Forum » Zvok in slika » Karaoke na PC
Karaoke na PC
freesty ::
V kratkem praznujem rojstni dan in bi rad organiziral ene male karaoke.
Iscem nekaj podobnega kot singstar. Gledal sem karaokeparty.com ali pa ultrastar. Ima kdo izkusnje kaj od tega je bolj natancno in odzivno? Odprt sem se za kaksne predloge.
Najbolj pa me zanima kako narediti, da mikrofon na kompu ne bo imel delaya? Se da softwarsko to resit?
In pa rabil bi se en mikrofon, cim cenejsi, cim boljsi. Lahko rabljen, nima veze. Mora biti dobavljiv do konca drugega tedna.
Iscem nekaj podobnega kot singstar. Gledal sem karaokeparty.com ali pa ultrastar. Ima kdo izkusnje kaj od tega je bolj natancno in odzivno? Odprt sem se za kaksne predloge.
Najbolj pa me zanima kako narediti, da mikrofon na kompu ne bo imel delaya? Se da softwarsko to resit?
In pa rabil bi se en mikrofon, cim cenejsi, cim boljsi. Lahko rabljen, nima veze. Mora biti dobavljiv do konca drugega tedna.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači snemalni studioOddelek: Loža | 3484 (938) | midiboss |
» | Kamera - fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 1207 (1028) | bluefish |
» | Katere Gaming slušalke (do 200 €) kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1164 (1058) | destroyer2k |
» | Kateri mikrofon za snemanje diatonične harmonike?Oddelek: Zvok in slika | 2576 (2444) | Aeroplane |
» | Katero zvočno kartico za 5.1. zvok?Oddelek: Kaj kupiti | 1402 (1247) | AndrewSmith |