Forum » Mobilne tehnologije » Moto G
Moto G
Alamar ::
Moj sicer ni iz Amazona, vendar nima možnosti izbire ruskega jezika.
Mimogrede, potrjeno je, da na Moto G kmalu pride 4.4.4
Mimogrede, potrjeno je, da na Moto G kmalu pride 4.4.4
mitja73 ::
Amazon.de
Drugače pa telefon deluje tekoče in je vse OK. Meni je v primerjavi v Nokio N9 ki mi je primarni telefon Moto G malo preveč "plastičen" in verjetno se takoj vse razbije ko leti po tleh.
Tudi uporabniški vmesnik Androida je manj user frendly in počasnejši vs. N9.
Drugače pa telefon deluje tekoče in je vse OK. Meni je v primerjavi v Nokio N9 ki mi je primarni telefon Moto G malo preveč "plastičen" in verjetno se takoj vse razbije ko leti po tleh.
Tudi uporabniški vmesnik Androida je manj user frendly in počasnejši vs. N9.
Buggy ::
medenko ::
tole?
159+ptt?
http://www.amazon.de/Motorola-Smartphon...
Artikel: EUR 163,00
Verpackung & Versand: EUR 8,75
Gesamtbetrag: EUR 171,75
159+ptt?
http://www.amazon.de/Motorola-Smartphon...
Artikel: EUR 163,00
Verpackung & Versand: EUR 8,75
Gesamtbetrag: EUR 171,75
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()
Master_Yoda ::
Jaz sem telefon narocil v ponedeljek in je se danes "Preparing for Dispatch" status. So ga verjetno komaj zaceli sestavljat ko sem ga narocil :P.
LeQuack ::
Amazon UK so počasni. Amazon DE so svetlobna leta pred njimi v hitrosti pošiljanja.
Quack !
echoman ::
Tudi sam sem predvčerajšnjim dobil nadgradnjo. To, da ni sprememb za navadnega uporabnika ni res (odvisno katero različico ste prej imeli - sam sem imel 4.4.2). Update je prinesel Motorola Alert, Play Newsstand, G+ Photos in še nekaj drugih aplikacij. Drugače se pa Moto G splača kupiti pri computeruniverse, skupaj s kuponom (za prvi nakup) in poštnino je cena 169,99 € (8 GB).
medenko ::
micro sd nima? fail prve klase.
ok ima vsaj micro usb, pa morda tam...ampak 8gb se hitro napolni.
echomoan: kateri kupon?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()
hojnikb ::
Zakaj točno ? Če nerabiš placa, je daleč od faila. Če pa rabiš sd, imaš pa LTE izvedbo z mSD za malo več.
#brezpodpisa
c00L3r ::
Android 4.4 je zaradi varnosti zelo omejil uporabo SD kartic. Zato je boljše imet čim več vgrajenega pomnilnika:
http://www.androidcentral.com/kitkat-sd...
http://www.androidcentral.com/kitkat-sd...
Mavrik ::
LTE verzija Moto G ima microSD slot.
The truth is rarely pure and never simple.
echoman ::
Na tej povezavi ga najdeš - gre za kupon v primeru prvega nakupa.
Kolikor vem ima Moto G OTG podporo, kar pomeni da lahko priključiš gor USB ključke, rabiš samo USB -> USB micro pretvornik.
Quack !
Seveda ni priročno. Za silo je uporaben kakšen micro duo USB ključek, kot je tale recimo.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
pickle_rick ::
Bratu se je na ekranu pojavila tanka črna horizontalna črta. Če narediš prtscr je ni, tako da najbrž hardwerska zadeva. Ima kdo podobno izkušnjo? Ali je smiselno uveljavljati garancijo, ali se da enostavno popravit? Kupljen je na UK amazonu. Pred kratkim mu je sicer padel iz stola na tla, ampak nekako dvomim da je to razlog, ker je kar precej po forumih glede te napake. Če ima kdo izkušnje z uveljavljanjem garancije naj pove.
Enron x86 ::
Danes je na nemškem Amazonu ob 15:00 Blitzangebot za Motorola Moto G Smartphone 16GB schwarz.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
wanderer ::
Master_X ::
spirit ::
no jst sm pa včeraj dobil Moto G, ki bo sicer romala v roke mati in sem se malce igral pa moram rečt da je za 160€ kolikor me je 8gb model prišel s poštnino res fajn stvarca, tudi kamera je če ima dovolj svetlobe zelo spodobna, v slabi svetlobi pa ne ravno najboljša.
mailer ::
Sem vrgel telefon v košarico pa še nisem prijavljen v amazon.de. Lahko se prijavim tudi preko amazon.uk, ker ne razumem dobro nemško?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Ne moreš, ker sta ločeni trgovini. Account mislim da si sicer delijo, ne pa tudi košaric. Sicer pa imaš Chrome, ki ti prevede stran avtomatsko.
Quack !
