Forum » Pomoč in nasveti » TP-LINK TL-WR941ND problem
TP-LINK TL-WR941ND problem
pacnik5 ::
Imam problem z omenjenim ruterjem, problem pa je tak:
ko začnem uporabljati ruter mi prvih 5-10min dela normalno, potem pa začne na ruterju goreti lučka SYSTEM (morala bi utripati), in ruter ne oddaja več signala, ne prek WiFi-ja, ne prek kabla. probal sem že tudi ponastaviti na tovarniške nastavitve pa ne dela. probal sem tudi s updateom firmware-ta pa tudi ne dela. lahko kdo pomaga?
ko začnem uporabljati ruter mi prvih 5-10min dela normalno, potem pa začne na ruterju goreti lučka SYSTEM (morala bi utripati), in ruter ne oddaja več signala, ne prek WiFi-ja, ne prek kabla. probal sem že tudi ponastaviti na tovarniške nastavitve pa ne dela. probal sem tudi s updateom firmware-ta pa tudi ne dela. lahko kdo pomaga?
Pirateforever!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13517 (6256) | AC_DC |
» | wifi ne dela, dd-wrt (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4779 (4281) | BorutK-73 |
» | Cisco Linksys WRT54GH - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1647) | AAndr0 |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23291 (22207) | MTB |
» | Kako skonfigurirat router prkloplen na router oz. oboje skupajOddelek: Omrežja in internet | 1022 (883) | sankus |