Forum » Omrežja in internet » Kako povezem notesnik in mobi prek IR ?
Kako povezem notesnik in mobi prek IR ?
Cokolesnik ::
Imam Windows XP in mobilni telefon ki podpira infrardeco povezavo (IR).
Zanima me, kako usposobiti zadevo, da se bom lahko z mobilnim telefonom (uporabljam Mobitel) povezal na internet.
Zanima me, kako usposobiti zadevo, da se bom lahko z mobilnim telefonom (uporabljam Mobitel) povezal na internet.
ahac ::
če vklopiš IR naj bi zaznal GSMa, ko ga daš zraven..
vsaj tko sem vidu pri frendu.. pol pa narediš novo povezavo pa kliče..
za GPRS pa ne vem če je še kaj treba..
če je un moj frend sam zrihtal to.. pol ni težko..
vsaj tko sem vidu pri frendu.. pol pa narediš novo povezavo pa kliče..
za GPRS pa ne vem če je še kaj treba..
če je un moj frend sam zrihtal to.. pol ni težko..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Tomi ::
Kateri telefon pa imaš?
Pri meni (N6310) je tako, da samo vklopim IR, potem XP prepoznajo mobitel, potem pa kličem kar preko #99* ali pa obratno, GPRS pač.
Če ne pa pokliči na 041 700 700, ker to ponavadi znajo hitro in učinkovito pomagati.
Pri meni (N6310) je tako, da samo vklopim IR, potem XP prepoznajo mobitel, potem pa kličem kar preko #99* ali pa obratno, GPRS pač.
Če ne pa pokliči na 041 700 700, ker to ponavadi znajo hitro in učinkovito pomagati.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjen mobilni telefon kupljen v prosti prodajiOddelek: Mobilne tehnologije | 4866 (4606) | Jeremias |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40958 (19078) | Jazzie |
» | Mobitelov internet???Oddelek: Mobilne tehnologije | 6228 (5680) | ahac |
» | Simobil ponuja GPRS Vodafone Mobile Connect Card...Oddelek: Omrežja in internet | 3354 (2794) | CaqKa |
» | Mobilna konkurenca ADSL/KABEL ponudnikom?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2698 (2698) | alien-w |