Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 / 8.1 MSDN
Windows 7 / 8.1 MSDN
Gates ::
Lp, imam vprašanje glede DreamSpark verzij sistema 7 in 8.1. Če zdaj aktiviram Okna s ključem, kako dolgo mi velja licenca. Problem je v tem, da mi drugo leto poteče status. Ko mi poteče status dobim obvestilo, da moram vnesti originalen ključ? Ne bi rad namestil nov OS, v kolikor mi licenca poteče drugo leto. Hvala za odgovor.
Lonsarg ::
Piše vse na zalo jasen način v licenci, ko downloadaš..........
Serijska velja večno, nobenega nadaljnega preverjanja, tudi format ni noben problem. Kar se tiče pa kršitve licence, pa jo ne kršiš, tudi če uporabljaš po preteku statusa. Kršiš jo samo, če se uporablja serijska na računalniku druge osebe, ali pa če se ta računalnik uporablja za namene pridobitvene dejavnosti(recimo furaš računovodski servis na DreamSpark serijski).
Serijska velja večno, nobenega nadaljnega preverjanja, tudi format ni noben problem. Kar se tiče pa kršitve licence, pa jo ne kršiš, tudi če uporabljaš po preteku statusa. Kršiš jo samo, če se uporablja serijska na računalniku druge osebe, ali pa če se ta računalnik uporablja za namene pridobitvene dejavnosti(recimo furaš računovodski servis na DreamSpark serijski).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Assass1n ::
Neomejena je.
PS: sem imel dolgo odprt zavihek pa nisem videl pred mano :)
PS: sem imel dolgo odprt zavihek pa nisem videl pred mano :)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Assass1n ()
abyssus ::
Neomejena? Pri enem od svojega WIN7 iz MSDNA sem lahko aktiviral samo 3-krat, nato pa bi že moral klicat MS. Tako da dvomim, da je neomejena licenca.
Ang3lo ::
Msdnaa ni več, zdaj je Dreamspark in tam na strani lahko klikneš tudi da ti izstavijo novo kodo.
woow ::
Kje lahko klikneš za novo kodo?
Pa jaz sem po pomoti prenesel WIN 7 N in sedaj nemorem več prenesti WIN 7. Ali je se da to kako spremint?
Pa jaz sem po pomoti prenesel WIN 7 N in sedaj nemorem več prenesti WIN 7. Ali je se da to kako spremint?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: woow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 69422 (56780) | MrStein |
» | Windows 8.1 MSDNOddelek: Operacijski sistemi | 1830 (1377) | DarKel |
» | Windows 8 že na MSDNAA (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14841 (9629) | finpol1 |
» | DreamsparkOddelek: Operacijski sistemi | 905 (693) | fosil |
» | Windows 8 RTM nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23428 (18846) | Sc0ut |