Sem se prijavil v amazon.uk in vnesel vse podatke, se odjavil in prijavil v nemškega vrgel telefon v košarico in tudi plačal. Upam, da bo vse ok. Pa hvala za info wanderer.
Kakšno zaščitno folijo oz steklo (podobno kot Benks AKR) in etui priporočate za Moto G?
Jaz imam najcenejšo varianto in sem zelo zadovoljen
Tempered Glass Film Screen Protector
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Tempere...
Soft Gel Skin X-Line
http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Skin-X...
Tempered Glass Film Screen Protector
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Tempere...
Soft Gel Skin X-Line
http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Skin-X...
BC3 ::
Kupil sem lte verzijo v mediamarktu pred slabim tednom in še vedno nisem prepričan, če bi jo obdržal. Preizkusil sem že kakih pet navigacij pa nobena ni niti približno tako dobra, kot nokiina, ki sem jo do sedaj uporabljal na c5-03. Nastavil sem tri različne slo tipkovnice pa nisem našel šumnikov dokler mi ni nekdo povedal kako pridem do njih, včeraj sem nastavil budilko oz. Alarm pa ni zvonil, ko sem telefon vklopil je samo pisalo missed alarm. Zaenkrat zgleda, da je android preveč, smart" zame in bom moral iti nazaj na symbian... A koga zanima lte verzija kupljena pred tednom v nemčiji?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Formula 1 ::
kupil sem lte verzijo v mediamarktu pred slabim tednom in še vedno nisem prepričan, če bi jo obdržal. preizkusil sem že kakih pet navigacij pa nobena ni niti približno tako dobra, kot nokiina, ki sem jo do sedaj uporabljal na c5-03. nastavil sem tri različne slo tipkovnice pa nisem našel šumnikov dokler mi ni nekdo povedal kako pridem do njih, včeraj sem nastavil budilko oz. alarm pa ni zvonil, ko sem telefon vklopil je samo pisalo missed alarm. zaenkrat zgleda, da je android preveč ,,smart" zame in bom moral iti nazaj na symbian... a koga zanima lte verzija kupljena pred tednom v nemčiji?
Kaj pa WP ? Navigacija je pač Nokijina, Za šumnike je bolj prijetno kot na Androidu saj pritisneš črko in potem imaš še posebej tipko, ki naredi strešico. Ko se navadiš odlična stvar. Glede budilke pa ne vem če se WP zbudi če jo imaš nastavljeno.
Kupil sem lte verzijo v mediamarktu pred slabim tednom in še vedno nisem prepričan, če bi jo obdržal. Preizkusil sem že kakih pet navigacij pa nobena ni niti približno tako dobra, kot nokiina, ki sem jo do sedaj uporabljal na c5-03.
Katere navigacije si probal in koliko si za njih plačal? Tema o Android navigacijah namreč na tem forumu predlaga par zelo dobrih.
Nastavil sem tri različne slo tipkovnice pa nisem našel šumnikov dokler mi ni nekdo povedal kako pridem do njih
Torej... nisi znal na dolgo pritisniti na tipko na nobeni tipkovnici?
, včeraj sem nastavil budilko oz. Alarm pa ni zvonil, ko sem telefon vklopil je samo pisalo missed alarm.
Noben nov telefon se ne bo vklopil zaradi alarma, tako da ga boš žal moral pustiti prižganega čez noč.
Kaj pa WP ? Navigacija je pač Nokijina, Za šumnike je bolj prijetno kot na Androidu saj pritisneš črko in potem imaš še posebej tipko, ki naredi strešico. Ko se navadiš odlična stvar. Glede budilke pa ne vem če se WP zbudi če jo imaš nastavljeno.punca je kupila lumio 630 in se tudi ne prižge, navigacija je pa super :) samo ima več drugih pomanjkljivosti, mogoče kak boljši model pride v poštev.
Katere navigacije si probal in koliko si za njih plačal? Tema o Android navigacijah namreč na tem forumu predlaga par zelo dobrih.ta trenutek se spomnim igo, navfree, navigator, osmand in sygic. plačal sem toliko, kot za nokiino.
Torej... nisi znal na dolgo pritisniti na tipko na nobeni tipkovnici?„znal" sem in sem tudi pritiskal - tam kjer je označeno, da ima tipka več funkcij (vejica, pika ter enter), na c, s in z ni nič označeno.
Noben nov telefon se ne bo vklopil zaradi alarma, tako da ga boš žal moral pustiti prižganega čez noč.menda se nekateri kitajski androidi prižigajo. pa mogoče še kakšna druga platforma? prižganega definitivno ne bom puščal, če ga bom obdržal bom ponoči uporabljal airplane mode ali kaj podobnega oz. bom imel stari telefon za budilko tako, kot do sedaj.
prosim, da vrneš moje sporočilo v prvotno stanje ali pa ga zbrišeš, ne pa mi spreminjati teksta!
krucymucy ::
Quiet hours si nastavi. Ali te moti sevanje?
