Forum » Pomoč in nasveti » polnjenje
polnjenje
roccat ::
Mam problem telefon se mi ne da vec polnit preko kabla.. Ce ga menjam pol gre normanlno ??
roccat ::
Ja ampak kabl ce ga malo podrzim dela ja pa orginalen kabl. Sedaj ga polnilm preko kabla za misko ki tudi boljse prime pa dela.
a to moram dat telefon v garancijo al ne ?
a to moram dat telefon v garancijo al ne ?
shadeX ::
Dobro, logična razlaga bi bila da je nekaj narobe s kablom, ampak to ni nujno. Samsungovi kabli so "manj" oprijeti oz robustni kot npr HTC-jevi. Prijatelj mi je šenkal Galaxy S1, ker je ugotovil da je nekaj narobe s telefonom in sicer mu ne polni. Probal je z večimi kabli in ravno tako ni delalo, tako da je prišel do logičnega zaključka da je nekaj narobe s telefonom.
Potem telefon dobim jaz in ga priključim preko kabla ki mi ga je dal. Ne dela. Priključim preko HTC-jevega kabla - dela kot šus. Nato dam drugi samsungov kabel - spet ne dela.
Naj tisti kabel sproba na drugem telefonu pa bo takoj videl koliko je ura.
V OP-jevem primeru je najverjetneje kriv kabel, ampak če ima podoben primer kot jaz, potem je nekaj narobe s telefonom. (slabi kontakti ali kaj podobnega - in se lahko samo HTC-jev kabel jih "dotakne" ).
Potem telefon dobim jaz in ga priključim preko kabla ki mi ga je dal. Ne dela. Priključim preko HTC-jevega kabla - dela kot šus. Nato dam drugi samsungov kabel - spet ne dela.
Naj tisti kabel sproba na drugem telefonu pa bo takoj videl koliko je ura.
V OP-jevem primeru je najverjetneje kriv kabel, ampak če ima podoben primer kot jaz, potem je nekaj narobe s telefonom. (slabi kontakti ali kaj podobnega - in se lahko samo HTC-jev kabel jih "dotakne" ).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis HTC - Al' sem nor, ali je to banalnost na vrhuncu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35920 (30005) | shadeX |
» | GTX 770 Problem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2057 (1480) | m0LN4r |
» | Wireless težaveOddelek: Omrežja in internet | 2168 (1876) | greencorn |
» | HDMI na telefonihOddelek: Mobilne tehnologije | 4754 (4501) | bosmla |
» | Omejitev hitrosti na mrežni karticiOddelek: Omrežja in internet | 2876 (2600) | jmorenoeu |