskušaš z hitrim polaganjem - cca 5 sekund, nič več nič manj. Če to ne uspe, se vrneš na preprečevanje da ti položi roko.

Minuto ali dve??
Zanimiva tehnika,res sem se nasmejal zdaj ob tem :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shark1 ()

toplakd ::

@korenje3: Od kje si pa ti potegnil tole porabo energije 80:20

Unknown_001 je izjavil:

No, mene mal firbec daje, kok je to kaj med vami aktualno. Kakšne tehnike imate tisti, ki vam to gre RES od "rok" in kolikokrat greste zares s kolegi, sodelavci, ... malo pomerit moči >:D

Na kratko: kdor ja na Facebooku,lahko pogleda in lajka našo stran:

https://www.facebook.com/pages/Armwrest...

Treninge imamo približno 2x na mesec,trenutno se tudi pripravljamo na močan mednarodni turnir v Zagrebu,ki bo 3.2.2014.
http://obaranje-ruke.hr/
Na tem zelo močnem turnirju naj bi nastopali armwrestlerji iz okoli 12 držav,lahko bi se reklo,da bo šlo za nekakšno prvenstvo Balkana,tako da se tole vsakemu splača priti pogledati,vsaj kot gledalec!
Vabimo pa vse,ki bi se radi pomerili v tem športu,da nas kontaktirate preko FB strani ali pa na moj mail shark211@gmail.com
Posebej seveda vabljen "korenje3",da v praksi preverimo njegovo 2-minutno 80:20 strategijo :)

Bellzmet ::

Hehe :)

@shark1: pa ste kaj ločeni med sabo po kategorijah, ne vem po teži,...? Oz. kako se najdeta približno enakovredna armwrestlerja na tekmovanju?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

Na tekmovanjih je nekaj kategorij,po kilogramih (ponavadi:do 75 kg,75-85 kg,85-95 kg,nad 95 kg).
Greš kdaj z nami na trening? Da si boš predstavljal,kako to zgleda na malo višjem nivoju! Povabi še kakšnega močnega kolega s seboj!
Zanimivo je,da vsi "najmočnejši" bilderji z največjimi mišicami najdejo največ izgovorov,da ne pridejo na naš trening...
Ja,vem,hudič je,če te premaga nekdo z manšim bicepsom :)

GamerBoy ::

Hah je smešno brati nekatere teoretičarje ala korenje3 , ki so verjetno naredili kak dopisni tečaj polaganja rok :))

Pri nas amaterjih (v šoli za zabavo) je ponavadi tudi šlo za to kdo je hitreje štartal in kdo je "igral" manj po pravilih, ki jih resnici na ljubno niti nismo najbolje poznali. Slednje je delovalo seveda samo, če ni bila razliak v moči prevelika, ker drugače ti tudi goljufanje ne pomaga.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GamerBoy ()

Bellzmet ::

Uh sem bolj kategorija 95 kg pa me verjetno premaga tisti v kategoriji do 75 kg:) Bom še malo povadil preden pridem na trening ;)

GamerBoy je izjavil:

Hah je smešno brati nekatere teoretičarje ala korenje3 , ki so verjetno naredili kak dopisni tečaj polaganja rok :))

korenje3 ni teoretik,on je bil nikoli premagan prvak srednje šole! ;)
Vačkrat pa sem slišal tudi za neverjetno močna pravljična bitja,ki živijo na območju Slovenije. In vsi,od prvega do zadnjega,so nepremagani prvaki!
Pravljična bitja so pa zato,ker jih še nikoli nismo uspeli videti na našem treningu,da pokažejo svojo nepremagljivost :)

shark1 je izjavil:

[
Treninge imamo približno 2x na mesec,trenutno se tudi pripravljamo na močan mednarodni turnir v Zagrebu,ki bo 3.2.2014.
http://obaranje-ruke.hr/
Na tem zelo močnem turnirju naj bi nastopali armwrestlerji iz okoli 12 držav,lahko bi se reklo,da bo šlo za nekakšno prvenstvo Balkana,tako da se tole vsakemu splača priti pogledati,vsaj kot gledalec!
Vabimo pa vse,ki bi se radi pomerili v tem športu,da nas kontaktirate preko FB strani ali pa na moj mail shark211@gmail.com

Kakšne treninge pa?:D
Bi prosil da malo opišeš zadeve >:D bi mi znale prav pridt

Begabt

Delamo predvsem na tehniki,ker je tukaj seveda bistvenega pomena,se pravi tehnika borbe,kako prijeti nasprotnikovo roko,kako nasprotniku onemogočiti dober prijem,kako se gibati s telesom med borbo...vmes pa seveda dabatiramo še o specialnih tehnikah treninga,itd...
V armwrestlingu se da zmagati seveda tudi s surovo močjo,ampak po moji oceni moraš biti v rokah najmanj še enkrat močnejši od nasprotnika,ki obvlada tehniko,da ga premagaš!
Napiši mi na mail (ali pa tukaj) svoj kontakt,pa se slišimo.

shark1 je izjavil:

Delamo predvsem na tehniki,ker je tukaj seveda bistvenega pomena,se pravi tehnika borbe,kako prijeti nasprotnikovo roko,kako nasprotniku onemogočiti dober prijem,kako se gibati s telesom med borbo...vmes pa seveda dabatiramo še o specialnih tehnikah treninga,itd...
V armwrestlingu se da zmagati seveda tudi s surovo močjo,ampak po moji oceni moraš biti v rokah najmanj še enkrat močnejši od nasprotnika,ki obvlada tehniko,da ga premagaš!
Napiši mi na mail (ali pa tukaj) svoj kontakt,pa se slišimo.

Sem ti na mail poslal sporočilo :D

Begabt

V nedeljo,2.3.2014 bo v Zagrebu velik mednarodni armwrestling turnir,v letošnjem letu celo 4 največji na svetu:

http://www.crosport.hr/video-prvi-sokol...

Če bi koga zanimalo,da si to pride pogledat (ali tekmovat? :) ),nas lahko kontaktira na FB:
https://www.facebook.com/armwrestling.z...
ali na mail: armwrestling.slovenia@gmail.com

Odhod iz Ljubljane bo v nedeljo okoli 11 ure dopoldne!

V ponedeljek 7.4. bomo imeli armwrestlig trening,začetek ob cca. 19.30,ob 19.00 uri odhod iz Ljubljane.
Udeleženci treninga bodo imeli priložnost,da trenirajo s slovensko armwrestling reprezentanco.
Primeren tudi za začetnike oz. za vse,ki se vsaj malo ukvarjate s športom.

info: armwrestling.slovenia@gmail.com

https://www.facebook.com/armwrestling.z...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shark1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero borilno veščino izbrati (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8022862 (19084) solatko
»

Borilne veščine specialnih enot (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
7013973 (11503) Andrej14

Potreba po samoobrambi - kateri trening bi mi biu primeren? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26154729 (49431) bluefish
»

Borilna veščina

304428 (3668) Gregor P
»

Kali - filipinska borilna veščina (strani: 1 2 3 )

11517191 (12134) imagodei

Več podobnih tem