Forum » Pomoč in nasveti » Na prenosniku desni zvočnik tišji od levega
Na prenosniku desni zvočnik tišji od levega
solatjek ::
Pozdravljeni,
imam prenosnik Toshiba L850-1k0.
Slučajno sem opazil, da je desni zvočnik precej tišji od levega, kot da balance ni pravilno nastavljen, a je. Je tokakšna fora določenih prenosnikov ali je potrebno reklamirati. Če priključim slušalke, je zvok enako glasen na obeh slušalkah, le na vgrajenih zvočnikih je pa razlika občutna.
NAšel sem v enem forumu, da ima uporabnik enake težave z zelo podobnim modelom a brez epiloga.
Vsako mnenje dobrodošlo.
Hvala in lp
MAtjaž
imam prenosnik Toshiba L850-1k0.
Slučajno sem opazil, da je desni zvočnik precej tišji od levega, kot da balance ni pravilno nastavljen, a je. Je tokakšna fora določenih prenosnikov ali je potrebno reklamirati. Če priključim slušalke, je zvok enako glasen na obeh slušalkah, le na vgrajenih zvočnikih je pa razlika občutna.
NAšel sem v enem forumu, da ima uporabnik enake težave z zelo podobnim modelom a brez epiloga.
Vsako mnenje dobrodošlo.
Hvala in lp
MAtjaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabniki ThinkPadov-Lenovo in Elitbookov - HPOddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1221) | MIHAc27 |
» | Medion Akoya problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 1543 (1312) | U33 |
» | Moj zvočnik je lahko tudi mikrofonOddelek: Novice / Varnost | 13979 (11441) | Ahim |
» | Kateri Apple prenosnik za osnovno uporabo?Oddelek: Kaj kupiti | 4565 (3792) | Zheegec |
» | LG 42LE5310 in genius 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1166 (1035) | bond007 |