» »

Naročanje preko Aliexpress

Naročanje preko Aliexpress

««
137 / 195
»»

OK.d ::

Z Revolutom je konverzija manjša?
LPOK.d

AEx_1-7 ::

bill156 je izjavil:

Sem danes preveril kako AE preračunava dolarje v evre in ugotovil, da so si dvignili maržo čez 3%

Primer:
AE $ 6,66 (plačano v $)
SKB EUR 5,79 (konverzija SKB banke)
AE EUR 5,97 (AE cena, če izbereš EUR)

AE marža za konverzijo iz USD v EUR je za 3,11% višja od naše banke. Noro!

Kot je že bilo omenjeno v tej temi: na AE kupujte izključno v USD

Objavljam, ker sem zasledil da je bila zapisana razlika 1,5%. Situacija je bistveno slabša.

Preracunajte si sproti (reciva nad 5 USD, ker sicer gre dejansko le za par centov, manj kot 10 ponavadi), vedno, ker ni staticno, nikoli ... vedno USD ponavadi drzi za SI kupca proti EUR MC/Visa, ne pa vedno, nic ni 100%!

Karticni izdajatelji, je lahko tudi vse sorte, recimo, ker SKB ni ravno vzorcen primer konkurencne banke, tudi pre-pay/post-pay je lahko razlicno, REVO ima Interbanking reciva, pa cez week-end days pribitek, med week-days pa ne, in sploh ne uporablja MC/Visa tecaja, variant je mnogo, in se spreminjajo!

1.5% je izkljucno AE 'pribitek' (ne gre za nobeno konverzijo, ker ni nic obvezno, edino mozno, ni izbire, morate, ... , pa tudi varira, glede na izvor blaga) EUR/USD zaradi morebitnih neg. tecajnih razlik (cross-rate) v 75-dneh, ker lahko pride do REFUND (in refund je vedno v EUR, ker ne gre drugace, ce je vasa kartica v EUR) ... pa se so zadaj tretji razlogi ... ni samo zavarovanje (nic ni zastonj)! Naredite pac resno analizo na 1000+ aktiklih, tudi geografsko, pa da vidimo ... ker ne pisem na pamet!

Sem ze napisal:

Ne placujte na AE v EUR, ker ste ob 1.5% brez potrebe, preracunajte si sami ... MC/VISA tecaj, banka, ki nima pribitka (0.0%) in je -- VEDNO (EU ponudnik pa preracunajte sproti, tam je lahko EUR ceneje kdaj, ce ne azurirajo tecaja sproti (mnogi ga ne, ce je EU trgovina, ne samo EU skladisce) in gre lahko vam v prid, ce cross-rate raste v prid EUR).
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: AEx_1-7 ()

OK.d je izjavil:

Z Revolutom je konverzija manjša?

Interbanking je nacelno bolj ugodno za vas, drzi ... ampak oni imajo tudi dinamicne pribitke lahko (tudi glede na imetnika oz. drzavo, reciva za SI 'lastnika' je toliko, za DE pa drugace) ... ampak imajo pa kontni sistem ze vgrajen, pomeni 'drzite' lahko vec valut v valuti sami ... ce ste malo v tem podrocju doma, lahko reciva kupite USD ko je ugodno za vas in jih drzite (trenutno ni tak cas za EUR --> USD kupovati, od sredine maja samo se raste 0.82 je bilo takrat, danes 0.86 s trendom rasti, napovedi so 0.90 v 2022 ...), ter potem placate dinamicno, kakor pac kdaj je za vas ugodneje ... nihanja so vedno, razlicna, cikel je tudi zelo razlicen reciva ... tole je soliden site za take hece:

https://www.investing.com/currencies/us...

P.S.
Za ona EU skladisca nisem nasel nic uporabnega, zelo slaba in ne-konkurencna ponudba trenutno (tudi roba vprasanje ce sploh je v EU dejansko) ... zato vam nisem nic odpisal. Narocite iz CN, trenutno ni druge, zal.

