Forum » Kaj kupiti » katera grafična s tv-out
katera grafična s tv-out
misso ::
grafično kartico bi uporabljav samo za gledat filme na TV .katero mi priporočate lako tudi katere starejše kartice. Samo da ma lepo sliko .
OrkAA ::
Jaz imam radeona 7500 pa je slika zelo v redu! Kartico lahko dobiš zelo poceni, tako da mislim, da je to prava izbira Moj sosed ima recimo geforce 4 mx 440, pa lahko rečem, da je pri meni slika lepša!
dr.J ::
Za te namene ni boljšega od Matrox G450 ali G550.
Imam jo sam (G450) in TV-out dela tudi pod Linuxom. Dobiš tudi TV-out kabel, in sicer S-VHS + composite coax, kar je primerno tudi za starejše TV aparate.
Imam jo sam (G450) in TV-out dela tudi pod Linuxom. Dobiš tudi TV-out kabel, in sicer S-VHS + composite coax, kar je primerno tudi za starejše TV aparate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
forg33t ::
Prodajam skoraj novga Radeona 9000 (64mb ddr, dvi) s TV outom, kateremu prilozim 10m dolg tv kabel ter prav taksnem audio kabel (za povezavo zvocne kartice s tvjem)... ravno to kar isces, ce si zainteresiran mi pisi:
forg33t@yahoo.com
forg33t@yahoo.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hercules 3D Prophet All in Wonder 8500 DV - slika na dveh monitorjihOddelek: Zvok in slika | 1238 (1071) | Senitel |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2208 (1708) | Kawl6 |
» | Matrox grafaOddelek: Strojna oprema | 1239 (1057) | kuglvinkl |
» | uorng workstationOddelek: Kaj kupiti | 1387 (1205) | kuglvinkl |
» | Grafična karica in televizijaOddelek: Strojna oprema | 1276 (941) | ||_^_|| |