Forum » Programska oprema » Blue screen pri tiskanju preko routerja
Blue screen pri tiskanju preko routerja
racunalnicar ::
Živjo,
na router TP Link TL-WDR4300 imam priključeno multifunkcijsko napravo Canon MP610. Na vsak računalnik sem namestil tudi programsko opremo, ki omogoča tiskanje in skeniranje iz vsakega računalnika, ki je povezan na router. Na dveh računalnikih mi stvar dela odlično, na tretjem pa mi vsakič, ko pritisnem Print, vrže blue screen in računalnik scrkne. Poskusil sem že odinstalirati programsko opremo in jo namestiti ponovno, z uradne strani sem prenesel zadnjo verzijo, pa brez uspeha.
Morda kdo ve, kako bi rešil problem? Če kaj pomaga, lahko s fotoaparatom slikam blue screen in ga objavim.
Res hvala že v naprej za pomoč!
na router TP Link TL-WDR4300 imam priključeno multifunkcijsko napravo Canon MP610. Na vsak računalnik sem namestil tudi programsko opremo, ki omogoča tiskanje in skeniranje iz vsakega računalnika, ki je povezan na router. Na dveh računalnikih mi stvar dela odlično, na tretjem pa mi vsakič, ko pritisnem Print, vrže blue screen in računalnik scrkne. Poskusil sem že odinstalirati programsko opremo in jo namestiti ponovno, z uradne strani sem prenesel zadnjo verzijo, pa brez uspeha.
Morda kdo ve, kako bi rešil problem? Če kaj pomaga, lahko s fotoaparatom slikam blue screen in ga objavim.
Res hvala že v naprej za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue ScreenOddelek: Operacijski sistemi | 1207 (748) | Realovc10 |
» | windows xp reinstallOddelek: Operacijski sistemi | 1057 (986) | overheat |
» | Ne morem priti v Windows in rešiti podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (982) | Jankolovski |
» | Star PC instalacija XP nemogoča?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1060 (886) | maxum |
» | kaj bi blo lahk krivoOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1061) | mihec87 |