Zgodovina sprememb…

OK.d ::

Ok,ni problema.
LPOK.d

peckajb93 ::

Se kaj cudnega dogaja z standard shippingom? Ponavadi so posiljke dokaj hitro na madzarskem trenutno pa so vse moje ze 10 dni brez spremembe in sicer zadnji dogodek je Hand over to airline

peckajb93 je izjavil:

Se kaj cudnega dogaja z standard shippingom? Ponavadi so posiljke dokaj hitro na madzarskem trenutno pa so vse moje ze 10 dni brez spremembe in sicer zadnji dogodek je Hand over to airline

Gneca povsod, HK isto traja ... Zhengzhou ni izjema ... sezona povecanega obsega narocil.

Zgodovina sprememb…

V-i-p ::

peckajb93 je izjavil:

Sem preveril svoja naročila. Od osmih sta dve AEsaver, ostalih šest pa AEstandard. Standard se vleče ko megla ja, saver sta pa že na pošti, bo danes. Naročeno v razmaku enega tedna.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

trancer01 ::

Jaz nisem še vedno ničesar dobil do danes!

hotig ::

Ma ja, danes sem med Delivery Detail opazil opozorilo: Due to COVID-19, your order will be delayed 10-15 days. Sam ne vem ali to pomeni podaljšanje za predvideni čas dostave ali za tisti končni rok od 75 dni. No ja, če že ne bo Miklavž prinesel pa upam da bo vsaj Božiček ali pa Dedek Mraz.:)

polozweii ::

Do sedaj sem se za čas za dispute orientiral na sporočilo v emailu Your order (številka naročila) has arrived

Obstaja informacija o preostalem času za odprtje dispute tudi znotraj Aliexpressa? Ali pa vsaj začetek časa po katerem imaš 15 dni časa za dispute?

polozweii je izjavil:

Do sedaj sem se za čas za dispute orientiral na sporočilo v emailu Your order (številka naročila) has arrived

Obstaja informacija o preostalem času za odprtje dispute tudi znotraj Aliexpressa? Ali pa vsaj začetek časa po katerem imaš 15 dni časa za dispute?

Teh rokov je vec vrst, ker je odvisno kaj je podlaga in ni vedno in samo 75-dni ... Order Details ima gumb Open Dispute, ko gre pac gre in ni kaj cakati, ce imate utemeljeno podlago jasno. Kaj je ze pri vas trenutno problem?

Rok za vlozitev dispute je 5 dni od dostave REG. posiljke + 15 dni, ker po novem se po TN dostavi takoj preostanek buyer-protection skrajsa na samo 5 dni (15 dni pa je itak potem rok za ugovor, potem se narocilo zakljuci in stvar je zamujena).

UNREG. je pa malo drugace lahko ...

hotig je izjavil:

Ma ja, danes sem med Delivery Detail opazil opozorilo: Due to COVID-19, your order will be delayed 10-15 days. Sam ne vem ali to pomeni podaljšanje za predvideni čas dostave ali za tisti končni rok od 75 dni. No ja, če že ne bo Miklavž prinesel pa upam da bo vsaj Božiček ali pa Dedek Mraz.:)

Enih 7-10 dni je lead-time trenutno, 11.11. bo 14 dni verjetno, naj bi bilo decembra, ce danes narocite za REG. AESS, reciva.

trancer01 je izjavil:

Jaz nisem še vedno ničesar dobil do danes!

Tole vase (Saver, UNREG.) KASNI prevec, ce danes ali jutri nimate v vasem nabiralniku, potem je pa novi problem ... a lahko daste link do te robe, ker itak je pod 5 USD?

Zgodovina sprememb…

Ne vem, katero povezavo točno želiš.

Zgodovina sprememb…

trancer01 je izjavil:

Ne vem, katero povezavo točno želiš.