Pac quiet hours omogocajo nastavljanje ure od kdaj do kdaj naj bo zvonjenje utisano, lahko dodas stevilke na listo izjem, lahko tudi nastavis da zvoni ce nekdo v petih minutah klice dvakrat.
Pac quiet hours omogocajo nastavljanje ure od kdaj do kdaj naj bo zvonjenje utisano, lahko dodas stevilke na listo izjem, lahko tudi nastavis da zvoni ce nekdo v petih minutah klice dvakrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
s6c-gEL ::
Nekateri imajo tudi opcijo (vsaj na htc droidu 4.2.2), da se telefon zažene ob določeni uri.
prosim, da vrneš moje sporočilo v prvotno stanje ali pa ga zbrišeš, ne pa mi spreminjati teksta!
To je avtomatična skripta popravila tvojo grozljivo slovnico. Naslednjič bom res pobrisal.
Quiet hours si nastavi. Ali te moti sevanje?ne, sevanje me načeloma ne moti. moti me, da ne morem telefona ugasniti, ko ga ne rabim (kot sem delal do sedaj 15 let) in prižgati, ko me zbudi. no pa tudi moti me poraba baterije, ker ga ne smem ugašati, če hočem budilko. ni pa to tako hudo, čudno se mi zdi, da take osnovne funkcije, ki je praktično od začetkov GSM-a prisotna, ni več...
Nekateri imajo tudi opcijo (vsaj na htc droidu 4.2.2), da se telefon zažene ob določeni uri.no potem bi bila očitno tudi možna funkcija budilke.
To je avtomatična skripta popravila tvojo grozljivo slovnico. Naslednjič bom res pobrisal.piše: „polepsal: Mavrik (danes ob 12:00:09)". zdaj je slovnica res grozljiva, prej so samo manjkale velike začetnice. do sedaj se ni še nikoli „samodejno popravljalo" pa že več, kot 13 let pišem po tem forumu na enak način.
še enkrat prosim, da sporočilo povrneš v prvotno stanje ali pa ga izbrišeš. sedaj, ne naslednjič.
Ste pri nakupu Moto G na amazon.de dobili tudi kakšno številko za sledenje pošiljke? Sem iskal pa je nikjer nisem zasledil.
Master_X ::
Ste pri nakupu Moto G na amazon.de dobili tudi kakšno številko za sledenje pošiljke? Sem iskal pa je nikjer nisem zasledil.
Jap, en mail o sprejemu naročila in en mail o izvršitvi/odpremi naročila, v tem drugem mailu je spodaj pod glavnim delom sporočila:
"Die Sendung wurde mit UPS versandt. Wenn Sie diese Sendung verfolgen möchten, benutzen Sie bitte diese Paketverfolgungsnummer: /18-mestna koda za UPS Tracking/."
Moja je na poti iz Francije, jutri bi naj prispela.
Zdaj sem našel eno številko, ni pa mi jasno zakaj je šla iz DE v ITA in se trenutno nahaja v Boloniji.
Je kdo že namestil GPE verzijo sistema na Moto G? Ima možnost izbora slo jezika? Kako je z aplikacijo More locale 2?
DuleKrtola ::
Je kdo naložil Cyanogen? Kako resne so te težave, je vredno?
http://forum.xda-developers.com/showpos...
http://forum.xda-developers.com/showpos...
klinker ::
Mah ta CM je itak cuden. Sam sem poskusil skoraj vse verzije od GB dalje, pa je vedno blo kaj narobe, kdaj kaj malega, kdaj pa kaj vec.
Kar sem mel izkusenj, so stock based custom ROMi bli vedno naj izbira.
Kar sem mel izkusenj, so stock based custom ROMi bli vedno naj izbira.
trnvpeti ::
hojnikb ::
179$, tako kot original.
Zgleda kr kul, glede na to, da so popravl praktično vse, kar je blo narobe z originalom (brez sd kartice, slaba kamera).Škoda edino, ker niso ruknal noter snapdragon 410. Ampak še vedno mnogo boljše za tak denar od drugih brandname znamk (čeprav kitajci še vedno zmagajo price/performance)
Zgleda kr kul, glede na to, da so popravl praktično vse, kar je blo narobe z originalom (brez sd kartice, slaba kamera).Škoda edino, ker niso ruknal noter snapdragon 410. Ampak še vedno mnogo boljše za tak denar od drugih brandname znamk (čeprav kitajci še vedno zmagajo price/performance)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17970 (11380) | Scaramouche |
» | Motorola Moto G 2015 - 3. gen. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23429 (12169) | jacksy |
» | Android 5.1 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 26160 (17587) | R1710 |
» | Pametni telefon za okoli 200 EUROddelek: Mobilne tehnologije | 6849 (5064) | polde66 |
» | Kateri telefon mi priporočate do 150€? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23795 (19599) | hojnikb |