Forum » Programska oprema » Tezava z image fajlom v Nerotu
Tezava z image fajlom v Nerotu
Xplicit ::
Sm posodobil kompjutr, pa na nov instaleru windowse (xp) pa nerota tazadnjo verzijo 5.5.10.15 pa mi k hocm zapect cd iz image fajla javlja napako
k izberem .CUE fajl mi javi da ga ne more prebrat:
cannot open file D:\xxx\xxxxxx.bin kao da bi mogu bit kr v eni drugi mapi, ucasih pa napise za isto mapo kjer fajl ze je sam drug ime bin fajla
pol pa se javi:
an error occured while loading the cue sheet file (pol pa se poda lokacijo cue fajla) na konc pa napise: (line 1)
a kdo ve kje bi znal bit problem? dvomim da bi bil kriv cue fajl k sm ga ze ene petkrat dl-ju pa vedno isto javi.
k izberem .CUE fajl mi javi da ga ne more prebrat:
cannot open file D:\xxx\xxxxxx.bin kao da bi mogu bit kr v eni drugi mapi, ucasih pa napise za isto mapo kjer fajl ze je sam drug ime bin fajla
pol pa se javi:
an error occured while loading the cue sheet file (pol pa se poda lokacijo cue fajla) na konc pa napise: (line 1)
a kdo ve kje bi znal bit problem? dvomim da bi bil kriv cue fajl k sm ga ze ene petkrat dl-ju pa vedno isto javi.
Xplicit ::
sej mi je pol uspel - sam fajl sm mogu preimenovat pa ga dat v un folder kjer ga je nero hotu met pa je lepo delal
Zoidberg ::
kdaj pa kdaj so pa tudi cue fileti pokvarjeni in jih moraš v beležki popravit
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Ziga Dolhar ::
No saj to je eno in isto :-))
Ali popraviš pot v datoteki, da ustreza lokaciji na disku, ali pa prestaviš datoteko, da ustreza zapisu v cue filetku :].
Ali popraviš pot v datoteki, da ustreza lokaciji na disku, ali pa prestaviš datoteko, da ustreza zapisu v cue filetku :].
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mp3 player z podporo .cue fileovOddelek: Zvok in slika | 1674 (1243) | Naabo |
» | BIN datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 5100 (4540) | elninko |
» | Kako posneti image .bin bre .cue datotekeOddelek: Zvok in slika | 1092 (1075) | HeiJack |
» | Tezava s peko image fajla na cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1405 (1352) | Xplicit |
» | bin filet brez cue fajla.. je mozno kaj s tega vn dobit?Oddelek: Programska oprema | 1615 (1451) | willson |