Do blaga (tega FC polnilca jasno), ki je v tem paketu, da vidimo prodajalca ... lahko je poslano kaj drugega in so vam ustavili, reciva.

Takole, le da za vas konkretno naroceni/placani artikel:
https://www.aliexpress.com/item/3263962...

Zgodovina sprememb…

Ma ta AE je takšno sranje od spletne trgovine, da glava peče. Če ne bi bili artikli tako poceni, ne bi niti enkrat naročil tam ničesar. Prodajalec teh jajc je Shop5490072 Store. Linki so pa tako vezani na moj profil in rabiš geslo, da ti odpre povezavo.

trancer01 je izjavil:

Ma ta AE je takšno sranje od spletne trgovine, da glava peče. Če ne bi bili artikli tako poceni, ne bi niti enkrat naročil tam ničesar. Prodajalec teh jajc je Shop5490072 Store. Linki so pa tako vezani na moj profil in rabiš geslo, da ti odpre povezavo.

Kako je vezano na vase podatke, ste troll, ali kako ... goli link ni nic vezan na karkoli ... a moj objavljen kaj zahteva od vas?

Ime trgovine, ki ste ga dali, pomeni, da je zelo verjetno drop-ship prodajalec, to ni nujno SCAM, lahko pa je, odvisno, naj dam en primer, pri katerem verjetno ne boste narocali, no pri nas smo tole narocili in dobili brez problema in roba je OK (ce vam AE ne odgovarja, pac ne narocate tam ... poceni ali ne ... to ni nek kriterij, celotno sliko je potrebno pogledati ... kako pa veste, da je kar vse narobe kjer-koli, ce pa je to sele vase prvo narocilo tam?):

https://www.aliexpress.com/item/3284997...

A rabite gesla, da tole odprete?

A tole ste narocili:
https://www.aliexpress.com/item/4001103...

Zgodovina sprememb…

bodo53 ::

Pozdravljeni,
Končno sem se odločil, 11.11. se bliža, za ta-le koncertrator https://www.aliexpress.com/item/4001138...

Glede na poznavanje in izkušnje, sta trgovec in "Cainiao Heavy Parcel Line " vredna nakupa ? Ker je možni DHL predrag.

Hvala za odgovor.

bodo53 je izjavil:

Pozdravljeni,
Končno sem se odločil, 11.11. se bliža, za ta-le koncertrator https://www.aliexpress.com/item/4001138...

Glede na poznavanje in izkušnje, sta trgovec in "Cainiao Heavy Parcel Line " vredna nakupa ? Ker je možni DHL predrag.

Hvala za odgovor.

Da, preko 2kg in potem vstopi "Cainiao Heavy Parcel Line" ... kurirsko menda, sicer pa kot AESS nad 150 EUR ... postopek v LJ, ker nad 150 EUR je carina+VAT.

Pelvifine Official Store
96.6% Positive feedback
This store has been open since Jan 11, 2019
Item as Described 4.8 Above Average
Communication 4.7 Above Average
Shipping Speed 4.8 Above Average

https://www.aliexpress.com/item/4001138...
1-2L/min 90% Portable Oxygen Concentrator whit battery O2 Generators Ventilator Sleep MINI Oxygen Machine For Home AC110-220V
US $560.08
Price includes VAT
Ships From: China
Plug Type: EU plug
Free Shipping
To Slovenia via Cainiao Heavy Parcel Line
Estimated delivery on Dec 13
75-Day Buyer Protection Money back guarantee
3 Reviews 9 orders

Prodajalec izgleda legit, izdelka ne poznam, tako da ne morem soditi kaj je ali ni, 2 sta prejela OK (TH+DZ), 1 (PK) pa pravi tole:

The product is a complete waste of money. 1L option does not give 1L even in 2 hours and 2L option is just air.
29 Jul 2021 05:52
Additional Feedback
This product is a fake. It creates no oxygen at all. just fills the bag with air less than 40% of oxygen.

