Forum » Navijanje » cyrix 150&OC
cyrix 150&OC
Binji ::
Cyrixa 150 sem navil na 200MHz in celo dela!!To pa z voltazo 3.3V (originalno 2.8V) in PIO modom 2. Mnozilnik in frekvenca pa sta 3X66mhz. No zdaj ne vec - sem za dobrobit mene in procesorja vse skupaj raje dal nazaj;).
in hlajenje? Samo hladilnik za P3 in se star ventilator iz napajalnika ob strani, da je pihal na rebra.
Sem pa nov v overclockanju tako da bi prosil, ce mi kdo lahko pove kaksno boljso resitev.
Binji
in hlajenje? Samo hladilnik za P3 in se star ventilator iz napajalnika ob strani, da je pihal na rebra.
Sem pa nov v overclockanju tako da bi prosil, ce mi kdo lahko pove kaksno boljso resitev.
Binji
jRk0 ::
Hmm. Boljsa resitec je nov racunalnik. Ampak mogoce nimas se dovolj denarja in potem mores pac iz tega najvec stisnit ven. Ti navij in ko bo konec z njim pa fotru zatezi, da je od starosti crkno. Pa bo..Sicer pa sem jaz P1 166 navil na 225MHz brez da bi voltazo poveceval, za cyrixe pa ne vem kako je.
mobisuxguru01 ::
Vprašanje zate Binji
Mam Cyrxa 166 in neko TOMATO BOARD, pa me zanima kako bi lahko to mal navil, ker v biosu ni nič temu podobno
tnx
Mam Cyrxa 166 in neko TOMATO BOARD, pa me zanima kako bi lahko to mal navil, ker v biosu ni nič temu podobno
tnx
OZZY ::
Kaj pa ko bi poskusu navit prek jumperjev na plati. Mal preštudiri knjigico od plate pa poglej, če lahko spreminjaš z jumperji fsb (50,60,66,75..) in pa množilnik.
Binji ::
Ja na starih platah lahko spreminjas to samo s jumperji, soft menu je uvedel komaj Abit zdej enkrat. Kot vem je bolje spreminjati fsb kot mnozilnik tako da se kar igraj.
jrk: jst sm mogu voltazo s 2.8 dat na 3.3V in sem tako preskrbljen s toploto za cez zimo;)
ozzy: ti ne bi vedel.. neki manj kot 80C ker za takrat imam nastavljen alarm v BIOSU.
jrk: jst sm mogu voltazo s 2.8 dat na 3.3V in sem tako preskrbljen s toploto za cez zimo;)
ozzy: ti ne bi vedel.. neki manj kot 80C ker za takrat imam nastavljen alarm v BIOSU.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sempron 2200+ @1.8Ghz (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6469 (4668) | Veron |
» | Kako pospešit Pentium 100 PC? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3879 (3273) | AtaStrumf |
» | jumper-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 712 (629) | themouse |
» | Prvi overclock!Oddelek: Navijanje | 1382 (1014) | Riccio_ |
» | Iz prazgodovineOddelek: Navijanje | 1157 (912) | Zucko |