Forum » Pomoč in nasveti » Nujno - pozabljeno administratorsko geslo WinXP!!!
Nujno - pozabljeno administratorsko geslo WinXP!!!
astras ::
Pozdravljeni!
Prosil bi ce bi mi kdo lahko povedal kaj mi je storiti, ker sem pozabil administratorsko geslo za kompjuter, ki ga v bistvu ne uporabljam veliko ampak si je punca ustvarla nov racun zase in potem me avtomatsko vprasa za geslo ko se hocem prijavit! Imam pa xpje! Nujno bi rabil to informacijo, ker moram dobit ene podatke!!! PROSIM
Spremenil sem naslov teme - ne zamert!
Prosil bi ce bi mi kdo lahko povedal kaj mi je storiti, ker sem pozabil administratorsko geslo za kompjuter, ki ga v bistvu ne uporabljam veliko ampak si je punca ustvarla nov racun zase in potem me avtomatsko vprasa za geslo ko se hocem prijavit! Imam pa xpje! Nujno bi rabil to informacijo, ker moram dobit ene podatke!!! PROSIM
Spremenil sem naslov teme - ne zamert!
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
- spremenil: ali3n ()
noraguta ::
dr.J ::
Lahko poskusiš tole. Jaz s tem nimam izkušenj, imam pa namen uporabiti na enem starem NT računalniku, kjer ni nič uporabnega gor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače WIFI omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1726 (1319) | n0pin |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6942 (5429) | paliskic |
» | domače omrežje in skupinaOddelek: Omrežja in internet | 1854 (1805) | guly |
» | Pozabljen "secret answer" in pozabljeno geslo za steam.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1450) | strictom |
» | Del mojega diska na razpolago vsem, ki imajo internet; kako to narediti?Oddelek: Omrežja in internet | 1162 (904) | Kaboom |