Forum » Pomoč in nasveti » Slušalke na prenosniku ne delajo
Slušalke na prenosniku ne delajo
elomat ::
Pozdravljeni,
imam dvoje slušalke (od telefona Nokia), ki mi na prenosniku ne delajo. Druge računalniške slušalke delajo, samo jih ne morem nositi okoli ker so prevelike.
Kdo ve zakaj ne delajo?
Hvala
imam dvoje slušalke (od telefona Nokia), ki mi na prenosniku ne delajo. Druge računalniške slušalke delajo, samo jih ne morem nositi okoli ker so prevelike.
Kdo ve zakaj ne delajo?
Hvala
einstein :P ::
a na telefonu delajo? lahko bi bil vzrok to, da imajo še mikrofon in zato 4 kontakte. predvajaj glasbo in poskušaj priključek namestiti na pozicijo, kjer bo delalo.
(malo vtikaj not in ven in poslušaj, če dela - ne čisto no konca ampak deloma)
(malo vtikaj not in ven in poslušaj, če dela - ne čisto no konca ampak deloma)
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()
Ja, na telefonu delajo normalno. Kontakt imajo oboje le eden.
Moram iskati in vrteti vtič in včasih potem delajo, samo velikokrat se lahko hecam s tem tudi 15 min. Ne vem kaj je razlog. Na servisu je rekel, da ni nič narobe in da vse druge sluašlke delajo.
Moram iskati in vrteti vtič in včasih potem delajo, samo velikokrat se lahko hecam s tem tudi 15 min. Ne vem kaj je razlog. Na servisu je rekel, da ni nič narobe in da vse druge sluašlke delajo.
ne morejo imeti le enega kontakta. tole poglej:
vmes med kovinskimi kontakti je črna plastika (obročki), koliko jih je na tvojih slušalkah?
tukaj na sliki sta dva, če so trije pri tebi, potem je verjetno to.
vmes med kovinskimi kontakti je črna plastika (obročki), koliko jih je na tvojih slušalkah?
tukaj na sliki sta dva, če so trije pri tebi, potem je verjetno to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Na obojih slušalkah so trije.
na računalniških sta pa dve. To bo verjetno to.
A se da to kako enostavno rešit, ali kupit nove slušalke?
na računalniških sta pa dve. To bo verjetno to.
A se da to kako enostavno rešit, ali kupit nove slušalke?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: elomat ()
Po moje se dobi adapter, drugače pa z roko nastaviš tako da dela
ni za kaj
lp
no, sicer pa nove slušalke verjetno niso dosti dražje od kakega adapterja.
lp
no, sicer pa nove slušalke verjetno niso dosti dražje od kakega adapterja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Izkušnja z EPL - obtožili so me, da imam neoriginal ekran (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42219 (30241) | TheBlueOne |
» | iphone standard slušalke+micOddelek: Pomoč in nasveti | 902 (813) | Invictus |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3405 (3147) | crack_rack |
» | Philips želi s trikom izsiliti uporabo lastnih baterij v svojih slušalkahOddelek: Novice / NWO | 14444 (10735) | Jst |
» | Kje dobiti ženski 3,5 JACK konektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1575 (1385) | Karen |