» »

windows 7 nujno rabim pomoč

windows 7 nujno rabim pomoč

lovro535 ::

ko sem prizgal računalnik so se mi nekateri windows 7 gadgeti kot so ura cpu meter vreme in se par drugih so se obravali magenta nekater so bili celi v magenta barvi drugi pa samo robovi in text system restore mi pa tudi noce delat tko de ne vem kaj naj naredim
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.

GALINTECH ::

slab stik kabla z grafično mogoče?

ne sem probaal tudi na televizor prek hdmija in je bilo isto

ne sem probi priklopiti na tv prek hdmi kabla sedaj imam pre display port in je bilo isto zanima me kako uplodam to sliko na na forum

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lovro535 ()

t3hn0 ::

Naložiš jo lahko na shrani si in dodaš povezavo/sliko sem gor.
^.^

tuki je slika
 windows gadgets

windows gadgets

tisti beli deli je izrezani zaradi ozadja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lovro535 ()

GALINTECH ::

izbrišeš gadgete ter jih ponovno naložiš?

kako ze ce so del windows kje nej jih zbrisem to so original gadgeti

Narayan ::

S poskusil s standardnimi potezami, npr.:

Povsem odstrani gonilnike in ponovno zazeni racunalnik. Ce bo slika ok, potem so krivi gonilniki - pac najdi druge. Ce ne, poskusi varni zagon ali pa VGA mode. Ce bo ok, je fora v Windowsih, ce ne, je pa spet nekaj drugega.

Mogoce ti bo pomagalo tole, sem malo na hitro pobrskal, nisem pa v detajle bral:

http://www.sevenforums.com/gadgets/3644...

Lp

sem poskusil z reinstaliranjem gonilnika je bilo isto.kako pa naj pridem v vga mode pa ne vem ce mi ne bo uspelo ugotvoiti vzrok ali kdo ve za 2 gadgeta ki sta podobna original vremenu in uri gadgetu ker drugi gadageti downloadani z interenta pa delujejo sam nekateri ki so ze nainstalirnai ne deluje sam ura in vreme sta mi pomembna za ostalo mi je vseno samo te dva bi rad imel

Narayan ::

Si pregledal link? Nekaj je govora o ozadjih. Poskusi z solid colour ozadjem.

"For Windows gadgets, any HTML elements that have any alpha pixels (such as the anti-aliased texts in your case) should only be used on a solid background. If you use them on a transparent background, the alpha pixels will be displayed as the annoying magenta pixels."

kaj je z solid colur ozadja a to pomeni enobarvno ozadje ker do zdej mi je delalo z tem backgroundom

boogie_xlr ::

Fora je, da nekatere slike imajo 4 kanale, nekatere pa 3. Tiste, ki imajo 3 kanale, imajo RGB: R-red, G-green in B-blue kanale. Tiste, ki pa imajo 4 kanale, pa imajo RGBA: R-red, G-green, B-blue in A-alpha kanal. Problematičen naj bi bil ravno ta A-alpha kanal. Zamenjaj sliko ozadja, oziroma tisto sliko, ki jo želiš imeti za ozadje, najprej pretvori v RGB sliko (brez A-alpha kanala) tako, da jo odpreš v slikarju (mspaint) in shraniš kot jpeg(jpg), nato pa nastaviš novo shranjeno sliko kot ozadje namizja.

Zgodovina sprememb…

tropinovec ::

To se je pripetilo tudi meni, ko sem včeraj instaliral Internet explorer 11. Gre za nekakšen bug, ki ga trenutno lahko odpraviš menda le tako, da na nadzorni plošči nastaviš display DPI na 100 (default) in boš znova videl gadgete.
Sicer pa:

http://windows.microsoft.com/en-us/wind...

hvala vsem sem zmanjsal dpi na 100 in je delovalo ne vem zakaj ne deluje na 150dpi ampak je vredu sem ze misli da sem jst kaj narobe naredil in da zato niso delovali

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

photoshop shranit .psd z alfo

Oddelek: Programska oprema
91556 (1429) no comment
»

Prenehanje pridobivanje informacij o vremenu

Oddelek: Operacijski sistemi
121280 (879) GTX970
»