Prodajalec pa tole v odziv:
Seller’s Reply
Portable oxygen generator belongs to household oxygen generator. There won't be a lot of traffic. 1 liter of flow is very small. And in the 1L mode, it's pulse oxygen. The equipment will intermittently supply oxygen. You can adjust to work in 2L mode. 2L oxygen concentration is about 50%. You can check our oxygen levels with professional equipment. 29 Jul 2021 05:52

Ena stvar za opozoriti pri teh stvareh preko 150 je, da ne pricakujte, da bodo kar vrnili denar v primeru, da izdelek (delno) dejansko ni OK, kar tako, ga bo potrebno poslati nazaj prodajalcu (kar je lahko drago, ali pa, v primeru baterij recimo, dejansko nemogoce, ker uvoz baterij v CN ni izvedljiv) ... sicer pa le delni refund recimo ... tudi servis/deli so lahko problem. Ce kdo pozna tako opremo podrobneje, pa lahko napise/doda se svoje izkusnje.

Na check-out ni VAT (se vam odsteje ker je preko 150).

Zgodovina sprememb…

trancer01 je izjavil:

Tole.

https://www.aliexpress.com/snapshot/0.h...
Do tega jasno ne morem ... to je vas direkt OrderID
8139747352592964
s tem nimam kaj, pa se VASE je (unikat)!

Trgovina je tale, ali ne:
Shop5490072 Store
https://www.aliexpress.com/store/5490072
Store No.5490072
This store has been open since Nov 26,2019
95.4% Positive feedback
Item as Described 4.7 Above Average
Communication 4.6 Below Average
Shipping Speed 4.6 Below Average

OK je tole ... seller is/looks legit.

> Sam sem naročil en hitri polnilec preko AliExpress, prvič v življenju od Kitajcev ...

KATERI TOCNO?

Dajte potem tocni polni opis izdelka v celoti (text), ki ste ga narocili ... za bozjo voljo:

TAKLE JE LINK NA IZDELEK:
https://www.aliexpress.com/item/1005002...

item
1005002347622216.html

https://www.aliexpress.com/store/549007...
Fast Chargers (150)
Mobile Phone Chargers (150)
Mobile Phone Cables (110)

300 jih pac ne bom gledal, jasno ...

Zgodovina sprememb…

V-i-p ::

bodo53 je izjavil:

Pozdravljeni,

Hvala za odgovor.

Smem vprašat kaj je 11.11.?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

bodo53 je izjavil:

Pozdravljeni,

Hvala za odgovor.

Smem vprašat kaj je 11.11.?

Shopping festival ...
Singles%27 Day @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

Je postopek za koriščenje popusta 11.11 tak da do 11.11 daješ stvari v košarico Cart, dne 11.11. pa moraš nakupe potrditi?

blink ::

A se se komu nenavadno dolgo ustavljajo zadeve na relaciji HU/BE -> SLO? Guzva spet v SLO?

Na aliexpressu sem iz ene trgovine naročil dve enaki stvari in izbral Poljsko.
23.10 sem na elektronski naslov dobil sporočilo: Your order (številka naročila)... has arrived
Paket ni prispel zato sem vprašal prodajalca ki je odgovoril da bo paket ponovno poslal.
15. dan (7.november) sem odprl dispute.
Sedaj mi je prodajalec poslal link swiship v katerem je razvidno da sta v paketu dve stvari in da je bilo poslano 28.10 Sledilna številka paketa seveda ni enaka. Kurir: hrvatska_post
Dispute bi preklical venar ne vem če bom imel kasneje še možnost odprtja dispute....

