» »

Slo tv teletekst in slo-tech

Slo tv teletekst in slo-tech

rhabdo ::

Na teletekstovi strani 310 sem opazil, da so vse novice o računalništvu prekopirane s slo-techa. Mislim, kera sramota! Lahko bi se kdo vsaj malo potrudil pa spremenil vsebino teksta. Kaj pa menite vi? Jaz sem to opazil prvič. A se je že prej dogajalo kaj takega?
LP

iration ::

pa saj piše spodaj vir.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

perci ::

Dogovorjena zadeva, bo primož več povedu.

Pa sej piše vir ampak mislim da vseeno ni prav copy-paste novic s slo-techa! No saj mogoče se motim! Torej jaz najdem neko seminarsko, jo fotokopiram, dopišem vir kje sem jo dobil in je vse ok!?? No, mislim da ni! Ah meni to ni všeč, ker vem da isto počne veliko naših časopisov... No ja saj je vseeno. Pa isto je z našim brazdastim kitom! Jaz ne poznam vrste brazdasti kit! Med brazdaste kite spada 6 vrst kitov! Med njimi je tudi sinji kit, pa grbavec... Vsi pišejo pa samo o brazdastem kitu! Mislim, groza!

Če je pa dogovorjeno pa cool! Ampak, ker sem videl se mi je zdelo prav, da povem. Lahko bi bilo prvič... Saj ni nič narobe?
LP

alien-w ::

Nič narobe, me pa veseli, da folk celo po teletextu bere računalniške novice. Ker so Slo-Techove, še toliko bolje. :D

pingec ::

ja sej js sm tud upazu pred 2 tenoma ma sem mislu da je blo to ze na veliko razglasen pa sm biu tiho
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se je zgodilo s Slo-techom (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
536678 (3438) opeter
»

Slo-tech ekskluzivna majica

373664 (2812) iration
»

Novice-resen problem Slo-techa!!! (strani: 1 2 )

585525 (4393) Gandalfar

slo-comp -- katastrofa

211821 (1428) Primoz
»

slo tech admini !!!!

361614 (1128) Sergio

Več podobnih tem