Forum » Omrežja in internet » VPN - ve kdo kaj več o tem?
VPN - ve kdo kaj več o tem?
kingec ::
Ve kdo kaj več o VPN - virtual privat network?
To pomeni da se lahko preko interneta povezes z drugimi v mrezo (local net). in bi lahko tako igral igre ki podpirajo LOCAL LAN... npr. warcraft 3 gre samo prek battleneta ce imas orginal...
No jaz imam nastavljeno... mreza dela... vendar v igrah ne vidim drugih... vsi pa smo prijavljeni v mrezo... in lahko snemamo datoteke... eden drugemu... (sharing)
Ce ve kdo kaj naj prosim pomaga...
Zanima me pa se to ce se lahko naredi VPN server v windows XP???
To pomeni da se lahko preko interneta povezes z drugimi v mrezo (local net). in bi lahko tako igral igre ki podpirajo LOCAL LAN... npr. warcraft 3 gre samo prek battleneta ce imas orginal...
No jaz imam nastavljeno... mreza dela... vendar v igrah ne vidim drugih... vsi pa smo prijavljeni v mrezo... in lahko snemamo datoteke... eden drugemu... (sharing)
Ce ve kdo kaj naj prosim pomaga...
Zanima me pa se to ce se lahko naredi VPN server v windows XP???
- premaknil: Predator ()
majk2000 ::
Ce imas VPN preko javnega interneta, potem tece preko TCPIP protokola. Warcraft 3 si pa sam povedal, da dela samo preko LANa, torej podpira IPX protokol. Verjetno je to tezava.
Loki ::
ni pri VPN kriptiran prenos, da tudi OSTANE private network?
sicer pa google, spletna stran igre ter njihovi forumi.
sicer pa google, spletna stran igre ter njihovi forumi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPv6 in tuneliOddelek: Omrežja in internet | 1277 (1104) | SeMiNeSanja |
» | VPN in podobnoOddelek: Omrežja in internet | 1155 (990) | NeMeTko |
» | Povezovanje 2 računalnikov na daljavoOddelek: Omrežja in internet | 2221 (2028) | Yacksy |
» | povezava 2 pcjev bol odaljenihOddelek: Omrežja in internet | 1026 (949) | aspirin007 |
» | vzpostavitev lan-a preko kabla-adsl-aOddelek: Omrežja in internet | 1411 (1307) | plavko61 |