Groot ::

Nikakor ne preklicat disputa

polozweii je izjavil:

Na aliexpressu sem iz ene trgovine naročil dve enaki stvari in izbral Poljsko.
23.10 sem na elektronski naslov dobil sporočilo: Your order (številka naročila)... has arrived
Paket ni prispel zato sem vprašal prodajalca ki je odgovoril da bo paket ponovno poslal.
15. dan (7.november) sem odprl dispute.
Sedaj mi je prodajalec poslal link swiship v katerem je razvidno da sta v paketu dve stvari in da je bilo poslano 28.10 Sledilna številka paketa seveda ni enaka. Kurir: hrvatska_post
Dispute bi preklical venar ne vem če bom imel kasneje še možnost odprtja dispute....

NIKAKOR, tole je SCAM, IGNORE in naj AE odloci preko step-in (claim) skoraj zagotovo v vaso korist ("Item not received"). Prodajalec vas zeli opetnajstiti. Dispute gre LE ENKRAT! Ce zaprete ste to moznost sami zapravili/izkoristili ... pise v pravilih AE.

Niste prejeli, torej niste prejeli, samo vztrajajte pri tem, ostalo ignore, razne super ponudbe od ne vem koga vse, refundi na paypal, popusti za naslednji nakup, lepa zena, pagani zastonj, ...!

blink je izjavil:

A se se komu nenavadno dolgo ustavljajo zadeve na relaciji HU/BE -> SLO? Guzva spet v SLO?

Mecka se malo ja ... kaj pomeni 'nenavadno' v dneh?

Zgodovina sprememb…

polozweii je izjavil:

Je postopek za koriščenje popusta 11.11 tak da do 11.11 daješ stvari v košarico Cart, dne 11.11. pa moraš nakupe potrditi?

Vseeno, pac ko pise da velja ta 'akcija' narocite in placate, ce rabite blago in je dejanski popust na check-out tudi obracunan.

Zgodovina sprememb…

delfinus ::

AEx_1-7 je izjavil:

Daje mi tole prosim potrdti. Imam dve stvari v košu in vsaka posebej presega vrednost 150EUR.
1. stvar je posiljanje preko DHL ali UPS oboje free
2. druga stvar pa preko AESS.

Pri Checkhoutu v zadnjem koraku pred placilom imam se vedno indicirano "VAT included in your order". Moram dejansko placati, da mi ga odbije stran? Chechout zaenkrat nic ne indicira, da bi se to dejansko zgodilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

delfinus je izjavil:

AEx_1-7 je izjavil:

Daje mi tole prosim potrdti. Imam dve stvari v košu in vsaka posebej presega vrednost 150EUR.
1. stvar je posiljanje preko DHL ali UPS oboje free
2. druga stvar pa preko AESS.

Pri Checkhoutu v zadnjem koraku pred placilom imam se vedno indicirano "VAT included in your order". Moram dejansko placati, da mi ga odbije stran? Chechout zaenkrat nic ne indicira, da bi se to dejansko zgodilo.

Vsak posamezno preko 150 ali LE SKUPAJ preko 150?

Vsak posamezno, sem modificiral sedaj zgoraj

delfinus je izjavil:

Vsak posamezno, sem modificiral sedaj zgoraj

Sorry, prehitro odgovoril, nisem videl ... kaj ce narocite vsakega posebej/loceno? Kraj prejema je SI, MC ima SI lastnika? Shipping je Free, torej ze sam izdelek brez VAT je preko 150, ali ne? EU posiljanje ali CN?

Dajte link na ta dva ...

Zgodovina sprememb…

Sem ugotovil. Na meji je bilo ravno med 148 - 152 odvisno od izbora valute. Ce je bila izbrana kot valuta USD ni bilo problema sploh, ce pa je bila izbrana valuta EUR pa je slo preko 150, a ni odvajalo davko. Zgleda, da je na AE referenca za odvod davka vedno cena v USD. Itak pa se splaca vse v USD kupovati, kar tako ali tako delam Transport je bil v obeh primerih free. Tako da je to bila zgolj cena produkta. Z 11.11. imajo se neko akcijo ko za vsakih 30usd dajo se 3usd popusta, tako da bo padlo se pod to, tako da ne bo problema.
Sicer pa ja, drugace pa izzven teh mejnih primerov nad 150 EUR lepo odvede davek pri chechoutu in to tudi pokaze.

