Forum » Loža » Malo več Vitergina
Malo več Vitergina
slovenec_89 ::
Lep pozdrav!
Zanima me, kje bi lahko dobil večje količine Vitergin bonbonov. Gre za vsaj 20 škatlic skupaj, pa do 40.
Nekomu bi jih podaril, pa zdaj točno ne vem, kje bi to lahko dobil. Se bi morda dalo v kakšni Cash&Carry trgovini vzet to kot fizična oseba?
Hvala za pomoč. =)
Zanima me, kje bi lahko dobil večje količine Vitergin bonbonov. Gre za vsaj 20 škatlic skupaj, pa do 40.
Nekomu bi jih podaril, pa zdaj točno ne vem, kje bi to lahko dobil. Se bi morda dalo v kakšni Cash&Carry trgovini vzet to kot fizična oseba?
Hvala za pomoč. =)
RejZoR ::
Seveda. Če ne drugega vprašaj v trgovini če bi ti bili pripravljeni naročit večjo količino. Če ne bojo takoj pristali pa se zmeni, da daš nekaj predujema, da vidijo, da si resen.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
mailer ::
Pojdi v njihovo trgovino če si iz LJ ali pa jih pokliči:
Drogerija Ilirija
Tržaška cesta 40
1001 Ljubljana
Telefon: +386 1 4709 151
Drogerija Ilirija
Tržaška cesta 40
1001 Ljubljana
Telefon: +386 1 4709 151
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
slovenec_89 ::
Hvala lepa, bom pogledal v LJ.
Dobil v lokalni trgovini, pakirano po 24 komadov.
Dobil v lokalni trgovini, pakirano po 24 komadov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slovenec_89 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje dobiti Sodijev borat? (borax)Oddelek: Loža | 12657 (9490) | mojca |
» | Menjava kondenzatorjev na matični plošči?Oddelek: Strojna oprema | 1800 (1522) | darkolord |
» | Apple izgubil na Otoku, mora v časopisju oglaševati, da so Samsung po krivem obtožiliOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 9001 (7090) | Meizu |
» | Zvok preko HDMI? Misija nemogoče!Oddelek: Zvok in slika | 2030 (1546) | damirez |
» | Kje dobiti oziroma kupiti vec kot x2 3800 na 939Oddelek: Kaj kupiti | 701 (701) | kixs |