Forum » Igre » Car Town
Car Town
retard ::
Pozdravljeni!
Že kar nekaj časa igram igro car town preko facebooka in mi zelo dopade. zanima me če je še kakšen tukaj, ki bi tudi graln to igro pa ve kako bi lahko dobil zastonj modre in zlate kovance za kupovanje drugih avtov v igri, kajt po youtubu sem gledal kako drugi "hack-ajo" al pa dodajajo kovance vendar vedno majo te programčki neke reklame ko morš poslat sms na 4 mestno številko (s tem mam slabe izkušnje) al pa če je treba downlodad pa mi antivirus javi da majo zlonamerne usebine al pa zahvevajo popoln dostop do računalnika. tako da če ve kdo kako bi to lahko naredil brez teh zadev bi bil vesel če mi pove.
hvala in lep pozdrav
Andrej
Že kar nekaj časa igram igro car town preko facebooka in mi zelo dopade. zanima me če je še kakšen tukaj, ki bi tudi graln to igro pa ve kako bi lahko dobil zastonj modre in zlate kovance za kupovanje drugih avtov v igri, kajt po youtubu sem gledal kako drugi "hack-ajo" al pa dodajajo kovance vendar vedno majo te programčki neke reklame ko morš poslat sms na 4 mestno številko (s tem mam slabe izkušnje) al pa če je treba downlodad pa mi antivirus javi da majo zlonamerne usebine al pa zahvevajo popoln dostop do računalnika. tako da če ve kdo kako bi to lahko naredil brez teh zadev bi bil vesel če mi pove.
hvala in lep pozdrav
Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domaci prenosniki in zacetek v kriptoOddelek: Kriptovalute in blockchain | 1040 (917) | SmeskoSnezak |
» | Srečna linija. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9702 (5130) | GLAVNI |
» | Za vse brihtne glave na Slo-techu!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9612 (5778) | world |
» | naloge za predajo ključa!Oddelek: Šola | 9369 (9048) | JAX |
» | statistika (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5523 (4860) | Thomas |