Zgodovina sprememb…

Če bi AE bila neka smiselno urejena spletna stran in ne sračje gnezdo milijarde različnih produktov in prav toliko različnih prodajalcev, bi bilo lažje kaj najti in navesti. Tole!

delfinus je izjavil:

Sem ugotovil. Na meji je bilo ravno med 148 - 152 odvisno od izbora valute. Ce je bila izbrana kot valuta USD ni bilo problema sploh, ce pa je bila izbrana valuta EUR pa je slo preko 150, a ni odvajalo davko. Zgleda, da je na AE referenca za odvod davka vedno cena v USD. Itak pa se splaca vse v USD kupovati, kar tako ali tako delam Transport je bil v obeh primerih free. Tako da je to bila zgolj cena produkta. Z 11.11. imajo se neko akcijo ko za vsakih 30usd dajo se 3usd popusta, tako da bo padlo se pod to, tako da ne bo problema.
Sicer pa ja, drugace pa izzven teh mejnih primerov nad 150 EUR lepo odvede davek pri chechoutu in to tudi pokaze.

To je to potem ... hvala za analizo in povratne info.

trancer01 je izjavil:

Če bi AE bila neka smiselno urejena spletna stran in ne sračje gnezdo milijarde različnih produktov in prav toliko različnih prodajalcev, bi bilo lažje kaj najti in navesti. Tole!

Prevec negativne energije lahko sicer skoduje ... kritiko lahko vedno posljete neposredno na AE ... ali pa nakupe opravite na platformi, ki vam je ljubsa. Bom pogledal se link ... se vedno nimate dostavljeno, predvidevam?

Zgodovina sprememb…

trancer01 je izjavil:

Sem pogledal:
https://www.aliexpress.com/item/1005001...
Fast Charge Wall Charger For Meizu M5 MX5 M6 Note 3 4 5 6 M3S M5S M8 V8 Pro OPPO A1 A3 A5 A9 A7 Micro USB Cable 9V/1.67A EU Plug
1 order

Vec pod-opcij ima izdelek, a le ENO narocilo, vase najverjetneje ... tudi izgleda OK, ker sicer o prodajalcu sem ze vceraj napisal.
Za Saver ste verjetno se US $1.07 celo doplacali, namesto Free Shipping To Slovenia via Cainiao Super Economy Global.

Se nekaj dogaja in mecka, to je zal res, ze od zacetka oktobra dalje, stvari se odpremljajo, procesirajo in dostavljajo out-of-sequence ... bo potrebno se malo pocakati, Saver ima trenutno nekaj daljso procesno pot (nizja prioriteta obdelave, 7 dni vsaj dlje kot Standard), ta teden da gre naslednji kontingent v dostavo, ce se vedno ne boste imeli, potem pa bo potrebno iti v poizvedbo, ker DISPUTE so nekateri dobili zavrnjeno, tako da PS bo prva pot, ce blaga ne bo od nikoder, najprej na vaso lokalno Posto, potem pa dalje, ce bo potreba, ampak sele po 20.11. reciva.

goskas ::

Jaz sem danes dobil nekaj, kar je bilo zataknjeno na Madžarskem od 29.10 (oziroma med Madžarsko in nami). Naročeno sicer 14.10. z AliExpress Standard Shipping (LA*********HU).

Hvala vsem tukaj, ki se trudite s priporočili in tabelico Shipping Methods.

goskas je izjavil:

Jaz sem danes dobil nekaj, kar je bilo zataknjeno na Madžarskem od 29.10 (oziroma med Madžarsko in nami). Naročeno sicer 14.10. z AliExpress Standard Shipping (LA*********HU).

Hvala vsem tukaj, ki se trudite s priporočili in tabelico Shipping Methods.

