Forum » Pomoč in nasveti » PLATA ASROCK ALiveNF5SLI-1394 napajanje
PLATA ASROCK ALiveNF5SLI-1394 napajanje
djforever ::
Lp
Imam eno vprašanje, matična plošča ko priklopim napajanje na 20pin konektorje mi plata obrne ventilatorje,ko pa dam tisti 4 pin posebej napajanje,pa noče nič obrnit, kaj je problem
Prosim za pomoč!
HVALA
Imam eno vprašanje, matična plošča ko priklopim napajanje na 20pin konektorje mi plata obrne ventilatorje,ko pa dam tisti 4 pin posebej napajanje,pa noče nič obrnit, kaj je problem
Prosim za pomoč!
HVALA
Duhec ::
4 pin 12V (desno spodaj pri ram slotih) mora biti priklopljen, da cpu sploh štarta.
Če še ni nič zasmrdelo potem se ne bi čudil, če nisi ti tlačil 4-pinski konektor, ki je dodatek 20-pinskega napajalnega kabla!?
Priklopit moraš 12V kocka 4-pinski konektor (2 rumeni in 2 črni žici) in NE tlačit 4 pinskega kocka konektorja, ki ima rdečo, rumeno, oranžno in črno barvo !
Če še ni nič zasmrdelo potem se ne bi čudil, če nisi ti tlačil 4-pinski konektor, ki je dodatek 20-pinskega napajalnega kabla!?
Priklopit moraš 12V kocka 4-pinski konektor (2 rumeni in 2 črni žici) in NE tlačit 4 pinskega kocka konektorja, ki ima rdečo, rumeno, oranžno in črno barvo !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
djforever ::
lp
nisem nič tlačil 4 pinski konektor ki je zraven 20 pinskega, fora je bila da sem priklopil 4pinskega prav pa mi je cpu obrnil ventilator samo je delalo 5s pol pa se je ugasnil,pa 3x tako potem pa je res nekaj zasmrdelo,je že plata na popravilu, upam da se bo dala popravit
je pa finta ce sem jaz tistega 4 pinskega narobe obrnil, ne vem v čem je fora
nisem nič tlačil 4 pinski konektor ki je zraven 20 pinskega, fora je bila da sem priklopil 4pinskega prav pa mi je cpu obrnil ventilator samo je delalo 5s pol pa se je ugasnil,pa 3x tako potem pa je res nekaj zasmrdelo,je že plata na popravilu, upam da se bo dala popravit
je pa finta ce sem jaz tistega 4 pinskega narobe obrnil, ne vem v čem je fora
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lučka na monitorju utripaOddelek: Pomoč in nasveti | 2301 (1854) | Duhec |
» | 24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 7065 (5114) | Win8NonGrata |
» | Menjava napajalnika, delajo le ventilatorjiOddelek: Strojna oprema | 2019 (1787) | Janac |
» | topel 12V kabel in problem matičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 2762 (2362) | painfulwhite |
» | Napajalnik LC Power 550W - NasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 2418 (1828) | PacificBlue |