Forum » Omrežja in internet » VPN - ve kdo kaj več o tem?
VPN - ve kdo kaj več o tem?
kingec ::
Ve kdo kaj več o VPN - virtual privat network?
To pomeni da se lahko preko interneta povezes z drugimi v mrezo (local net). in bi lahko tako igral igre ki podpirajo LOCAL LAN... npr. warcraft 3 gre samo prek battleneta ce imas orginal...
No jaz imam nastavljeno... mreza dela... vendar v igrah ne vidim drugih... vsi pa smo prijavljeni v mrezo... in lahko snemamo datoteke... eden drugemu... (sharing)
Ce ve kdo kaj naj prosim pomaga...
Zanima me pa se to ce se lahko naredi VPN server v windows XP???
To pomeni da se lahko preko interneta povezes z drugimi v mrezo (local net). in bi lahko tako igral igre ki podpirajo LOCAL LAN... npr. warcraft 3 gre samo prek battleneta ce imas orginal...
No jaz imam nastavljeno... mreza dela... vendar v igrah ne vidim drugih... vsi pa smo prijavljeni v mrezo... in lahko snemamo datoteke... eden drugemu... (sharing)
Ce ve kdo kaj naj prosim pomaga...
Zanima me pa se to ce se lahko naredi VPN server v windows XP???
- premaknil: Predator ()
majk2000 ::
Ce imas VPN preko javnega interneta, potem tece preko TCPIP protokola. Warcraft 3 si pa sam povedal, da dela samo preko LANa, torej podpira IPX protokol. Verjetno je to tezava.
Loki ::
ni pri VPN kriptiran prenos, da tudi OSTANE private network?
sicer pa google, spletna stran igre ter njihovi forumi.
sicer pa google, spletna stran igre ter njihovi forumi.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | IPv6 in tuneliOddelek: Omrežja in internet | 1453 (1280) | SeMiNeSanja |
| » | VPN in podobnoOddelek: Omrežja in internet | 1332 (1167) | NeMeTko |
| » | Povezovanje 2 računalnikov na daljavoOddelek: Omrežja in internet | 2330 (2137) | Yacksy |
| » | povezava 2 pcjev bol odaljenihOddelek: Omrežja in internet | 1156 (1079) | aspirin007 |
| » | vzpostavitev lan-a preko kabla-adsl-aOddelek: Omrežja in internet | 1614 (1510) | plavko61 |