Da, bolj na dnu je bilo, ker ste (samo) za 1 ali 2 dni zamudili prejsnji kontingent, potem se pa nabira cel teden eno na drugo, potem ko pride v LJ gre pa z vrha prvo ven, z dna pa zadnje, tako nekako ... vasa je reg. tako da ima malo prioritete, od trancer01 je U ... in se caka.

Zgodovina sprememb…

AEx_1-7 je izjavil:

blink je izjavil:

Zadnji update na parcelsapp.com, oboje AE saver/standard preko BE.

2.11. posiljka1
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

18.10. posiljka2
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

blink je izjavil:

AEx_1-7 je izjavil:

blink je izjavil:

2.11. posiljka1

18.10. posiljka2

Uhh, tole je pa malo cudno ...

Enega UxxxBE
02-11-2021 10:32:00 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

je naslovnik prejel 11/3/2021 Delivered (42 Days), kot je potrdil sam tule ... Cainiao Super Economy

Kaksen Standard pa imate to, da je BE, nikad cuo ... AliExpress Standard Shipping je REG. in HU/NL, torej:
LxxxHU
RxxxNL

Tole nekaj ne stima pri vas ...
PostNL ima takole:
The item is expected to be delivered shortly, please contact your local postal operator for more information
Magyar Posta pa takole:
Receive item at office of exchange. Transportation

Potem pogledate oboje se pri PS ... kaj je tu za vsega REG., ker za UNREG. ni/ne bo nic?

A tistega R.......CN ste resili potem?
Shop3094037 Store

Zgodovina sprememb…

Renima_Bar ::

Hehe. SOVA has entered the chatroom "Imports from China".
Makes sense.
Če si že lastijo Sova Uber, kit i izdelek dostavi in lokalno carino, ki ga obogati, zakaj ne bi zraven še svetovali ?

Zgodovina sprememb…

AEx_1-7 je izjavil:

blink je izjavil:

AEx_1-7 je izjavil:

blink je izjavil:

2.11. posiljka1

18.10. posiljka2

Enega UxxxBE
02-11-2021 10:32:00 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

je naslovnik prejel 11/3/2021 Delivered (42 Days), kot je potrdil sam tule ... Cainiao Super Economy

Kaksen Standard pa imate to, da je BE, nikad cuo ... AliExpress Standard Shipping je REG. in HU/NL, torej:
LxxxHU
RxxxNL

PostNL ima takole:
The item is expected to be delivered shortly, please contact your local postal operator for more information
Magyar Posta pa takole:

Potem pogledate oboje se pri PS ... kaj je tu za vsega REG., ker za UNREG. ni/ne bo nic?

Shop3094037 Store

Ob nakupu sem izbral AE saver. Tistega R....CN sem nato kar prevzel, je bilo vse v redu z posiljko, PS obracunala 2.5 eur, DDV pa niso ponovno zaracunali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blink ()

Renima_Bar je izjavil:

Hehe. SOVA has entered the chatroom "Imports from China".
Makes sense.
Če si že lastijo Sova Uber, kit i izdelek dostavi in lokalno carino, ki ga obogati, zakaj ne bi zraven še svetovali ?

Please stop trolling and stalking others, OK, every day from a newly created account, created just for this purpose alone ...? Not smart, and it's getting boring!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

stara mama ::

Za en artikel v trackingu piše: Canceleed by seller (Aliexpress Standard Shipping)
Prodajalec mi vneto trdi da je vse ok, da je samo številka sledenja potekla in da moram počakat.
Je še kaka možnost, da res pride?
Itak sem pozoren, če ne bo, bo prej al slej dobil dispute :)

6bt9hmDwY ::

Dispute, normalno, zahtevaj full refund.

blink je izjavil:

AEx_1-7 je izjavil:

blink je izjavil:

AEx_1-7 je izjavil:

blink je izjavil:

2.11. posiljka1

18.10. posiljka2

Enega UxxxBE

LxxxHU
RxxxNL

PostNL ima takole:
Magyar Posta pa takole:

Shop3094037 Store

Ob nakupu sem izbral AE saver. Tistega R....CN sem nato kar prevzel, je bilo vse v redu z posiljko, PS obracunala 2.5 eur, DDV pa niso ponovno zaracunali.

Potem sta nekonsolidirana in oba UxxxBE, kajne, in nobeden REG.?

Ti BE so dokaj hitro v SI dostavljeni, 1 teden se pocakajte recimo, ce se vedno ne boste imeli, potem pa bo potrebno iti v poizvedbo, ker DISPUTE so nekateri dobili zavrnjeno, tako da PS bo prva pot, ce blaga ne bo od nikoder, najprej na vaso lokalno Posto, potem pa dalje, ce bo potreba, ampak sele po 20.11. reciva.

stara mama je izjavil:

Za en artikel v trackingu piše: Canceleed by seller (Aliexpress Standard Shipping)
Prodajalec mi vneto trdi da je vse ok, da je samo številka sledenja potekla in da moram počakat.
Je še kaka možnost, da res pride?
Itak sem pozoren, če ne bo, bo prej al slej dobil dispute :)

Ne, dokoncno, Cancel je CANCEL (poteklo ni nic!).
Avtomaticno vam bo narejen refund, ce je to kar navajate res, podobno kot ce ne bi bilo odposlano (vas je lahko dejansko tak) -- kako sploh lahko imate TN, ce je pa CANCELED? Dajte TN, da se lahko konkretno preveri. EU posiljanje morda, za AESS dvomim, Selection je pa lahko?

https://slo-tech.com/forum/t586896/p733...

Zgodovina sprememb…

Evo en izziv. Za kolega sem narocil eno vecjo baterijo. Se da kje dobit info kje naj bi to lezalo? Na lokalni posti ne vedo.
tracking: https://t.17track.net/en#nums=QFLEM1821...

lp, d.

Zgodovina sprememb…

delfinus je izjavil:

Evo en izziv. Za kolega sem narocil eno vecjo baterijo. Se da kje dobit info kje naj bi to lezalo? Na lokalni posti ne vedo.
tracking: https://t.17track.net/en#nums=QFLEM1821...

lp, d.

Vam pogledam in javim. Tole bo verjetno kurirsko ... QFL Expres.
Lahko se link do te robe/baterije?

Zgodovina sprememb…

Roba: klik.

delfinus je izjavil:

Roba: klik.

https://www.aliexpress.com/item/1005002...
48V 12Ah 18650 E-bike Battery Li Ion Battery Pack Bicycle Scoot Conversion Kit 1000W XT60/T Plug with Eu Charger
Free Shipping
To Slovenia via Seller's Shipping Method
Estimated delivery on Jan 17

A za m365 (kaj pa bms?), verjetno gre za e-bike ... Liito ... tole bo zabavno ... javim.

2 orders (no feedback)
Seller seems legit ...
Bywish Outdoors Store
96.8% Positive feedback
This store has been open since Aug 11, 2019
Item as Described 4.8 Above Average
Communication 4.8 Above Average
Shipping Speed 4.8 Above Average
... ampak zaradi druge prodaje, baterije le (kao) pre-prodaja
preko 150 (drago za le 12Ah in 18650)

Da le ne bo slo takole:
Ukradena pošiljka #kitajci
Ukradena pošiljka #kitajci

Tule imate vsaj OK '75-Day Buyer Protection Money back guarantee' ... za razliko do tam, jasno.

48V ... malo cudno tole (3.6 je 18650):
12s = 43,2
13s = 46,8
14s = 50,4

Spodaj ima 54.6V, torej 13s ... OK, pac 4.2 'vzamejo'.

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

Bomo vidli, kaj bo iz tega ratalo. Nad skrčljivo folijo je vse lepo :)
««
137 / 195
»»